یه اهنگ معروف از یه خواننده مکزیکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ معروف از یه خواننده مکزیکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم کنسرت اخر خواجه امیری رو دیدید یا نه
ولی نمونه بارز از اونور بوم افتادن هست این خواجه :)))))))))))))
هرچی تلاش میکنه بهتر شه بدتر میشه
بند آنچنانی و رهبر ارکستر و کلاس آواز و تمرین و ...
تهش یچیزی نزدیک به فاجعه شد
کامنتای پیج خودشم همه شاکی بودن :)))
تنظیمای ما فوق مزخرف برای کنسرتش یه طرف، افتضاح خوندن خودش هم یه طرف
چیکار میکنی برادر :))))
یکی مثل شادمهر انقد بیخیاله یکی هم انقد اهمیت میده و اینجوری
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
سالها پیش آخرین کنسرتی که رفتم کنسرت همین خواجه بود ...(اونموقع هنوز اینا رو گوش میدادم حتی سی دی میخریدم ) ... اینقد کنسرتش افتضاح بود یه لحظه بلند شدم برم بالا استیج پولمو ازش بگیریم ... فاجعه بود ... تو دماغی خالص نفس رو میداد تو دیافراگم از دماغ ول میداد ... وسط کنسرت گذاشتم رفتم ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)