البته پیری کلی دلیل داره هرکی شکسته میشه نمیشه بگی حتما معتاده
هر کس کسی را به گناهی که نکرده متهم کند نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود.
به به چه احادیث گرانبهایی ... شکی که من گفتم اسمش شک هست و از روی یقین نیست به هر حال اینکه شادمهر در عرض سه سال یهو انقدر شکسته میشه جای تعجب داره هر چه هست امیدوارم سلامت جسمانیشو به همراه داشته باشه
این معتاد بودنش هیچ جوره تو کت من نمیره شاید حالا افسرده شده یه مشکلی داره یه بیماری داره تاثیر غربته یا هزارتا چیز دیگه
معرفی چند آهنگ یونانی زیبا
1_
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2_
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3_
4_
5_
پنجاه سال سنش شده ها،نمیخواین که شبیهه جوون بیس ساله باشه پوستش که،،،اتفاقا خیلی ام خوب مونده،،معتاد بود بود سی سالگی قیافش اینشکلی میشد
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 142 مهمان ها)