صفحه 3759 از 4119 نخستنخست ... 2759325936593709374937573758375937603761376938093859 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,581 به 37,590 از 41183

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    هرکی دوس نداره میتونه جمع کنه از ایران بره

فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شادمهر نمیتونه معجزه کنه !!!
    یادتون میاد دهه هفتاد و هشتاد قبل اینکه شبکه اجتماعی و فیسبوک و اینستا و کوفت زهرمار بیاد وقتی آلبوم شادمهر می اومد همه گوش میکردن و کسی دنبال نام ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده نبود ... کسی دنبال اینکه این آهنگ کاور از اون آهنگ خارجیه و فلان ترانه سرا و آهنگساز نبود ... درهم گوش میدادیم و اصلاً اینجور چیزا برامون مهم نبود ... تا رسید به دوران افت موسیقی و همزمان شدنش با پدیده شبکه اجتماعی و شناخته شدن ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و غیره ... تازه به چهرشون همه آشنا شدن و به اصطلاح فن شدن و استاد استاد از دهنشون یک ثانیه نیفتاد و اینا هم هر روز گنده تر شدن ... از اون موقع که تقریباً با شروع دهه ی نود همراه شد میزان موفقیت آهنگ و آلبوم بستگی به حضور فلان استاد ترانه سرا و فلان تنظیم کننده داشت ... ینی اگه اسم اون میخورد تو کاور دیگه همه چی تموم بود و موفقیت آلبوم تضمین شده ...
    حالا در مورد شادمهر که با این اساتید کاری نداشت و کار نمیکرد قضیه فرق کرد و چسبید به جوانهای داخل ... اونوقت بود که جمله معروف " خودت آهنگ بساز " نقل همه جا شد و البته شخص بنده ... در حالی که کل موسیقی در افت بود و ما در اندیشه معجزه از طرف شادمهر که خودش بسازه حله ... حتی الان هم ادامه داره و همه در انتظار جادوی ملودی های شادمهر هستن ...
    واقعیت اینکه امثال شادمهر و قمیشی هم الان کاری از دستشون برنمیاد غیرقابل انکاره ... موسیقی الان اشباع شده و بسیار خسته کننده ... هیچکاریش هم نمیشه کرد باید ساخت با این وضع ... ربطی هم به فنچ های ملودی ساز داخلی نداره ...
    با کلیت حرفات موافقم .ولی این حرف ها برمبنای احتمال و حدس گمان هسش!!!!چه تضمینی هست اگر خودش تنطیم کنه اهنگ هیت نشه؟؟؟ یا اصلا خودش تنطیم نکنه بره شعر از لاری پورمونا برزویی و بگیره!!!!ببین هیچ کس اینجا به فقدان و کمبود شعر اشاره نمیکنه!!!ما الان مشکل شعر هم داریم...همون اوایل دهه هشتاد وقتی دهاتی میخوند یا علامت سوال میخوند هم شعر به اصطلاح قوی بود و هم چیز جدید داشت..الان سوال من اینه آیا شادمهر نمیتونه چیز جدید رو کنه؟؟؟؟

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش خبر داری کارایی که خود شادمهر ساخته یا قربانپور کی قراره پخش بشه؟؟؟
    مسعود جان فعلا درگیر کارای کنسرت آنلاینش هست

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    با کلیت حرفات موافقم .ولی این حرف ها برمبنای احتمال و حدس گمان هسش!!!!چه تضمینی هست اگر خودش تنطیم کنه اهنگ هیت نشه؟؟؟ یا اصلا خودش تنطیم نکنه بره شعر از لاری پورمونا برزویی و بگیره!!!!ببین هیچ کس اینجا به فقدان و کمبود شعر اشاره نمیکنه!!!ما الان مشکل شعر هم داریم...همون اوایل دهه هشتاد وقتی دهاتی میخوند یا علامت سوال میخوند هم شعر به اصطلاح قوی بود و هم چیز جدید داشت..الان سوال من اینه آیا شادمهر نمیتونه چیز جدید رو کنه؟؟؟؟
    شعر اهنگهای جدیدی که میان تو مارکت موسیقی خیلی ضعیف شده نسبت به قبل

طوری که آدم فکر میکنه دیگه شعر خوب تموم شده انگار

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bigbig نمایش پست ها
    مسعود جان فعلا درگیر کارای کنسرت آنلاینش هست
    مرسی داداش.خبری دستت رسید مارا بی‌خبر نذار

فوق حرفه ای
    مشکل ترانه به عنوان پایه کار که سالهاست وجود داره و از دلایل اصلی افت موسیقیه ... از ترانه سراهایی که شناختی از صدای خواننده و میزان ها و فاصله ها نداره بیشتر از این انتظار نمیره ...
    دوران هیت شدن آهنگ سالهاست تموم شده چون گوش ها اشباع شده از خزعبلاتی که میشنوه ...
    در مورد تنظیم شادمهر هم همون کلمه معجزه در حرف شما مشخصه ... تنظیم معجزه گر نیست ... گذشت دورانی که شادمهر آغوش رو از لاری پور بگیره و نصفشو بزنه و با یک تنظیم فوق العاده و درست حسابی ماندگار بشه ...
    کدوم حدس و گمان ؟ حتماً دلیلی داشته و داره که شادمهر رفته سراغ اینا برای ترانه و آهنگسازی و ... همش که آزمون و خطا نبوده بعد اینهمه سال !

