صفحه 3928 از 4087 نخستنخست ... 2928342838283878391839263927392839293930393839784028 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,271 به 39,280 از 40865

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    همه ما میدونیم شادمهر افت کرده ولی دیگه یه سری پیاز داغشو خیلی زیاد میکنن زمون اهنگ انتخاب هم تو همین فروم میگفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها میخونه الان انتخاب شده بت براشون یا بقیه اهنگاش ک اون زمون خودش میساخت هم اینجا انتقادات در همین حد الان بود. خوبه از اول بودیم همه اینارو دیدیم من هیچ دفاعی از الان شادمهر نمیکنم اهنگاشم افت کرده ولی نه در حدی که اینجا راجبش میگن تو ساخته های خودشم اهنگای این مدلی کم نداشته ایرانی جماعت عادت کرده همیشه حسرت گذشته رو بخوره فقط
    برای درک بهتر شرایط ... الان سه دسته هوادار شادمهر داریم :
    1- هواداریی که فرقی براشون نمیکنه آهنگ چی باشه فقط جدید باشه مثل آدامس دهنشون رو کوتاه شیرین کنه و برن پیجش چند تا سلطان ملطان کنن تا آهنگ بعدی ... تکلیف اینا مشخصه ... در یک کلام سرخوش و جوگیر هستن ...
    2- هواداریی که من بهشون میگم "فن های خودش بسازه" ... این دسته هنوز درک نکردن دوران افت موسیقی رو و فک میکنن شادمهر میتونه مثل گذشته وقت بزاره از اینور اونور برداره یا کاور ماور کنه شعر کم و زیاد کنه با یه تنظیم بده بیرون تا بگن آها همینه اصل آهنگ همینه دمت گرم که به حرف ما گوش دادی خودت ساختی و ساعاتی بعد درمیاد مثلاً کاور بوده و بعدش انتقادها شروع میشه و این دسته شروع میکنه به دفاع از شادمهر که آی کجا کاور بود غلط کردین ساکت شو و این حرفا ... تکلیف این دسته معلوم نیست چون معلوم نیست با خودشون چند چند هستن ...
    3- دسته آخر ( که خودمم جزشون هستم ) خود شادمهر براشون مهمه نه آهنگ جدید ... آهنگجدید میاد یه بار گوش میدن بدون تعصب میگن بد بود و انتقاد هم میکنن ولی تخریب نه ... این دسته عمدتاً فسیل های اواخر دهه پنجاه و اوایل دهه شصت هستن که در اثر گذر زمان از روی عقل نظر میدن احساسی نمیشن و خرس های گنده ای هستن برای خودشان ... تکلیف اینا هم مشخصه با خاطرات شادمهر حال میکنن ...
    پس نمیشه انتظار بیشتری از هوادار شادمهر و کلاً هوادار خواننده ها داشت ...

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دسته ی چهارمم اونایی هستن که میدونن شادمهر چه اعجوبه ای بوده و از بس حسرت گذشته ی درخشانشو میخورن نمیتونن خودشونو گول بزنن و این روزاشو باور کنن و کاملا از روی منطق ادعان دارن که شادمهر تو دوران افول کاری و هنری خودشه ... یه بار برای همیشه بگم ما خودوک عاشق شادمهر بودیم از ۲۵ سال پیش و گذشته ش برامون عزیزه ولی نیتونیم خودمونو با آهنگای چرت و کنسرتای فیک گول بزنیم تمام !

نیمه فعال
    کوتاه بیاید

یارو اون سر دنیا داره حال میکنه، جنگشو و حرصشو ما میزنیم
    ولش کنید بابا
    بزار هر جور دوست داره خوش باشه و خودشو با این خوشی ها غرق کنه

