صفحه 3903 از 4087 نخستنخست ... 2903340338033853389339013902390339043905391339534003 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,021 به 39,030 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    احسان جان سر جدت ول کن تو رو خدا

بحث های ده سال قبل را تازه یادت اومده

واقعا تو این یک مورد من عصبی میشم وقتی ببینم کسی اومده حرفهای بیخود یه سری دشمن شادمهر و یک سری آدم علاف را بعد این همه مدت میخواد دوباره تکرار کنه
    پنج شیش جلسه اونم کی تو دوران رفسنجانی یه کلاس گیتار تو دارغوز آباد تهران رفتی احسان دیگه تا اخر عمر خودت را موزیسین به حساب میاری

به جای این حرفها برو یه کم وقت بذار چهار تا موزیک خوب پیدا کن و ببین تو دنیا چه خبره عوض این همه پرحرفی و اونم حرفهای صد من یک غاز

ببخشید که رک گفتم
    پیمان دوباره داغ کردیا ... چرا یهو میزنی صحرای کربلا ...؟
    کدوم حرفای دشمن شادمهر ... چرا جو میدی ...؟! چرا آخه ناراحت شدی ...؟ از اینکه گفتم شادمهر از سمپل استفاده کرده ... ؟! نکرده ...؟ اگه تو تاپیک شادمهر و انجمن موزیک این حرفا رو نزنیم کجا بزنیم ...؟!؟! اینستا بریم به به چه چه کنیم براش ...!!!
    خودت که دیدی همیشه گفتم سواد موسیقی من در همین حده ... همینا رو بلدم و یادم مونده ... 20 سال گذشته و ادعایی ندارم ... من در هیجده سالگی تدریس گیتار کردم ... خونه های مردم رفتم حتی با مخالفت پدرم ... همدوره من و شاگرد من الان داره تو یکی از آموزشگاه ها تدریس میکنن ...
    از من گذشته دنبال موزیک روز دنیا باشم ... موزیک رو در حد پشت فرمون گوش میدم ...
    اگه پرحرفی کردم عذر تقصیر ... اما حرف صد من یه غاز نزدم ...!!!

2. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    کدوم حرفای دشمن شادمهر ... چرا جو میدی ...؟! چرا آخه ناراحت شدی ...؟ از اینکه گفتم شادمهر از سمپل استفاده کرده ... ؟! نکرده ...؟ اگه تو تاپیک شادمهر و انجمن موزیک این حرفا رو نزنیم کجا بزنیم ...؟!؟! اینستا بریم به به چه چه کنیم براش ...!!!
    خودت که دیدی همیشه گفتم سواد موسیقی من در همین حده ... همینا رو بلدم و یادم مونده ... 20 سال گذشته و ادعایی ندارم ... من در هیجده سالگی تدریس گیتار کردم ... خونه های مردم رفتم حتی با مخالفت پدرم ... همدوره من و شاگرد من الان داره تو یکی از آموزشگاه ها تدریس میکنن ...
    نیازی به عذرخواهی نیست عزیز جان ولی خواهش میکنم قبل از اینکه هر جمله و موضوعی را تایپ کنی یه چند ثانیه روش تامل کنی بعد ارسالش کنی

واقعا مساله تهمت زدن از طریق کاور و کپی کردن به شادمهر من یکی را به شدت عصبی میکنه و بارها و بارها تو همین اینستاگرام با چندین و چند نفر درگیر شدم

پرونده آلبوم طرفدار خیلی وقته بسته شده تو این تاپیک و اینکه حالا تو یه هویی میای یه همچین مساله ای را بعد نزدیک به ده سال دوباره بازش میکنی قطعا حساسیت برانگیز و جنجال آفرین میتونه باشه

نه که حالا این روزا خیلی از طرفدارا و چه مردم عادی برای شادمهر به به چه چه میکنن ماشالله همه شدن یه پا منتقد و فوق کارشناس که هیچ کی را هم بنده نیستن

بگذریم ... منظوری نداشتم احسان جان

4. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    پیمان گفت کلاس گیتار یاد اونموقع افتادم ... بزار جریان عجیبی رو بگم جالبه برای اولین بار برای ثبت در تاریخ ...
    من شاید تنها کسی باشم در جهان که همزمان به خاله و عمه خودش گیتار یاد داده ...موضوع هم اینطوری شروع شد که خاله کوچیک ما هوس کرد گیتار یاد بگیره و نزدیک خونه ما هم بودن هیچی منم با ناخون گیر معروفم رفتم سراغش ... بعد نمیدونم از کجا به گوش عمه خانم محترم ما رسید و چشمتون روز بد نبینه ... خونشون هم نزدیک نبود ولی با توپ و تشر پدر راهی خانه عمه شدم ... بدین ترتیب نزدیک به شش ماه بیچاره شدم ...
    فقط تنها خوبی که داشت این بود که مثل اینکه عمه خانم به پدر فرموده بودن که داداش گناه داره استعداد خوبی داره اذیتش نکن و بعد از اون دیگه از غر زدن خبری نبود ...
    واسه اینکه پیمان نگه پرحرفی نکن خلاصه گفتم ...

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نیازی به عذرخواهی نیست عزیز جان ولی خواهش میکنم قبل از اینکه هر جمله و موضوعی را تایپ کنی یه چند ثانیه روش تامل کنی بعد ارسالش کنی

واقعا مساله تهمت زدن از طریق کاور و کپی کردن به شادمهر من یکی را به شدت عصبی میکنه و بارها و بارها تو همین اینستاگرام با چندین و چند نفر درگیر شدم

پرونده آلبوم طرفدار خیلی وقته بسته شده تو این تاپیک و اینکه حالا تو یه هویی میای یه همچین مساله ای را بعد نزدیک به ده سال دوباره بازش میکنی قطعا حساسیت برانگیز و جنجال آفرین میتونه باشه

نه که حالا این روزا خیلی از طرفدارا و چه مردم عادی برای شادمهر به به چه چه میکنن ماشالله همه شدن یه پا منتقد و فوق کارشناس که هیچ کی را هم بنده نیستن

بگذریم ... منظوری نداشتم احسان جان
    تعصب اینجوری آفت موسیقیه ... اینکه شادمهر کاور میکرده کپی میکرده در موقع خوش کار عجیبی نبوده ... همه اینکارو میکردن ...
    اصلاً با اون آلبوم کاری نداشتم که ... امروز تو اینستای رادیو جوان یه تیکه از چه خوابهایی رو دیدم که دیروز گذاشته بود ... اتفاقاً میخواستم همون روز ریپلای کنم بگم یادم رفت ... تا دیدم یادم اومد ... همین ...!!!
    مخلصم ...

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

من کلا آدمیم که عادتای بعضا بدی دارم یا حرفی نمیزنم یا اگر بزنم تند حرف میزنم!

آخه عزیز چی بهت بگم زندگی شخصی خودت را که مربوط به من و دیگران نمیشه مال خودته و خانوادت اما خودت دوست داشتی تو این بلبشو وضعیت فوق داغان مملکت بری دو بچه بیاری و کهنه تر و خشک کنی! پس جای توجیح و بهانه ای نیست! تو هم میتونی وقت آزادت را بذاری برای فرضا پیگیری موسیقی ولی خودت انتخاب کردی چه جوری زندگی کنی و داری همین کارو میکنی

با احترام

10. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    من کلا آدمیم که عادتای بعضا بدی دارم یا حرفی نمیزنم یا اگر بزنم تند حرف میزنم!

آخه عزیز چی بهت بگم زندگی شخصی خودت را که مربوط به من و دیگران نمیشه مال خودته و خانوادت اما خودت دوست داشتی تو این بلبشو وضعیت فوق داغان مملکت بری دو بچه بیاری و کهنه تر و خشک کنی! پس جای توجیح و بهانه ای نیست! تو هم میتونی وقت آزادت را بذاری برای فرضا پیگیری موسیقی ولی خودت انتخاب کردی چه جوری زندگی کنی و داری همین کارو میکنی
    با احترام
    نه اشتباه نکن اصلاً ربطی به زندگی و مشغله نداره ... موسیقی دغدغه زندگیم نبود و حالا هم نیست ... از گذشته در حد یه شنونده بودم و هستم ... اینجا هم برای سرگرمی خوبه ... البته سر همین نظر دادن چندین بار درگیری بوجود اومد که طبیعیه نظر مخالف مورد حمله قرار گرفته و میگیره در هر جایی ...