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مشکل ترانه به عنوان پایه کار که سالهاست وجود داره و از دلایل اصلی افت موسیقیه ... از ترانه سراهایی که شناختی از صدای خواننده و میزان ها و فاصله ها نداره بیشتر از این انتظار نمیره ...
    دوران هیت شدن آهنگ سالهاست تموم شده چون گوش ها اشباع شده از خزعبلاتی که میشنوه ...
    در مورد تنظیم شادمهر هم همون کلمه معجزه در حرف شما مشخصه ... تنظیم معجزه گر نیست ... گذشت دورانی که شادمهر آغوش رو از لاری پور بگیره و نصفشو بزنه و با یک تنظیم فوق العاده و درست حسابی ماندگار بشه ...
    کدوم حدس و گمان ؟ حتماً دلیلی داشته و داره که شادمهر رفته سراغ اینا برای ترانه و آهنگسازی و ... همش که آزمون و خطا نبوده بعد اینهمه سال !
    اره قطعا دلیل داشته..منم موافقم منتها نمیتونیم با قطعیت بگیم دلیل این بوده...من میگم شادمهری که تو کنسرت هاش اهنگ خارجی میخونه خوب میدونه تو امریکا،تو برلین ،تو ارمنستان و گرجستان اکثریت میان قر بدن و با دوست دخترشون برقصن برای همین تقدیر و علامت وسوال کارایی نداره میره سراغ اهنگ خارجی که ....ایا اینم دلیل داره؟؟؟؟؟من میگم همه چی اقتصادی شده.همه چی مادی شده..شادمهر قطعا از این قاعده مثتثنی نیست....
    من قبول ندارم دوران هیت شدن تموم شده شما شعر قوی بساز.با مفهوم موزیک و تنطیم مناسب قطعا گوشت خیلی جاها میشنوه..معنای هیت شدن چیه؟؟یعنی اهنگ به جای دو جا پنج جا بشنوی!!!

من میگم شادمهر نه طرفدار میبینه،نه حوصله تنظیم داره.نه شور واشتیاقی برای تنظیم..فقط فقط پول میبینه..مطمئن باش دوران بعد از کرونا هم یکی از بیشترین کسایی که کنسرت بزار شادمهر

فوق حرفه ای
    اره قطعا دلیل داشته..منم موافقم منتها نمیتونیم با قطعیت بگیم دلیل این بوده...من میگم شادمهری که تو کنسرت هاش اهنگ خارجی میخونه خوب میدونه تو امریکا،تو برلین ،تو ارمنستان و گرجستان اکثریت میان قر بدن و با دوست دخترشون برقصن برای همین تقدیر و علامت وسوال کارایی نداره میره سراغ اهنگ خارجی که ....ایا اینم دلیل داره؟؟؟؟؟من میگم همه چی اقتصادی شده.همه چی مادی شده..شادمهر قطعا از این قاعده مثتثنی نیست....
    من قبول ندارم دوران هیت شدن تموم شده شما شعر قوی بساز.با مفهوم موزیک و تنطیم مناسب قطعا گوشت خیلی جاها میشنوه..معنای هیت شدن چیه؟؟یعنی اهنگ به جای دو جا پنج جا بشنوی!!!

من میگم شادمهر نه طرفدار میبینه،نه حوصله تنظیم داره.نه شور واشتیاقی برای تنظیم..فقط فقط پول میبینه..مطمئن باش دوران بعد از کرونا هم یکی از بیشترین کسایی که کنسرت بزار شادمهر
    منم گفتم شاید با قطعیت نگفتم ... همین که شما معتقدی همه چی مادی شده یعنی دوران افت موسیقی رو قبول داری که شادمهر هم در اون قرار داره ... وقتی شما میگی که همه چی اقتصادی شده یعنی مارکت فست فودی موسیقی رو قبول داری ... پس اینا حدس و گمان نیست ...
    اگه منظورت از هیت شدن اینه که آهنگ رو تو پاساژ و مرکز خرید بشنوی که الان هم هست !!! هیت شدن یعنی خسته نشدن گوش ازشنیدن از آهنگ و اینکه بشه بیشتر از یک بار آهنگو گوش داد ...
    در مورد شعر قوی با مفهوم موزیک هم که سالهاست همچین شعری ندیدیم ! حتی بزرگانی مثل شهیار قنبری هم درگیر کلماتی مثل فواره و بستر و هرم پیراهن شدن ... اینجا هم افت شدید محسوس و قابل لمس و غیر قابل انکاره و کوچکترین امیدی نیست ... هر سال بدتر میشه ... حتی کلمات هم اشباع شده !!!
    قضیه این نیست که چرا شادمهر فقط پول میبینه ( که همه اینجوری شدن و فقط شادمهر است ) ... البته این حرفا هم نشون دهنده پایان عمر موسیقی ماست ... کنسرت های الان هم بیشتر به بازار مکاره شباهت داره ...

فعال
    برید کانال تلگرام حسین قربانپور اخرین ترک رو دانلود کنید

چه موزیکی ساخته سال ۲۰۰۹

خیلی زیباست

همچین ترکی الان پیدا نمیشه فوق العادست

صفحه 3759 از 4119 نخستنخست ... 2759325936593709374937573758375937603761376938093859 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع