صفحه 3704 از 4087 نخستنخست ... 2704320436043654369437023703370437053706371437543804 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,031 به 37,040 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    این میلاد هاشمی بدجور رو مخمه آخه مرد حسابی ما که داریم به لطف صدای شادمهر به زور تحملت میکنیم لااقل یکم وقت بزار واسه کار یکم تنوع بده به کار‌.
    دیگه اینم کار کردن با شادمهر واسش زنگ تفریح شده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    ولی شادمهر یه زمانی تفاوتها رو رقم‌ میزد تو موسیقی ...اینو هر کسی میدونه
    البته زیادم مهم نیس وقتی اسپانسر آهنگ مجیک بت باشه انتطار بیشتری نمیره
    بله قطعا همینطوره. ما هم شادمهر قبلی را میخوایم ولی چیکار کنیم که خودش کلا عوض شده... شدیم مثل یه عاشقی که معشوق ولمون کرده ولی هردفعه میریم پروفایل و ا ینستاگرامش را چک میکنیم یا مثلا با ی آهنگ خاص یاد اون میفتیم. حکایت الان ماست شادمهر دیگه به نظر ما احترام نمیذاره ولی ما دلمون نمیاد ولش کنیم و هر آهنگی میده بیرون با عشق گوش میدیم.-

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    این میلاد هاشمی بدجور رو مخمه آخه مرد حسابی ما که داریم به لطف صدای شادمهر به زور تحملت میکنیم لااقل یکم وقت بزار واسه کار یکم تنوع بده به کار‌.
    دیگه اینم کار کردن با شادمهر واسش زنگ تفریح شده
    داداش مقصر ترانه سرا هم هست با این ترانه ها زیاد مانور نمیشه داد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بله قطعا همینطوره. ما هم شادمهر قبلی را میخوایم ولی چیکار کنیم که خودش کلا عوض شده... شدیم مثل یه عاشقی که معشوق ولمون کرده ولی هردفعه میریم پروفایل و ا ینستاگرامش را چک میکنیم یا مثلا با ی آهنگ خاص یاد اون میفتیم. حکایت الان ماست شادمهر دیگه به نظر ما احترام نمیذاره ولی ما دلمون نمیاد ولش کنیم و هر آهنگی میده بیرون با عشق گوش میدیم.-
    این چند وقت دو تا ماکت از افکاری گوش کردم یکیش اسمش چیزی نخواست بود اون یکی هم لبخند پایانی که احسان خوند و البته خود احسانم عالی خوند ... به نظرم شادمهر دیگه به لحاظ فنی آهنگاش هیچ چیز خاصی نداره نه ترانه نه ملودی نه تنظیم فقط یه صدا مونده ...... که اونم دیگه به تنهایی جذابیت چندانی نداره و بعد از چند بار شنیدن دل ادمو میزنه

نیمه فعال
    داداش مقصر ترانه سرا هم هست با این ترانه ها زیاد مانور نمیشه داد
    اگه دنبال مقصر باشیم که اصل کاری خود شادمهره

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    این چند وقت دو تا ماکت از افکاری گوش کردم یکیش اسمش چیزی نخواست بود اون یکی هم لبخند پایانی که احسان خوند و البته خود احسانم عالی خوند ... به نظرم شادمهر دیگه به لحاظ فنی آهنگاش هیچ چیز خاصی نداره نه ترانه نه ملودی نه تنظیم فقط یه صدا مونده ...... که اونم دیگه به تنهایی جذابیت چندانی نداره و بعد از چند بار شنیدن دل ادمو میزنه
    ب نظرم شادمهر خیلی توقع مارا بالا برده. ترانه هایی میخوند که چندسال از مارکت موسیقی جلوتر بود .اصلا از زمان تقدیر و سبب کدوم خواننده تونسته تو اون مایه آهنگ بده با همطراز اونا؟ ؟.ما الان دیگه اشباع شدیم.قطعا اگه شادمهر اگه ترانه هایی تو مایه های سبب و تقدیر بخونه دیگه مورد استقبال مثل قبلا قرار نمیگیره... الان دیگه هم شادمهر اشباع شده هم گوشای ما
    ویرایش توسط masoud741 : 01-27-2021 در ساعت 08:47 PM

نیمه فعال
    ب نظرم شادمهر خیلی توقع مارا بالا برده. ترانه هایی میخوند که چندسال از مارکت موسیقی جلوتر بود .اصلا از زمان تقدیر و سبب کدوم خواننده تونسته تو اون مایه آهنگ بده با همطراز اونا؟ ؟.ما الان دیگه اشباع شدیم.قطعا اگه شادمهر اگه ترانه هایی تو مایه های سبب و تقدیر بخونه دیگه مورد استقبال مثل قبلا قرار نمیگیره... الان دیگه هم شادمهر اشباع شده هم گوشای ما
    مسعود جان چطوری پیشگویی میکنی مگه داریوش و ابی و قمیشی با همین فرمول پنجاه ساله مخاطبشونو ندارن؟

نیمه فعال
    مطمئن باش اگه کارایی مثل تقدیر و سبب بخونه طرفداری قدیمی با عشق گوش میکنن اما جوجه طرفدارای دهه ۸۰ صد در صد خوششون نمیاد این آهنگای جدیدیشم همش مورد علاقه ی بچه های سن پایینه که طرفدار شادمهر شدن

نیمه فعال
    نمیدونم واقغا شادمهر افت کرده یا گوش ما عیب ایراد پیدا کرده؟
    چرا حس میکنم اینقد کاراش بی حس و حال شده.من هنوز که هنوزه قفلم رو گمت کردم و معروف و وارث.
    تو این چند وقته اخیر فقط قاضی رو دوس داشتم.
    کوه،برنده،بارون دلم خواست و این آخری به نظرم فاحعه بودن.
    فقط میتونم آرزو کنم خدایا شادمهرو به ما برگردون.
    کاش برگردیم به اون روزا که منتظر بودیم شادمهر از طریق پیج Bia2 اطلاع رسانی کنه.

نیمه فعال
    چیز خاصی ندارم بگم........ادامه روند فاجعه بار

صفحه 3704 از 4087 نخستنخست ... 2704320436043654369437023703370437053706371437543804 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 83 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع