لامصب یه کاری کرد دیگه هرجا بخوای شادمهر گوش کنی همه مسخرت میکنن
شهرت، شهوت، ثروت، مرد
کدومش تو رو دعوت کرد؟
لامصب یه کاری کرد دیگه هرجا بخوای شادمهر گوش کنی همه مسخرت میکنن
شهرت، شهوت، ثروت، مرد
کدومش تو رو دعوت کرد؟
دوستان یه سوال ذهنمو درگیر کرده
شادمهر وقتی سایت بت رو پست کرد
همه کامنتا ضد سایت بت و ضد شادمهر بود
فقط ریحانه پارسا نوشته بود قضاوت نکنیم
الان همه از این کار شادمهر بدشون میاد چرا
هیچ عکسالعملی نشون نداد
اگه من جای شادمهر بودم
کلا سایت رو با خاک یکسان میکردم
و میگفتم شما هوادارا برای من مهمتر از هر چیزی هستین
با این اوصاف منم شادمهرو آنفالو میکنم
و فقط هنرش رو در نظر میگیرم
با همون آهنگهای قدیمیش
از یه کامنت خیلی خوشم اومد
طرف نوشته بود
شادمهر جان هر چقدر نیاز داری شماره کارت بده میریزیم برات
به ولله باید همه آنفالوش کنن.حداقل اینجوری متوحه میشه بدون طرفداراش هیچی نیست.ن فقط شادمهر بلکه تمام سلبریتی ها.بخدا انفالو نکنید شما هم خیانت کارید.
به قران هیچ وقت فکر نمیکردم که ی روز از شادمهر زده بشم.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
ی حقیقتی باید قبول کنیم اقای عقیلی کوچکترین ارزشی برای مایی که با مسافرش عشق بازی کردیم. با دهاتیش کلی پز دادیم.وقتی هم عروسکی بودم برات منتشر شد کلی از رفتنش حس عیجی بهمون دست داد قائل نیست بهتر بگیم پشیزی ارزش قائل نیست...اینکه میگن مشکل مالی داره و پول کم اورده هم اصلا نمیتونم قبول کنم و تو کت من نمیره خودتون وضع شادمهر میدونید.....
فکر کنیم اون شادمهری که میشناختیم به هر دلیلی از بین ما رفته حالا بیماری، مردن ،خداحافظی از موسیقی یا هرچی...ما با این شخصیت شادمهر نه کاری داریم نه میشناسیمش..ارزش رفتن به صفحه شخصیش هم نداره که بخوایم بریم کامنت بزنیم یا این بچه بازیا..مگه ما با فالو و کامنت طرفدار شادمهر شدیم؟؟؟؟ خیلی وقت بود یکی دیگه شده ولی ما نمیخواستیم قبول کنیم ولی دیگه باید قبول کنیم......از این به بعد ی ادم معمولی مثل خیلی های دیگه که هر بچه ده ساله ای در موردش حرف میزنه دیگه کاری با موسیقی وهنر این ادم نداریم....
در اینکه شادمهر ادم باهوشی هست کسی شک نداره ولی واقعا چه دلیل و هدفی داشته که کلا به سمت این کاررفته کسی نمیتونه پیش بینی کنه از طرفی قضاوت توزندگی شخصی کسی هم کار ما نیست..به هرحال دیگه امیدی به این شادمهر نیست..مگر اتفاق غیر قابل پیش بینی بیافته که ورق برگردونه
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 189 مهمان ها)