قشنگ بود و از بارون دلم خواست خیلی قشنگتر.
شادمهر دیگه همین شده مسیرش،انقد ایراد میگیرید خب میبینید مسیرشو،لطفا گوش نکنید و پیگیر نباشید،زمانی که اهنگ مدنظرتونو داد دوباره پیگیرش بشید..شما که از زمانی که سایت بت زد که دیگه واستون تموم شد باز دوباره چرا پیگیر اهنگش میشید،بزارید ماها که خودشو دوس داریم دنبالش کنیم،،اهنگاش درسته دیگه شاهکار نیستن ولی اونقدم بد نیستن که انقد انتقاد پشتش باشه،در حد مارکت الان جزه اهنگای خوبه،ولی مثه قدیماش شاهکار نیس،،از آهنگای امسالش بی احساس واقعا عالی بود،قاضی بد نبود،این اهنگ خوبیه و با احساس،بارون دلم خواست هم که هیت بود و همه کس پسند ولی خب من دوس نداشتمش زیاد.
بنده خدارو هزارتا چیزی میگن بهش اخر سرم پیگیرشن،،،یکی میگه داریوش ابی،خب داریوش بعد البوم دنیای این روزای من و تک و توک اهنگی که افکاری واسش ساخت واقعا چه کار خاصی داده؟! یا ابی بعد البوم شب نیلوفری به غیر از البوم جان جوانی که بازم کار افکاری بود بقیه اهنگاش کجاش خوب بودن و چه کار شاخصی داشته؟!!!،،اونا فقط مخاطبشونو حفظ کردن بخاطر کارای گذشتشون نه کارای جدیدشون..ولی شادمهر داره طرفدارای نسل جدید واسه خودش دست و پا میکنه و دیگه دنبال همنسلای ما نیس،چون اکثریت ماها رو حفظ کرده،دنبال مخاطبای جدیده حالا چه اشتباه چه درست که همیشه گذشت زمان نشون داده کاراش اشتباه نبوده.