پی نوشت: آقا احسان عزیز، اینکه میگی شادمهر 100 ساله دیگه اسمش تو تاریخ موسیقی هست رو منم باهات موافقم ولی اینکه ته قصه شادمهر چی شد، رو چی میخوان واسش بگن؟ اینه که مهمه
    مطمئنم اینجا کسی حرفی میزنه بخاطر شادمهره نه خصومت با شادمهر
    آقا احسان من 35 سال، سنم هست
    از سال 80 شروع کردم به شادمهر گوش دادن با کاست ها و نوارها و بعد کم کم اینترنت اومد به شهرمون
    خودت میدونی که چی میخوام بگم
    واسه آدم هایی مثل من و امثال من که از اون دوران هستیم، خیلی سخته شادمهر رو تو این دوران دیدن
    مگه میشه ؟ 180درجه عوض شدن؟ اونم تو چند سال؟
    اینم بگما، ماها مالک شادمهر نیستیم، ولی اینجور هم نیست که هر جفنگی که شادمهر بخواد بده بیرون قبول کنیم
    ---------------------------------
    در جواب اون دوست عزیزمون که گفت زمانی که شادمهر خودش هم میساخت همه انتقاد میکردیم
    بله انتقاد وجود داشت، ولی شما به مجموعه آلبوم نگاه کن، تو آلبوم پاپ کرن، 80 درصد آهنگ ها باب میل هوادارش بود
    اون چند درصد هم بخاطر نو بودن آهنگ ها به دل هوادارها ننشست، مثل بیا اینجا و میخواستمت

ولی الان چی؟ تو این چند سال اگه آلبوم هم نداده باشه، شما آهنگ های سالانه رو یه آلبوم در نظر بگیر، کلاه خودت رو قاضی کن، ببین میتونی کنار بیای با مجموعه سالانه اهنگ ها به عنوان یه آلبوم؟
    اگه تونستی کنار بیای که بهت تبریک میگم، به شخصه شما از من بیشتر هوادار شادمهر هستی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دسته ی چهارمم اونایی هستن که میدونن شادمهر چه اعجوبه ای بوده و از بس حسرت گذشته ی درخشانشو میخورن نمیتونن خودشونو گول بزنن و این روزاشو باور کنن و کاملا از روی منطق ادعان دارن که شادمهر تو دوران افول کاری و هنری خودشه ... یه بار برای همیشه بگم ما خودوک عاشق شادمهر بودیم از ۲۵ سال پیش و گذشته ش برامون عزیزه ولی نیتونیم خودمونو با آهنگای چرت و کنسرتای فیک گول بزنیم تمام !
    نمیدونم شماها چرا نمیخواین قبول کنین دوران افت موسیقی رو ...!!! میگم هم نسل هاش فراموش شدن دوره شون تموم شده ... خب همه دارن میبینن که شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست ... افتاده تو باتلاقی که دراومدن ازش غیر ممکنه ... ولی این ربطی به دوران افت موسیقیش نداره ...!!! شادمهر رفته سراغ بت افتاده تو باتلاق مجبوره تند تند آهنگ بده خب معلومه کیفیت پایین میاد اونم با این عوامل ... شماها میخواین خودش بسازه که اینم غیرممکنه اگه شادمهر رو بگیری زیر شکنجه هم نمیسازه دیگه دلیلشم رو هم قبلاً گفتم ... اگه بسازه هم مطمئن باشین مثل قبل نیست ... شادمهر دیگه اصلاح شدنی نیست واقعیت تلخه قبول کنین تموم شده دورانش ...

6. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها

یارو اون سر دنیا داره حال میکنه، جنگشو و حرصشو ما میزنیم
    ولش کنید بابا
    بزار هر جور دوست داره خوش باشه و خودشو با این خوشی ها غرق کنه

پی نوشت: آقا احسان عزیز، اینکه میگی شادمهر 100 ساله دیگه اسمش تو تاریخ موسیقی هست رو منم باهات موافقم ولی اینکه ته قصه شادمهر چی شد، رو چی میخوان واسش بگن؟ اینه که مهمه
    مطمئنم اینجا کسی حرفی میزنه بخاطر شادمهره نه خصومت با شادمهر
    آقا احسان من 35 سال، سنم هست
    از سال 80 شروع کردم به شادمهر گوش دادن با کاست ها و نوارها و بعد کم کم اینترنت اومد به شهرمون
    خودت میدونی که چی میخوام بگم
    واسه آدم هایی مثل من و امثال من که از اون دوران هستیم، خیلی سخته شادمهر رو تو این دوران دیدن
    مگه میشه ؟ 180درجه عوض شدن؟ اونم تو چند سال؟
    اینم بگما، ماها مالک شادمهر نیستیم، ولی اینجور هم نیست که هر جفنگی که شادمهر بخواد بده بیرون قبول کنیم
    منم همینو میگه بزارین شادمهر حالشو بکنه وقتی دورانش تموم شده ... صداش رو هم میبینین چیزی نمونده ... تا زمانی نخواین قبول کنین شادمهر تموم شده وضع همینه حرص خوردن ...!
    منظورت از ته قصه شادمهر چیه ؟! اینه که شادمهر در اثر اعتیاد کارتن خواب بشه ...؟! صد سال دیگه همین آهنگای الانش رو گوش میدن میگن خدابیامرز آقامون ماشالا پرکار بوده بت میزده عشق وحال ... چیز دیگه غیر اینه ...؟! کنسرتاشم نگاه میکنن میگن پلی بک بوده همین ...! من طرفدار مدرن تاکینگ بودم که 99 درصد کنسرتاشون رو شبکه rtl پلی بک کرده بود ولی الان بعد بیست سال نگاه میکنم کیف میکنم ... مطمئن باش صد سال دیگه ملت پلی بک شادمهر رو نگاه میکنن کیف میکنن همچون که الان با صدای بنان حال میکنن ...
    خصومت که هیچکس نداره ولی بعضی حرفا رنگ تخریب داره اینش بده ...
    میدونم برای دهه شصتیا سخته شرایط امروز شادمهر رو دیدن ولی چاره ای نیست باید با شرایط جدید وفق پیدا کنیم چون هیچ امیدی نیست ...