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    پیمان گفت کلاس گیتار یاد اونموقع افتادم ... بزار جریان عجیبی رو بگم جالبه برای اولین بار برای ثبت در تاریخ ...
    من شاید تنها کسی باشم در جهان که همزمان به خاله و عمه خودش گیتار یاد داده ...موضوع هم اینطوری شروع شد که خاله کوچیک ما هوس کرد گیتار یاد بگیره و نزدیک خونه ما هم بودن هیچی منم با ناخون گیر معروفم رفتم سراغش ... بعد نمیدونم از کجا به گوش عمه خانم محترم ما رسید و چشمتون روز بد نبینه ... خونشون هم نزدیک نبود ولی با توپ و تشر پدر راهی خانه عمه شدم ... بدین ترتیب نزدیک به شش ماه بیچاره شدم ...
    فقط تنها خوبی که داشت این بود که مثل اینکه عمه خانم به پدر فرموده بودن که داداش گناه داره استعداد خوبی داره اذیتش نکن و بعد از اون دیگه از غر زدن خبری نبود ...
    واسه اینکه پیمان نگه پرحرفی نکن خلاصه گفتم ...

اختیار داری من همیشه برای پست ها و نوشته های تو وقت میذارم و هر چه قدرم طولانی بنویسی بازم از اول تا اخرش را میخونم چون برای تو همیشه به عنوان یه دوست و کاربر محترم و باشخصیت ارزش زیادی قایل بودم. اون مقطعی که حوصله نداشتی یا قهر کرده بودی و مدت طولانی نمیومدی باران واقعا جای خالیت هر روز اینجا احساس میشد امیدوارم بازم چراغ اینجا را روشن نگه داری

امان از چشم و هم چشمی های خانوادگی اونم بین خانواده مادری با پدری

14. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اختیار داری من همیشه برای پست ها و نوشته های تو وقت میذارم و هر چه قدرم طولانی بنویسی بازم از اول تا اخرش را میخونم چون برای تو همیشه به عنوان یه دوست و کاربر محترم و باشخصیت ارزش زیادی قایل بودم. اون مقطعی که حوصله نداشتی یا قهر کرده بودی و مدت طولانی نمیومدی باران واقعا جای خالیت هر روز اینجا احساس میشد امیدوارم بازم چراغ اینجا را روشن نگه داری
    امان از چشم و هم چشمی های خانوادگی اونم بین خانواده مادری با پدری
    عزیزی

16. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تعصب اینجوری آفت موسیقیه ... اینکه شادمهر کاور میکرده کپی میکرده در موقع خوش کار عجیبی نبوده ... همه اینکارو میکردن ...
    اصلاً با اون آلبوم کاری نداشتم که ... امروز تو اینستای رادیو جوان یه تیکه از چه خوابهایی رو دیدم که دیروز گذاشته بود ... اتفاقاً میخواستم همون روز ریپلای کنم بگم یادم رفت ... تا دیدم یادم اومد ... همین ...!!!
    مخلصم ...

منم جای تو باشم بخوام خودم خودمو قضاوت کنم میگم این واکنشم از سر تعصب و علاقه بی اندازه ایه که نزدیک یک دهه ست به شادمهر پیدا کردم ولی خب خودت بهتر میدونی به خاطر شرایط کشورمون و زندگی تو این مملکت همیشه فشار عصبی و روانی روی همه مون وجود داره

چی بگم دیگه بیشتر از این نیازی به توضیح نیست ......

قربانت من ارادتمندم

نه اشتباه نکن اصلاً ربطی به زندگی و مشغله نداره ... موسیقی دغدغه زندگیم نبود و حالا هم نیست ... از گذشته در حد یه شنونده بودم و هستم ... اینجا هم برای سرگرمی خوبه ... البته سر همین نظر دادن چندین بار درگیری بوجود اومد که طبیعیه نظر مخالف مورد حمله قرار گرفته و میگیره در هر جایی ...
    راستش ممکنه منم درست حدس نزده باشم در این مورد اما خب تو زندگی شخصی هم وقتی سرت شلوغ باشه و مرتب گرفتار باشی دیگه طبیعتا فرصت و مجالی برای موسیقی اونم تو سنین بالای سی و خرده ای واقعا نمیمونه

18. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عزیزی

آقایی احسان ممنون

شرمنده یه دفعه حمله ای شدم طرفت خودتم میدونی منظوری نداشتم

20. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3903 از 4087 نخستنخست ... 2903340338033853389339013902390339043905391339534003 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 164 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع