صفحه 3856 از 4087 نخستنخست ... 2856335637563806384638543855385638573858386639063956 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,551 به 38,560 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    لعنت به اینستاگرام که باعث شده همه به به و چه چه کنن.شادمهرم بگه خب مردم راضی ان....و این قصه سر دراز دارد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    لعنت به اینستاگرام که باعث شده همه به به و چه چه کنن.شادمهرم بگه خب مردم راضی ان....و این قصه سر دراز دارد
    دقیقا همینطوره و متاسفانه این حمایتهای الکی توسط فن پیجای مزخرفی که هیچی حالیشون نیس تاثیر خیلی زیادی روی روند کاری شادمهر گذاشته و اون احمق فکر میکنه هواداراش خیلی راضی ان و همین مسیر رو ادامه میده ... فقط کافی بود یکبار هواداراش متحد میشدن و یه کار رو اصلا ساپورت نمیکردن اونوقت اینم یه تلنگری بهش میخورد و میفهمید هر کاری کنه صرف اینکه اسمش شادمهره مورد قبول مخاطبش نیست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    من ترجیح میدم اگه قرار باشه خودش نسازه با قربانپور و همون تیم تجربه کن کار کنه
    اولویت اول این بود که خودش بسازه ولی وقتی نساخت ای کاش اون کارایی که با قربانپور زدن رو پخش میکرد من میدونم و البته مطمئنم که اون کارها چقد برای هوادارای شادمهر شنیدنی میشد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دقیقا همینطوره و متاسفانه این حمایتهای الکی توسط فن پیجای مزخرفی که هیچی حالیشون نیس تاثیر خیلی زیادی روی روند کاری شادمهر گذاشته و اون احمق فکر میکنه هواداراش خیلی راضی ان و همین مسیر رو ادامه میده ... فقط کافی بود یکبار هواداراش متحد میشدن و یه کار رو اصلا ساپورت نمیکردن اونوقت اینم یه تلنگری بهش میخورد و میفهمید هر کاری کنه صرف اینکه اسمش شادمهره مورد قبول مخاطبش نیست
    با یکی از این فن پیچ ها حرف میزدم
    میگه شادمهر دیگه واسش مهم نیست،. بهش میگم اگه واسش مهم نیست و تو هم اینو میدونی چرا حمایت الکی میکنی و زیر پستش کامنت میزاری؟

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    من ترجیح میدم اگه قرار باشه خودش نسازه با قربانپور و همون تیم تجربه کن کار کنه
    قربانپور فوق العادست مسعود

ولی حیف اونم کشیدن سمت رادیو جوان

چند وقت پیش یه اهنگ برای یه خانمی ساخت که از خواننده های زن رادیو جوان بود

از یه طرف دوست دارم قربانپور هم با رادیو قرارداد ببنده و اهنگهای شادمهرو بسازه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    قربانپور فوق العادست مسعود

ولی حیف اونم کشیدن سمت رادیو جوان

چند وقت پیش یه اهنگ برای یه خانمی ساخت که از خواننده های زن رادیو جوان بود

از یه طرف دوست دارم قربانپور هم با رادیو قرارداد ببنده و اهنگهای شادمهرو بسازه
    نه حسین جون قربانپور کاری با رادیو جوان نداره اون خانم خودش دوست داشته کارش از رادیو جوان پخش بشه در واقع قربانپور کاری به رسانه ی پخش خواننده ها نداره از هر جا خودشون بخان پخش میکنن ... کارایی که واسه شادمهر ساخته بود و ۶ تاشو من در جریان بودم زمین تا آسمون با مارکت فرق میکرد چون نزدیکترین آهنگساز به سبک خود شادمهر قربانپوره کارا کاملا شادمهری بود

7. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    نه حسین جون قربانپور کاری با رادیو جوان نداره اون خانم خودش دوست داشته کارش از رادیو جوان پخش بشه در واقع قربانپور کاری به رسانه ی پخش خواننده ها نداره از هر جا خودشون بخان پخش میکنن ... کارایی که واسه شادمهر ساخته بود و ۶ تاشو من در جریان بودم زمین تا آسمون با مارکت فرق میکرد چون نزدیکترین آهنگساز به سبک خود شادمهر قربانپوره کارا کاملا شادمهری بود
    کاش وسط این آهنگاش یکی از همینا را پخش میکرد

نیمه فعال
    تو اینستا کم به کار جدیدش انتقاد نشده ،من خودم تعجب کردم ،ولی خب کسی رو که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد ،این ادم اصلا مهم نیست بقیه راجع بهش چی میگن ،همیشه کار خودش رو میکنه ،واسه همین فکر نکنم انتقاد ها هم خیلی کارساز باشه ،حدس من اینه که شادمهر با این کارها میخواد هوادار های قدیمیش رو راضی به خداحافظی کنه ،اتفاقی که شاید سه چهار سال پیش بعد البوم تصویر ،خیلی ها باهاش مخالفت میکردن ولی الان اکثر قدیمی ها دوست دارن جای خوندن این مدل کارها دیگه اصلا نخونه ،حالا خیلی خوش بینانه فکر کنیم شاید قبل از خداحافظیش واسه راضی نگه داشتن هواداران یکی از کارهای خودش هم پخش کرد ،ولی فعلا حداقل تا پایان سال فکر نکنم تغییر روندی در اهنگ هاش ببینیم .

نیمه فعال
    دوستان خودتون رو ناراحت نکنین یکی دو ماه دیگه باز اهنگ میده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط imnuot نمایش پست ها
    دوستان خودتون رو ناراحت نکنین یکی دو ماه دیگه باز اهنگ میده
    به شخصه اصلا ناراحت نیستم
    امروز خیلی چیزها برام مشخص شد

این خبر هم واسه مسعود بدم، کنسرت تو سالن آنپلاگد داره ادیت میشه
    همین روزا میاد
    تا به قول خودشون این افتضاح رو بشوره ببره

صفحه 3856 از 4087 نخستنخست ... 2856335637563806384638543855385638573858386639063956 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع