صفحه 3906 از 4087 نخستنخست ... 2906340638063856389639043905390639073908391639564006 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,051 به 39,060 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    خیلی دوس دارم نظرتون رو راجع به مهرداد احمدزاده بدونم
    تنظیم کننده کم کاری که خودم شخصا بدم نمیاد ازش
    تو هر البومی که تنظیم داره اون اهنگ بهترین اهنگ البوم میشه ( نظر شخصیم )
    شلیک روزبه بمانی
    همه اون روزا صادقی
    ندارمت یراحی
    حتی همین اهنگ اخر صادقی
    و...

سگش شرف داره به خیلی از این تنظیم کننده هایی که چپ و راست اسمشون رو میشنویم و الکی اسم در کردن
    تقریبا یه چیزی شبیه به سعید زمانی هست
    حتی تنظیمای تر تمیزتر از زمانی هم داشته
    شخصا دوست داشتم حالا که شادمهر با این عتیقه ها کار میکنه یه ترک هم میداد احمدزاده تنظیم کنه
    به نظرم از چیزی که این چند وقت بوده بدتر نمیشد اوضاع
    این آهنگایی که گفتی چند ثانیه گوش دادم ... اینجور تنظیم کننده ها بیشتر فضاسازی میکنن و با ملودی همراهی میکنن سیکل آکورد آنچنانی ندارن که بگیم ارکسترال باشه ( شلوغش نمیکنن ) ... با پیانو کارو جمع میکنن میره ... البته از تنظیم کننده های کیبوردیست خیلی بهترن که به نظرم موسیقی وقتی دچار افت شدید شد که کیبوردیستا رو ریختن تنظیما ...
    اینجور آهنگا بستگی به صدای خواننده داره و به نظرم برای صدای تنور مناسب تره ... برای صدای چپ کوک خیلی سریع یکنواخت و تبدیل به ناله میشه ...
    به نظرم به شادمهر نمیخوره مگر شعری پیدا بشه مثل تقدیر که ملودی روش سواره ...

فوق حرفه ای
    چه خوبه همه نظر بدن و همراهی کنن ... هر کی هر چی بلده بگه ... انجمن موزیک باید بحث موزیک باشه ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    چه خوبه همه نظر بدن و همراهی کنن ... هر کی هر چی بلده بگه ... انجمن موزیک باید بحث موزیک باشه ...
    آقا احسان من چند جا دیدم شما گفتید شادمهر صداش چپ کوکه ،ولی من فکر میکنم شادمهر جنس صداش مثل بیشتر خواننده ها باریتون هست ،چپ کوک تا اونجا که من میدونم خیلی صدای کمیابی هست بین مردان ،و فکر می‌کنم به اون صدا هایی گفته میشه که در گام های بالا میتونند مثل خواننده های زن بخونند ،مثلا میگند صدای ایرج بسطامی چپ کوک بود ،ولی الان مثلا شادمهر حتی فکر نکنم بتونه در گام خواننده های تنور بخونه چه برسه به چپ کوک ،البته من اصلا ادعایی در موسیقی ندارم ،فقط چون خیلی مختصر راجع به جنس صدا ها مطالبی خوندم و شما هم گفتید در بحث ها شرکت کنید این رو میگم ،ولی باز هم میگم این چیز هایی که گفتم بر اساس همون بررسی مختصر راجع به جنس صدا ها بود و مطمئن نیستم درست باشه .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    آقا احسان من چند جا دیدم شما گفتید شادمهر صداش چپ کوکه ،ولی من فکر میکنم شادمهر جنس صداش مثل بیشتر خواننده ها باریتون هست ،چپ کوک تا اونجا که من میدونم خیلی صدای کمیابی هست بین مردان ،و فکر می‌کنم به اون صدا هایی گفته میشه که در گام های بالا میتونند مثل خواننده های زن بخونند ،مثلا میگند صدای ایرج بسطامی چپ کوک بود ،ولی الان مثلا شادمهر حتی فکر نکنم بتونه در گام خواننده های تنور بخونه چه برسه به چپ کوک ،البته من اصلا ادعایی در موسیقی ندارم ،فقط چون خیلی مختصر راجع به جنس صدا ها مطالبی خوندم و شما هم گفتید در بحث ها شرکت کنید این رو میگم ،ولی باز هم میگم این چیز هایی که گفتم بر اساس همون بررسی مختصر راجع به جنس صدا ها بود و مطمئن نیستم درست باشه .
    باریتون برای قدیم بود خدابیامرزتش ... الان صدای اکثر مردها زیره ... صدای زیر هم از نظر من یعنی چپ کوک ... الان اکثر خواننده ها چپ کوک هستن از نظر من ... بخوام مثال بزنم مثل فریدون آسرایی و اندی ... از این جدیدا هم بخوام مثال بزنم مثل بابک جهانبخش که چپ کوک ترین ناله جهان رو داره ...
    تنور و شادمهر ؟ شادمهر یه بار سر آهنگ تکرارم نکن رفت سراغ گام بالا که همه به به چه چه کردن براش که چه ارکسترالی زده ولی از نظر من افتضاح بود ...

