لعنت به اینستاگرام که باعث شده همه به به و چه چه کنن.شادمهرم بگه خب مردم راضی ان....و این قصه سر دراز دارد
لعنت به اینستاگرام که باعث شده همه به به و چه چه کنن.شادمهرم بگه خب مردم راضی ان....و این قصه سر دراز دارد
دقیقا همینطوره و متاسفانه این حمایتهای الکی توسط فن پیجای مزخرفی که هیچی حالیشون نیس تاثیر خیلی زیادی روی روند کاری شادمهر گذاشته و اون احمق فکر میکنه هواداراش خیلی راضی ان و همین مسیر رو ادامه میده ... فقط کافی بود یکبار هواداراش متحد میشدن و یه کار رو اصلا ساپورت نمیکردن اونوقت اینم یه تلنگری بهش میخورد و میفهمید هر کاری کنه صرف اینکه اسمش شادمهره مورد قبول مخاطبش نیست
نه حسین جون قربانپور کاری با رادیو جوان نداره اون خانم خودش دوست داشته کارش از رادیو جوان پخش بشه در واقع قربانپور کاری به رسانه ی پخش خواننده ها نداره از هر جا خودشون بخان پخش میکنن ... کارایی که واسه شادمهر ساخته بود و ۶ تاشو من در جریان بودم زمین تا آسمون با مارکت فرق میکرد چون نزدیکترین آهنگساز به سبک خود شادمهر قربانپوره کارا کاملا شادمهری بود
تو اینستا کم به کار جدیدش انتقاد نشده ،من خودم تعجب کردم ،ولی خب کسی رو که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد ،این ادم اصلا مهم نیست بقیه راجع بهش چی میگن ،همیشه کار خودش رو میکنه ،واسه همین فکر نکنم انتقاد ها هم خیلی کارساز باشه ،حدس من اینه که شادمهر با این کارها میخواد هوادار های قدیمیش رو راضی به خداحافظی کنه ،اتفاقی که شاید سه چهار سال پیش بعد البوم تصویر ،خیلی ها باهاش مخالفت میکردن ولی الان اکثر قدیمی ها دوست دارن جای خوندن این مدل کارها دیگه اصلا نخونه ،حالا خیلی خوش بینانه فکر کنیم شاید قبل از خداحافظیش واسه راضی نگه داشتن هواداران یکی از کارهای خودش هم پخش کرد ،ولی فعلا حداقل تا پایان سال فکر نکنم تغییر روندی در اهنگ هاش ببینیم .
دوستان خودتون رو ناراحت نکنین یکی دو ماه دیگه باز اهنگ میده
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)