[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آخر نفهمیدم این اجرا ها پلی بک هست یا نه ؟
اگه لایو هست چرا شعر ها رو دیگه یادش نمیره و اینقدر تمیز اجرا میکنه
اگه پلی بک هست چرا خیلی ها میگن لایو هست؟
این کنسرت اخر رو کامل از اول تا ته لایو دیدم من
پارت اول کنسرت چنتا اهنگ رو شعر یه لحظه یادش رفت و از ریتمم چند بار خارج شد تو چنتا اهنگ
یکی دوبار هم داشت میخوند دید ملت دارن میخونن وسط خوندن قطع کرد که مردم بخونن ( بجز اهنگ محال و روز سرد که همیشه مردم میخونن یه تیکه هاشو )
اهنگ چه خوابایی اون سوت اولش رو داشت ادای سوت زدن در میاورد یهو گفت این سوتشو من نمیزنم خودشم خندید
پارت دو هم انپلاگا که جای بحث نداره اصن
ولی اهنگ محال و پاپ کورن زیر صدا پخش میشد فکر کنم
حالا یا سینا ( نوازنده کیبوردش ) بود همزمان باش میخوند ( مث کاری که شوبرت تو کنسرتای ابی میکرد یا بقیه حتی ) یا صدای ضبط شده بود نفهمیدم
ولی رو اونم خودش میخوند. اینجوری نبود که لب بزنه
ویلون هم لایو میزد تو اهنگ پاپ کرن و چه چند ثانیه حتی اونم از ریتم خارج شد تابلو بود لایوه
خود اون یارو که داشت لایو میگرفت هم میگفت منم فکر میکردم پلی بک باشه ولی همه رو میفهمم که لایوه
شادمهرم مث بقیه بی عیب و ایراد نی
منم دیگه مث دوران جوونی تعصبی روش ندارم و از خیلی اهنگا و کاراش هم بدم میاد حتی ولی خدا نکنه یکی یه حرکتی بزنه که چند نفر خوششون نیاد
هرچی بخوان میچسبونن به طرف
از بحث اعتیاد و تجاوز بگیر تا... :))))
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
خب بالاخره بعد از سال ها قسمت شد رفتیم کنسرت اسطوره. جای همگی دوستان موزیک بارانی که سال ها اینجا به بهانه شادمهر دور هم جمع بودیم خالی. ایشالا قسمت همه. راجع به لایو و پلی بک فعلا نمیخوام حرف بزنم فقط یه نکته ی جالبی که کاملا برگای خوده شادمهرم ریخت استقبال عجیب غریب از تراک "یخ زدم" بود ، بر خلاف چیزی که همیشه دوستان میگن توی این تاپیک راجع به تموم شدن شادمهر و این صحبت ها استقابل از تراک های جدیدش خصوصا همین "یخ زدم" و "بی احساس" در حد تقدیر بود توسط مردم که واقعا عجیبه این قضیه!! اگر کلیپش رو پیدا کردین حتما به ری اکشن صورت شادمهر موقع خوندن آنپلاگد یخ زدم دقت کنید صدای شدید مردم رو که میشنوه قشنگ جا میخوره بر میگرده سینا مقدم(کیبوردیست گروهش) رو نگاه میکنه
ویرایش توسط fdd : 12-31-2021 در ساعت 02:17 AM
استیج گردانی و انرژی شادمهر و کل برنامه عالی بود. اجراهای آنپلاگدش لایو بود و خیلی خیلی خیلی خوب بود فقط کاشکی خودشم ساز میزد. انتخاب آهنگهایی که تو کنسرت اجرا میکنه واقعا عجیب و احمقانه ست. تراکی مثل عادت رو نخوند یا از آلبوم طرفدار هیچی نخوند. از کارهای قدیمی فقط علامت سوال و چشمای عاشق و محال رو اجرا کرد. کلا واقعا نمیدونم چی تو مغزش میگذره که این همه تراک هیت و مگا هیت رو اجرا نمیکنه بعد شاهد اجرای مثلا زنده(!) پاپ کرن هستیم. یا خوندن تراک های کاور انگلیسی که به جاش میشد حداقل چهارتا از شاهکارهای قدیمیش رو بشنویم. اخرشم تاکید کرد از خوانندگی خوشش نمیاد و یه جورایی دوست داره نخونه و دلیلش از خوندن استقبال مردم از کارای جدیدشه.
ویرایش توسط fdd : 12-31-2021 در ساعت 02:15 AM
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 160 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 159 مهمان ها)