حالا که بحث به اینجا رسید بُگذارید مقداری از خویش تعریف و تمجید کنم ...
اتفاقاً چند وقت پیش بحث تو یه جمعی بود که چرا بنده موسیقی رو ادامه ندادم و یهو غیبم زد در حالی که شواهد از استعداد بالای بنده حکایت داشت ... بنده هم که همیشه در اینگونه بحث ها با ادله شماره گذاری شده وارد میشم گفتم :
1- به فرض من ادامه میدادم و الان نهایت رسیده بودم به تدریس پیشرفته گیتار ... به قول راحل آخرش که چه ...؟!
2- به فرض ادامه میدادم و نوازنده خوبی میشدم ... آیا قبول میکردم برم کنسرتهای خواننده ها ساز بزنم ...؟ به دلیل شناخت از خودم عرض کردم جواب یک کلمه است : هرگز ...!!!
3- به فرض ادامه میدادم و موزیسین میشدم ... آیا قبول میکردم در این موسیقی و برای خواننده های فعلی بسازم و بزنم ...؟ باز هم به دلیل شناخت از خودم عرض میکنم : هرگز ...!!!
و در پایان گفتم که بسیار راضی هستم موسیقی رو ادامه ندادم چون علاقه نداشتم ... نمیدونم چی شد یهو زد به سرم گذاشتم کنار ولی حالا خیلی خیلی راضیم ...
حالا هم پیمان میخواد دوباره منو وسوسه کنه موسیقی گوش بدم ولی زهی خیال باطل ...
این اهنگ شبیه اون اهنگه است که میگه گیر کردم تو شبی که ...
با اینکه کلا ازین سبک اهنگای شادمهر مثل یخ زدم و اینا خوشم نمیاد ولی این کار رو دوس داشتم شبیهه همون یخ زدم بود اما ورژن بهترش!!
در کل بعد اهنگ قاضی که اخرین کار راضی کنندش بود،این کار کار خوبی بود و ارزش گوش دادن داره!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در ضمن احسان جان تو آهنگ گوش بکنی یا گوش نکنی ضررش برای ما نیست از کیسه خودت رفته
درک این مساله فکر نکنم اینقدرا دشوار باشه اما حس میکنم تو یه جورایی میخوای خودت رو گول بزنی
چه فرقی مثلا برای من داره خودت از این همه آهنگ خوب و قشنگ بی بهره میشی
بگذریم ....
موسیقی نمیتونه سرگرمی باشه ...؟!
آخه کدوم گول زدن ...؟! من حدود 6 سال موسیقی رو جدی دنبال کردم و به جاهای خوبی هم رسیدم ... دو ساله به حدی رسیدم که تو هیجده سالگی تدریس گیتار کردم ... ولی خب دیدم علاقه م نیست گذاشتم کنار یهو ... دیگه نرفتم سراغش ...
به نظرم گوش ندادن به موسیقی روز دنبا ضرری نداره ... من به شدت با این حرف موافقم که میگن حتماً باید یه ساز یاد بگیری (با اینکه حرف روشنفکریه ) ولی این جمله که موسیقی روز دنیا رو گوش ندی ضرر میکنی رو درک نمیکنم ... بهره بردن از موسیقی روز دنیا رو هم همینطور ...!!!
یاد اون دیالوگ سریال شب دهم افتادم که میگفت : اشتیاق تو جوون منو میبره به سالهای دور ...