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نمیدونم شماها چرا نمیخواین قبول کنین دوران افت موسیقی رو ...!!! میگم هم نسل هاش فراموش شدن دوره شون تموم شده ... خب همه دارن میبینن که شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست ... افتاده تو باتلاقی که دراومدن ازش غیر ممکنه ... ولی این ربطی به دوران افت موسیقیش نداره ...!!! شادمهر رفته سراغ بت افتاده تو باتلاق مجبوره تند تند آهنگ بده خب معلومه کیفیت پایین میاد اونم با این عوامل ... شماها میخواین خودش بسازه که اینم غیرممکنه اگه شادمهر رو بگیری زیر شکنجه هم نمیسازه دیگه دلیلشم رو هم قبلاً گفتم ... اگه بسازه هم مطمئن باشین مثل قبل نیست ... شادمهر دیگه اصلاح شدنی نیست واقعیت تلخه قبول کنین تموم شده دورانش ...
    احسان جان رفیق عزیز بله قبول دارم موزیک ما افت کرده اما چرا شادمهر باید جزو قعرنشین های این نزول باشه آیا نمیتونست تو دوران افت موسیقی خودش و موسیقی مملکت لااقل یه هنرمند متوسط باشه ؟ چرا باید تو دوران افت موسیقی به جای اینکه تلاش کنه منجی اون بشه خودش پناه برده به داغون ترین سطح موسیقی ... شادمهر اگه از تو آرشیوش سالی یه کار بده بیرون اصلا نیازی نداره پشت هم کار مزخرف ضبط کنه اما نمیدونم چه سیاستی پشت این داستانه و بدتر از همه اون عده ای هستن که تو کتشون نمیره که شادمهر به شدت افت کرده البته میدونم تو خودت باهوش تر از این حرفایی و میدونی شادمهر الان کجای موسیقیه بدون در نظر گرفتن کارنامه ش .... حتی پیج های اینستاگرامی درب و داغون دلشون نمیاد آهنگای جدیدشو نقد کنن مثل موزیک لند ... یه زمانی اهنگ میداد اکثر خواننده ها و موزیسین ها استوری میذاشتن الان انقد همه چی بد شده که هیچکس به یه ورشم نیست شادمهر کار میده

نیمه فعال
    بین این حرف هایی که میزنی در مورد بقیه خواننده ها هم صدق میکنه؟؟منظورم همون چند سال اینده که نسل بعد گوش میدن؟؟ببین الان ما سیاوش و داریوش گوش میدیم حتی اهنگ جدید اصلا حس بدی نمیگیریم.حتی خود لیلافروهر..ولی شادمهر واقعا هیچ چیز جدید برای عرضه نداره!!!!ما میگیم قبول خودش نسازه ولی با کارگروهی کار کنه که چیزی برای ارائه داشته باشن!!

