قبلاً هم گفتم به نظر من (شخصی ) ملودی نساختن شادمهر کاملاً هوشمندانه انجام شد در دهه گذشته ... با یه تیر چندین نشون زد ...
1- شادمهر ( حتی از نظر مخالفانس ) یه استعداد و موزیسین باهوشه و قطعاً دوران افت موسیقی و ته کشیدن ملودی و تنظیم های آبکی رو تشخیص داد و دیگه نساخت ...
2- حتی بزرگانی مثل سیاوش قمیشی و حسن شماعی زاده هم که به نوعی خدای ملودی هستن کم آوردن و حتی سیاوش قمیشی میره سراغ 50 سال پیش و ملودی معبد شهید ...
3- شادمهر هیچوقت برنمیگرده به گذشته و سبک قبلیش ... خب صداش هم جواب نمیده و کلاً نشون داده با ملودی های قدیمی میانه ای نداره ...
4- شادمهر با اینکار هواداراش رو تشنه ذنبال خودش کشوند ... حتی التماس میکردن که با جمله فوق تکراری "خودت بساز" و هنوزم ادامه داره ...
5- تو این دهه چند تا اومدن با شادمهر کار کردن و با اینکه معروف شدن ولی هوادارا افت شادمهر رو از هنر اینا دیدن ... در واقع شادمهر پشت اینا قایم شد کاملاً هوشمندانه ...
6- شادمهر دیگه نمیتونه مثل گذشته کوچکترین کاور یا گوشه ای از بقیه آهنگا برداره ... هنوز دو دقیقه نگذشته جمله معروف " کاور کرده " همه جا رو برمیداره و بعدش خیلی ها ناامید میشن ازش و حتی رو بت هم تاثیر میزاره ...
پس بهداد میره سراغ گروه بعدی و آهنگ های یکبار مصرف جدید ...
اینو منم قبول دارم که شادمهر تو ساخت آهنگ از یه جایی به بن بست رسید ولی انقد باهوشه که تا سالها میتونه هواداراشو با این علامت سوال نگه داره که چرا خودش دیگه نساخت اگه میساخت فلان میشد بهمان میشد الانم هر چی بد و بیراهه بیشتز از خودش متوجه تیماییه باهاشون کار میکنه بعد از اینم همینه
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)