به داریوش احترام قائل هستم ولی هیچوقت نتونستم با کارهاش ارتباط برقرار کنم به جز آلبوم دنیای این روزای من و جادوی علیرضا افکاری و روزیه بمانی که هنوزم تازگی داره یه کار هم خونده با این مشخصات که شاهکار به معنای واقعی هست که حتما خیلیاتون شنیدین
تصویر رویا
آهنگساز: مهدی یراحی
ترانه: روزبه بمانی
تنظیم: بهروز صفاریان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا برای طرفدارای داریوش و علاقمندان موسیقی جدی آلبومهایی مثل امان از . فریاد زیر آب شقایق . بیتا . ندیم .پرنده ی مهاجر خیلی سطح بالاتر از دنیای این روزای من بوده و هست ..... آلبوم امان از با ترانه های شهیار قنبری و موسیقی عبدی یمینی رو وقتی میشنوی میفهمی چقد سطح بالاست .... دنیای این روزای من چون درکش آسونتره مخاطب عام بیشتری پیدا کرد ولی بین طرفدارای داریوش زیاد کار شاخصی نیست
اینو چون چند جا خونده بودم گفتم ربطی به کامنت کسی نداشت سو تفاهم نشه
البته اضافه کنم همونطور که آلبوم جان جوانی هم برای طرفداران ابی هیچوقت به آلبومهای شب زده خلیج کوه یخ نازی ناز کن و دیگر آلبومهاش نمیرسه
در کل درسته علیرضا افکاری و روزبه خیلی کارشون خوبه اما فاصله شون با موزیسین و ترانه سراهای دهه پنجاه زیاده شاید خیلیایشون به تکرار رسیدن الان ولی همین آلبوم جدید داریوش صادق نوجوکی هنوز با این سن و سال داره با موسیقیش به همه آموزش میده
چه خوبه که داریوش بعد از این همه سال هنوزم سبک خودش داره و مثل خیلیا خودشو خراب نکرده.
کار کردن با آهنگ سازها و شاعرهای قدیمی، مطرح و حرفه ای یکی از دلایلشه.
این بشر صداش جادوییه
صادق نوجوکی واقعا ملودی های دلنشین ، شیرین و خاص خودش رو داره
در حال حاضر 168 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 167 مهمان ها)