هرکی دوس نداره میتونه جمع کنه از ایران بره
هرکی دوس نداره میتونه جمع کنه از ایران بره
با کلیت حرفات موافقم .ولی این حرف ها برمبنای احتمال و حدس گمان هسش!!!!چه تضمینی هست اگر خودش تنطیم کنه اهنگ هیت نشه؟؟؟ یا اصلا خودش تنطیم نکنه بره شعر از لاری پورمونا برزویی و بگیره!!!!ببین هیچ کس اینجا به فقدان و کمبود شعر اشاره نمیکنه!!!ما الان مشکل شعر هم داریم...همون اوایل دهه هشتاد وقتی دهاتی میخوند یا علامت سوال میخوند هم شعر به اصطلاح قوی بود و هم چیز جدید داشت..الان سوال من اینه آیا شادمهر نمیتونه چیز جدید رو کنه؟؟؟؟
مشکل ترانه به عنوان پایه کار که سالهاست وجود داره و از دلایل اصلی افت موسیقیه ... از ترانه سراهایی که شناختی از صدای خواننده و میزان ها و فاصله ها نداره بیشتر از این انتظار نمیره ...
دوران هیت شدن آهنگ سالهاست تموم شده چون گوش ها اشباع شده از خزعبلاتی که میشنوه ...
در مورد تنظیم شادمهر هم همون کلمه معجزه در حرف شما مشخصه ... تنظیم معجزه گر نیست ... گذشت دورانی که شادمهر آغوش رو از لاری پور بگیره و نصفشو بزنه و با یک تنظیم فوق العاده و درست حسابی ماندگار بشه ...
کدوم حدس و گمان ؟ حتماً دلیلی داشته و داره که شادمهر رفته سراغ اینا برای ترانه و آهنگسازی و ... همش که آزمون و خطا نبوده بعد اینهمه سال !
اره قطعا دلیل داشته..منم موافقم منتها نمیتونیم با قطعیت بگیم دلیل این بوده...من میگم شادمهری که تو کنسرت هاش اهنگ خارجی میخونه خوب میدونه تو امریکا،تو برلین ،تو ارمنستان و گرجستان اکثریت میان قر بدن و با دوست دخترشون برقصن برای همین تقدیر و علامت وسوال کارایی نداره میره سراغ اهنگ خارجی که ....ایا اینم دلیل داره؟؟؟؟؟من میگم همه چی اقتصادی شده.همه چی مادی شده..شادمهر قطعا از این قاعده مثتثنی نیست....
من قبول ندارم دوران هیت شدن تموم شده شما شعر قوی بساز.با مفهوم موزیک و تنطیم مناسب قطعا گوشت خیلی جاها میشنوه..معنای هیت شدن چیه؟؟یعنی اهنگ به جای دو جا پنج جا بشنوی!!!
من میگم شادمهر نه طرفدار میبینه،نه حوصله تنظیم داره.نه شور واشتیاقی برای تنظیم..فقط فقط پول میبینه..مطمئن باش دوران بعد از کرونا هم یکی از بیشترین کسایی که کنسرت بزار شادمهر
منم گفتم شاید با قطعیت نگفتم ... همین که شما معتقدی همه چی مادی شده یعنی دوران افت موسیقی رو قبول داری که شادمهر هم در اون قرار داره ... وقتی شما میگی که همه چی اقتصادی شده یعنی مارکت فست فودی موسیقی رو قبول داری ... پس اینا حدس و گمان نیست ...
اگه منظورت از هیت شدن اینه که آهنگ رو تو پاساژ و مرکز خرید بشنوی که الان هم هست !!! هیت شدن یعنی خسته نشدن گوش ازشنیدن از آهنگ و اینکه بشه بیشتر از یک بار آهنگو گوش داد ...
در مورد شعر قوی با مفهوم موزیک هم که سالهاست همچین شعری ندیدیم ! حتی بزرگانی مثل شهیار قنبری هم درگیر کلماتی مثل فواره و بستر و هرم پیراهن شدن ... اینجا هم افت شدید محسوس و قابل لمس و غیر قابل انکاره و کوچکترین امیدی نیست ... هر سال بدتر میشه ... حتی کلمات هم اشباع شده !!!
قضیه این نیست که چرا شادمهر فقط پول میبینه ( که همه اینجوری شدن و فقط شادمهر است ) ... البته این حرفا هم نشون دهنده پایان عمر موسیقی ماست ... کنسرت های الان هم بیشتر به بازار مکاره شباهت داره ...
برید کانال تلگرام حسین قربانپور اخرین ترک رو دانلود کنید
چه موزیکی ساخته سال ۲۰۰۹
خیلی زیباست
همچین ترکی الان پیدا نمیشه فوق العادست
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)