نوشته اصلی توسط masoud741 دوتا آهنگ آماده پخش... مسعود منبع معتبره کی گفته باهم پخش میشه تو عید یا جدا جدا
نوشته اصلی توسط Hosein333 مسعود منبع معتبره کی گفته باهم پخش میشه تو عید یا جدا جدا منبع معتبره. احتمالا یکیش واسه عید پخش بشه یکیش هم چندماه بعد عید. فقط امیدوارم ایندفعه کار خودش یا قربانپور باشه
نوشته اصلی توسط masoud741 منبع معتبره. احتمالا یکیش واسه عید پخش بشه یکیش هم چندماه بعد عید. فقط امیدوارم ایندفعه کار خودش یا قربانپور باشه فضای اهنگ میدونی چطوریه یا نه
masoud741
یخ زدم اسم کار جدید شادمهره
نوشته اصلی توسط Hosein333 فضای اهنگ میدونی چطوریه یا نه نه حسین جان اونو دیگه نمیدونم
Hosein333
نوشته اصلی توسط Hosein333 فضای اهنگ میدونی چطوریه یا نه حسین جان توقع چه فضایی داری سبب یا تقدیر یا رسیدی یا ترس یا حالم عوض میشه ؟ مشخصه دیگه کارای سفارشی رادیو جوان در همون سطح اراجیف اخیره
نوشته اصلی توسط Hosein333 فضای اهنگ میدونی چطوریه یا نه سبک علی یاسینی، مسعود صادقلوووو
اسم آهنگ جدید شادمهر یخ زدم هست
نوشته اصلی توسط ebihamed حسین جان توقع چه فضایی داری سبب یا تقدیر یا رسیدی یا ترس یا حالم عوض میشه ؟ مشخصه دیگه کارای سفارشی رادیو جوان در همون سطح اراجیف اخیره نوشته اصلی توسط 9NIMA1 سبک علی یاسینی، مسعود صادقلوووو نمیدونم چرا حس میکنم یکی از کارا کاره قربانپوره فکر میکنم کاری که برای عید میخواد بده یه موزیک ریتمیک و شاده که کار رادیو جوانه ولی اون یکی حس میکنم کاره قربانپور باشه
نوشته اصلی توسط Hosein333 نمیدونم چرا حس میکنم یکی از کارا کاره قربانپوره فکر میکنم کاری که برای عید میخواد بده یه موزیک ریتمیک و شاده که کار رادیو جوانه ولی اون یکی حس میکنم کاره قربانپور باشه کاش یه کار خوب همراه با موزیک ویدیو باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 179 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 179 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن