داداش من کجا گفتم کاره شادمهر درسته یا غلطه. من فقط گفتم اکثر اونایی که میرند کنسرت واسه چی میرند حالا شما میخوای واسه خودت چرت بگی قضیش فرق داره. من سیاوش را مثال زدم که بگم فقط شادمهر اینکار را نمیکنه وگرنه من نگفتم کارش درسته.اتفاقا منم میگم بهتره شادمهر لایو بخونه نه پلی بک. حالا شما که پول واسه کنسرت ندادی نمیخواد حرص بقیه را بخوری.هروقت پول دادی و واست پلی بک خوندند بیا اینجا غر بزن
ویرایش توسط masoud741 : 09-17-2021 در ساعت 12:44 AM
من نمیدونم چرا ما اینجا حرف همو نمیفهمیم!
من هیچوقت هیچ کدوم از کارای اخیر شادمهرو توجیح نکردم و مث شماها مخالف بودم که خودش نمیسازه یا پلی بک میخونه. ولی وقتی طرف خودش میگه از خوانندگی خوشم نمیاد یا اجرای لایوش ضعیفه( سالهای قبل به حد کافی سوتیهاش رو دیدیم در کنسرتها) پس معلومه از روی شکم پری پلی بک نمیخونه پس نباید بگیم میتونه ولی نمیخواد واقعیت اینه که خوب نمیتونه اینکارو انجام بده
اولا غر زدن من به تو ربطی نداره...چرت امثل تو با حمایت های مسخره ومزخرفتون میدید..که فقط با مسخره کردن فرار به جلو میخوای ی چیزی گفته بشی...تعصب کورکورانه همدیگه این مدت فکر کنم حال همه رو به هم زده....
اگر ما اینجا حرفی میزنیم به خاطر سابقه و عقبه ایکه شادمهر داشته نه غر محسوب میشه نه اینکه پولی یا چیزی دادیم..اسم سیاوش یا خواننده رو میاری چون بزرگتر وگرنه حمید هیراد هم پلیبک کرده میتونی بگی حمید هیراد هم پلی بک کرده پس شادمهر هم کرده....بعدش هم کسی که میاد اینجا حرص نمیخوره بیشتر افسوس میخوره که گذر زمان ادم عوض میکنه.
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 46 مهمان ها)