نیمه فعال
    باریتون برای قدیم بود خدابیامرزتش ... الان صدای اکثر مردها زیره ... صدای زیر هم از نظر من یعنی چپ کوک ... الان اکثر خواننده ها چپ کوک هستن از نظر من ... بخوام مثال بزنم مثل فریدون آسرایی و اندی ... از این جدیدا هم بخوام مثال بزنم مثل بابک جهانبخش که چپ کوک ترین ناله جهان رو داره ...
    تنور و شادمهر ؟ شادمهر یه بار سر آهنگ تکرارم نکن رفت سراغ گام بالا که همه به به چه چه کردن براش که چه ارکسترالی زده ولی از نظر من افتضاح بود ...
    احسان جان تکرارم نکن رو شادمهر برای ابی ساخته بود ولی شعرشو ابی خوشش نیومد و شادمهر خودش اونو خوند شاید حتی جز ابی صداهایی مثل نیما مسیحا حامی و ... اونو میخوندن بهتر میشد ولی من خودم از اون دسته ای هستم که جزو کارهای ساخته شده ی قوی شادمهر میدونمش از نظر تنظیم تنها کار خارج از کشور شادمهره که شبیه کارهای داخل ایرانش مث پرپرواز و ... هست تنظیمش

فعال
    آقا احسان خبری از عوامل کار پیدا نکردید؟؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    احسان جان تکرارم نکن رو شادمهر برای ابی ساخته بود ولی شعرشو ابی خوشش نیومد و شادمهر خودش اونو خوند شاید حتی جز ابی صداهایی مثل نیما مسیحا حامی و ... اونو میخوندن بهتر میشد ولی من خودم از اون دسته ای هستم که جزو کارهای ساخته شده ی قوی شادمهر میدونمش از نظر تنظیم تنها کار خارج از کشور شادمهره که شبیه کارهای داخل ایرانش مث پرپرواز و ... هست تنظیمش
    بایدم همچین آهنگی رو یه صدای تنور و پر حجم بخونه ... البته به صدای نیما مسیحا بیشتر میخوره تا حامی ...
    تنظیم هم که والا من چیزی ندیدم ... یه فضای ارکسترال طور بود به نظرم ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    آقا احسان خبری از عوامل کار پیدا نکردید؟؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نه خبری نیست ...
    فقط ممکنه همین امشب بیاد یا فردا شب ... تا هفته دیگه قطعیه حتماً میاد ...

نیمه فعال
    بایدم همچین آهنگی رو یه صدای تنور و پر حجم بخونه ... البته به صدای نیما مسیحا بیشتر میخوره تا حامی ...
    تنظیم هم که والا من چیزی ندیدم ... یه فضای ارکسترال طور بود به نظرم ...
    منظورم این بود که از نظر فضای ارکسترال تنظیم بین کارهای خارج از کشورش بیشترین شباهت رو به کارهای داخلش داشت

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    منظورم این بود که از نظر فضای ارکسترال تنظیم بین کارهای خارج از کشورش بیشترین شباهت رو به کارهای داخلش داشت
    من که یادم نمیاد ... کدوم کار داخلی شادمهر ارکسترال بود ...؟

صفحه 3906 از 4087 نخستنخست ... 2906340638063856389639043905390639073908391639564006 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 189 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 188 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع