این میلاد هاشمی بدجور رو مخمه آخه مرد حسابی ما که داریم به لطف صدای شادمهر به زور تحملت میکنیم لااقل یکم وقت بزار واسه کار یکم تنوع بده به کار.
دیگه اینم کار کردن با شادمهر واسش زنگ تفریح شده
این میلاد هاشمی بدجور رو مخمه آخه مرد حسابی ما که داریم به لطف صدای شادمهر به زور تحملت میکنیم لااقل یکم وقت بزار واسه کار یکم تنوع بده به کار.
دیگه اینم کار کردن با شادمهر واسش زنگ تفریح شده
بله قطعا همینطوره. ما هم شادمهر قبلی را میخوایم ولی چیکار کنیم که خودش کلا عوض شده... شدیم مثل یه عاشقی که معشوق ولمون کرده ولی هردفعه میریم پروفایل و ا ینستاگرامش را چک میکنیم یا مثلا با ی آهنگ خاص یاد اون میفتیم. حکایت الان ماست شادمهر دیگه به نظر ما احترام نمیذاره ولی ما دلمون نمیاد ولش کنیم و هر آهنگی میده بیرون با عشق گوش میدیم.-
این چند وقت دو تا ماکت از افکاری گوش کردم یکیش اسمش چیزی نخواست بود اون یکی هم لبخند پایانی که احسان خوند و البته خود احسانم عالی خوند ... به نظرم شادمهر دیگه به لحاظ فنی آهنگاش هیچ چیز خاصی نداره نه ترانه نه ملودی نه تنظیم فقط یه صدا مونده ...... که اونم دیگه به تنهایی جذابیت چندانی نداره و بعد از چند بار شنیدن دل ادمو میزنه
ب نظرم شادمهر خیلی توقع مارا بالا برده. ترانه هایی میخوند که چندسال از مارکت موسیقی جلوتر بود .اصلا از زمان تقدیر و سبب کدوم خواننده تونسته تو اون مایه آهنگ بده با همطراز اونا؟ ؟.ما الان دیگه اشباع شدیم.قطعا اگه شادمهر اگه ترانه هایی تو مایه های سبب و تقدیر بخونه دیگه مورد استقبال مثل قبلا قرار نمیگیره... الان دیگه هم شادمهر اشباع شده هم گوشای ما
ویرایش توسط masoud741 : 01-27-2021 در ساعت 08:47 PM
نمیدونم واقغا شادمهر افت کرده یا گوش ما عیب ایراد پیدا کرده؟
چرا حس میکنم اینقد کاراش بی حس و حال شده.من هنوز که هنوزه قفلم رو گمت کردم و معروف و وارث.
تو این چند وقته اخیر فقط قاضی رو دوس داشتم.
کوه،برنده،بارون دلم خواست و این آخری به نظرم فاحعه بودن.
فقط میتونم آرزو کنم خدایا شادمهرو به ما برگردون.
کاش برگردیم به اون روزا که منتظر بودیم شادمهر از طریق پیج Bia2 اطلاع رسانی کنه.
چیز خاصی ندارم بگم........ادامه روند فاجعه بار
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 97 مهمان ها)