جنگ دلم افتضاح ترین کار شادمهر بوده
جنگ دلم افتضاح ترین کار شادمهر بوده
اگه دوستان نمیگن که ما تو سال 79 گیر کردیم ، تمامی کارهای این چند وقته شادمهر فراتر از فاجعست (البته واسه شادمهر نه خواننده های دیگه)
شاید این آهنگ ها رو کسای دیگه میخوندن بهشون ایرادی نمیشد گرفت ولی باید پذیرفت این آهنگ ها در شان شادمهر نیست
یه بخثی رو میخوام بگم اینه که درسته اون زمان هم وقتی خود شادمهر میساخت همه کارهاش تاپ نبودن ولی شما نگاه کن تو یه مجموعه آلبومش تقریبا 90 درصد کارهاش قابل قبول بودن
اون 10 درصد هم بخاطر این بود که نوآوری بود اون کارهایی که شاید اون زمان و در اون مقطع از نگاه اول خوب به نظر نمیومدن ولی بعد از گدشت زمان فراگیر شدن و جذاب
ولی الان چی؟ کسی هست هنوز کارهای این چند وقته رو مدام گوش بده ؟ بعد گذشت این مدت؟
ماها تو سال 79 و 80 گیر نکردیم
شادمهر سبب و تقدیر و عادت و انتخاب و ... تو دهه های 80 و 90 خونده
خودتون رو با اراجیف اینستگرام و ... گول نزنید
دوستان به نظر شما امید تو صدا یا همون وکال قوی تره یا شادمهر
حسین جان بستگی به دیدگاهت داره اگه بخای به حجم و وسعت صدا بپردازی قطعا امید ولی اگبخاد گفته بشه که شادمهر 50 تا هیت دازه قابل مقایسه با امید و نیست و این حرفا که هیچی
در واقع از نگاه فنی مسلما امید قوی تره میتونید حتی از بزرگان موسیقی بپرسید اما شادمهرم قطعا در زمینه ی اجرای مسلط و با احساس ( البته داخل استودیو ) خیلی کارش خوب و پرفکته
چندتا ویدیوی فوق العاده باکیفیت از کنسرت استانبول که به شخصه لذت بردم و انگار وسط کنسرت نشسته بودم. ظاهرا در این کنسرت هم پلی بک کمتر خونده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بعد از سایت بت زدنش دیگه طرفدارش نیستم
هیچ کدوم از این اجراهاش بر خلاف گفته ابی حامدی عزیز پل بک نیستن اصلا
تنظیما هم که با اصلشون کاملا فرق داره
توی کنسراتی قبلیش دیده بودم توی بعضی از اجراهاش مث تقدیر و غیره صدای ضبط شده ش پخش میشه اما زنده هم روش میخونه که نمیدونم دلیلش چیه
ولی به نظرم پلی بک خالی نداره توی اجراهاش
البته البته فقط در بحث خوندن، هیچ ساز زنده ای نمیزنه دیگه
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 22 مهمان ها)