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    احسان جان رفیق عزیز بله قبول دارم موزیک ما افت کرده اما چرا شادمهر باید جزو قعرنشین های این نزول باشه آیا نمیتونست تو دوران افت موسیقی خودش و موسیقی مملکت لااقل یه هنرمند متوسط باشه ؟ چرا باید تو دوران افت موسیقی به جای اینکه تلاش کنه منجی اون بشه خودش پناه برده به داغون ترین سطح موسیقی ... شادمهر اگه از تو آرشیوش سالی یه کار بده بیرون اصلا نیازی نداره پشت هم کار مزخرف ضبط کنه اما نمیدونم چه سیاستی پشت این داستانه و بدتر از همه اون عده ای هستن که تو کتشون نمیره که شادمهر به شدت افت کرده البته میدونم تو خودت باهوش تر از این حرفایی و میدونی شادمهر الان کجای موسیقیه بدون در نظر گرفتن کارنامه ش .... حتی پیج های اینستاگرامی درب و داغون دلشون نمیاد آهنگای جدیدشو نقد کنن مثل موزیک لند ... یه زمانی اهنگ میداد اکثر خواننده ها و موزیسین ها استوری میذاشتن الان انقد همه چی بد شده که هیچکس به یه ورشم نیست شادمهر کار میده
    دلیل اصلیش پر کار شدن شادمهر به خاطر بت ... ببین همین چند سال زمانی که شادمهر سالی یه تک آهنگ به زور میداد همه التماس میکردن که اهنگ بده و همه تشنه کشونده بود دنبال خودش ... تو این موسیقی پر کار بودن مساویه با افت شدید و چنان این افت تهوع آور میشه که حتی شادمهر هم با اون سابقه درخشان نابود میشه ... درست بلایی که سر علیرضا افتخاری و سالار عقیلی اومد که انقد البوم دادن که مضحکه خاص و عام شدن ... در کنارش یکی مثل داریوش سالی یه تک آهنگ به زور داد پرستیژ و احترام خودشو حفظ کرد ...
    تو دوران افت و مرگ موسیقی کم کاری بهترین راه حله که متاسفانه شادمهر به خاطر بت نمیتونه ...

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    بین این حرف هایی که میزنی در مورد بقیه خواننده ها هم صدق میکنه؟؟منظورم همون چند سال اینده که نسل بعد گوش میدن؟؟ببین الان ما سیاوش و داریوش گوش میدیم حتی اهنگ جدید اصلا حس بدی نمیگیریم.حتی خود لیلافروهر..ولی شادمهر واقعا هیچ چیز جدید برای عرضه نداره!!!!ما میگیم قبول خودش نسازه ولی با کارگروهی کار کنه که چیزی برای ارائه داشته باشن!!
    داریوش سالی چند تا آهنگ میده ؟ سیاوش و لیلا سالی دو تا تک آهنگ میدن ... چرا ؟ مگه هر روز صد تا از این بچه مچه ها از ایران کار براشون نمیفرستن ؟ نگاه میکنن انتخاب میکنن ... حالا شادمهر چیکار میکنه ؟ میاد تو این شرایط با یک گروه ناشناس و بیسواد اینقد کار میکنه که حال همه به هم میخوره ... شادمهر چیزی برای عرضه نداره چون این موسیقی چیز جدیدی نداره اشباع شده ...گفتم شادمهر تو باتلاقی گیر کرده که رهایی نداره ...

نیمه فعال
    داریوش سالی چند تا آهنگ میده ؟ سیاوش و لیلا سالی دو تا تک آهنگ میدن ... چرا ؟ مگه هر روز صد تا از این بچه مچه ها از ایران کار براشون نمیفرستن ؟ نگاه میکنن انتخاب میکنن ... حالا شادمهر چیکار میکنه ؟ میاد تو این شرایط با یک گروه ناشناس و بیسواد اینقد کار میکنه که حال همه به هم میخوره ... شادمهر چیزی برای عرضه نداره چون این موسیقی چیز جدیدی نداره اشباع شده ...گفتم شادمهر تو باتلاقی گیر کرده که رهایی نداره ...
    آفرین تیر خلاصو زدی ... یکی مثل داریوش از بین صدها کاری که براش میفرستن نگاه میکنه و انتخاب میکنه و بهتر بگم هر چیزی رو انتخاب نمیکنه اینم در نظر بگیریم این وسواس رو در ۷۰ سالگی داره که خیلی جالبه ... دقیقا مشکل اصلی اینه که چرا شادمهر از بین کارایی که به دستش میرسه بدترینهاشو برمیداره یا بهتر بگم چرا هر کسی دو روزه استودیو زده و یه ترانه نوشته انقد راحت شادمهر باهاش کار میکنه ... یک اینکه افت موسیقی سر جای خودش دو اینکه اصلا نخواستیم خودشم بسازه ولی آیا اینکه از بین ده تا کار متوسط و ضعیف که براش میفرستن لااقل متوسطهاشو برداره توقع زیادیه؟

صفحه 3928 از 4087 نخستنخست ... 2928342838283878391839263927392839293930393839784028 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 53 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع