ولی خدایی یادش بخیر از اوایل دهه هشتاد که شادمهر و ناصر عبدالهی و خشایار اعتمادی بودن ..بعد که شادمهر رفت حمیدرضا و علیرضا دوتا البوم دادن که مثل توپ صدا کرد .تو همین حین چاوشی و یگانه فعالیت میکردن ..بعدش البوم 85بنیامین اومد ..بعدش البوم امین حبیبی بود که معروف شد..بعدش شاهکار محسن چاوشی ی شاخه نیلوفر اومد و بعدش هم حمید عسکری با کمای اولش واقعا بازار گرفت... دارم حساب میکنم دهه هشتاد نسل طلایی موسیقی ایران بود....ینی بعد رفتن شادمهر میشه گفت واقعا کسایی که اومدن کارشون خوب بود..حالا طبق سلیقه مردم بود یا نه کاری ندارم...
ولی الان دیگه افرادی مثل حمید عسکری یا خود بنیامین یا حتی محسن یگانه نتونستن اون روند تکرار کنن...از اون خواننده های اوایل دهه هشتاد ناصر که رحمت خدا رفت..شادمهر هم که اینطوری..خشایار ومحمد اصفهانی وعلیرضا عصار هم به نظرم کم کم فراموش میشن...
شادمهر افتاده رو دور استوری جواب دادن. ایندفعه جواب سیامک نعمتی را داده و واسش آرزوی موفقیت کرده
عصار که یکی دو سال پیش بود آلبوم داد خیلیم خوب بود آلوبمش. خشایار موزیک رو فعلا گذاشته کنار! خیلی اشتباه کرد... حیف واقعاً خیلی خواننده خوب و با سوادی هست... ممد اصفهانی هم هنوز روی بورسه فقط کم کار شده تا آلبومش آماده شه، به نظرم یه آلبوم خفن از دکتر تو راهه! افرادی مثل علیرضا افکاری و بهروز صفاریان هستن تو آلبوم!
و در آخر، من همیشه حسرت نداشتن ناصر رو میخورم، خیلی عشق بود...
سروش رضایی با بولدوزر از رو شادمهر رد شد
من شخصا از شادمهر و بت مجیک حمایت خودم رو اعلام میکنم زنده باد شادمهر
هم خودش نون میبره هم ما من که بازی کردم تو بت مجیک راضیم
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 142 مهمان ها)