صفحه 3972 از 4087 نخستنخست ... 2972347238723922396239703971397239733974398240224072 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,711 به 39,720 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    از اولشم بحث همین بود دیگه خو
    پس نظر دادنت برا چیه احسان ( درباره موسیقی)
    دوست بری کهنه بچه عوض کنی به جاش مجبور میکنی آدم باز حقیقت گشایی کنه دربارت
    منم از اول همینو گفتم ولی اصرار داشتی برم آهنگ خارجی گوش کنم ...
    نظر میدم برای سرگرمی ... مگه بده ... ؟ نظر هم ندم ...؟
    به قول معروف ما آردها رو ریختیم و الک آویختیم ...

فوق حرفه ای
    حالا که بحث به اینجا رسید بُگذارید مقداری از خویش تعریف و تمجید کنم ...

اتفاقاً چند وقت پیش بحث تو یه جمعی بود که چرا بنده موسیقی رو ادامه ندادم و یهو غیبم زد در حالی که شواهد از استعداد بالای بنده حکایت داشت ... بنده هم که همیشه در اینگونه بحث ها با ادله شماره گذاری شده وارد میشم گفتم :
    1- به فرض من ادامه میدادم و الان نهایت رسیده بودم به تدریس پیشرفته گیتار ... به قول راحل آخرش که چه ...؟!
    2- به فرض ادامه میدادم و نوازنده خوبی میشدم ... آیا قبول میکردم برم کنسرتهای خواننده ها ساز بزنم ...؟ به دلیل شناخت از خودم عرض کردم جواب یک کلمه است : هرگز ...!!!
    3- به فرض ادامه میدادم و موزیسین میشدم ... آیا قبول میکردم در این موسیقی و برای خواننده های فعلی بسازم و بزنم ...؟ باز هم به دلیل شناخت از خودم عرض میکنم : هرگز ...!!!

و در پایان گفتم که بسیار راضی هستم موسیقی رو ادامه ندادم چون علاقه نداشتم ... نمیدونم چی شد یهو زد به سرم گذاشتم کنار ولی حالا خیلی خیلی راضیم ...

حالا هم پیمان میخواد دوباره منو وسوسه کنه موسیقی گوش بدم ولی زهی خیال باطل ...

3. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حالا که بحث به اینجا رسید بُگذارید مقداری از خویش تعریف و تمجید کنم ...

اتفاقاً چند وقت پیش بحث تو یه جمعی بود که چرا بنده موسیقی رو ادامه ندادم و یهو غیبم زد در حالی که شواهد از استعداد بالای بنده حکایت داشت ... بنده هم که همیشه در اینگونه بحث ها با ادله شماره گذاری شده وارد میشم گفتم :
    1- به فرض من ادامه میدادم و الان نهایت رسیده بودم به تدریس پیشرفته گیتار ... به قول راحل آخرش که چه ...؟!
    2- به فرض ادامه میدادم و نوازنده خوبی میشدم ... آیا قبول میکردم برم کنسرتهای خواننده ها ساز بزنم ...؟ به دلیل شناخت از خودم عرض کردم جواب یک کلمه است : هرگز ...!!!
    3- به فرض ادامه میدادم و موزیسین میشدم ... آیا قبول میکردم در این موسیقی و برای خواننده های فعلی بسازم و بزنم ...؟ باز هم به دلیل شناخت از خودم عرض میکنم : هرگز ...!!!

و در پایان گفتم که بسیار راضی هستم موسیقی رو ادامه ندادم چون علاقه نداشتم ... نمیدونم چی شد یهو زد به سرم گذاشتم کنار ولی حالا خیلی خیلی راضیم ...

حالا هم پیمان میخواد دوباره منو وسوسه کنه موسیقی گوش بدم ولی زهی خیال باطل ...

وا چه ربطی داره؟ مباحث چرا قاطی شد

مگر من نوعی یا بقیه دوستان نوازنده موسیقی یا آهنگساز بودیم و هستیم که داریم موزیک گوش میدیم

از دید شنونده عادی داریم صحبت میکنیم

تازه بماند که منم کلاس کیبورد رفتم یه مدتی اما ربطی به دنبال کردن موزیک نداره و موضوعی جداست برا خودش

فوق حرفه ای
    وا چه ربطی داره؟ مباحث چرا قاطی شد

مگر من نوعی یا بقیه دوستان نوازنده موسیقی یا آهنگساز بودیم و هستیم که داریم موزیک گوش میدیم

از دید شنونده عادی داریم صحبت میکنیم

تازه بماند که منم کلاس کیبورد رفتم یه مدتی اما ربطی به دنبال کردن موزیک نداره و موضوعی جداست برا خودش
    خب منم از دید شنونده عادی نظر میدم ولی میگی برو آهنگ روز خارجی گوش کن ...
    خب شما علاقه داشتی رفتی کلاس و الان هم به موسیقی علاقه داری میری دنبال گوش دادن به موسیقی روز دنیا ولی من که علاقه ندارم نمیرم دنبالش ... اینجا هم میام برای سرگرمیه ...

فوق حرفه ای
    این اهنگ شبیه اون اهنگه است که میگه گیر کردم تو شبی که ...

7. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    با اینکه کلا ازین سبک اهنگای شادمهر مثل یخ زدم و اینا خوشم نمیاد ولی این کار رو دوس داشتم شبیهه همون یخ زدم بود اما ورژن بهترش!!
    در کل بعد اهنگ قاضی که اخرین کار راضی کنندش بود،این کار کار خوبی بود و ارزش گوش دادن داره!!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

9. کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    خب منم از دید شنونده عادی نظر میدم ولی میگی برو آهنگ روز خارجی گوش کن ...
    خب شما علاقه داشتی رفتی کلاس و الان هم به موسیقی علاقه داری میری دنبال گوش دادن به موسیقی روز دنیا ولی من که علاقه ندارم نمیرم دنبالش ... اینجا هم میام برای سرگرمیه ...
    سرگرمی کیلو چنده؟

اینجا فروم چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه؟

موســــــــــــــــــــــ ــیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــقی

فعال
    در ضمن احسان جان تو آهنگ گوش بکنی یا گوش نکنی ضررش برای ما نیست از کیسه خودت رفته

درک این مساله فکر نکنم اینقدرا دشوار باشه اما حس میکنم تو یه جورایی میخوای خودت رو گول بزنی

چه فرقی مثلا برای من داره خودت از این همه آهنگ خوب و قشنگ بی بهره میشی

بگذریم ....

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    با اینکه کلا ازین سبک اهنگای شادمهر مثل یخ زدم و اینا خوشم نمیاد ولی این کار رو دوس داشتم شبیهه همون یخ زدم بود اما ورژن بهترش!!
    در کل بعد اهنگ قاضی که اخرین کار راضی کنندش بود،این کار کار خوبی بود و ارزش گوش دادن داره!!
    لاتی خوندن برا شادمهر نیست....

13. کاربر مقابل از Gsshop عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سرگرمی کیلو چنده؟

اینجا فروم چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه؟

موســــــــــــــــــــــ ــیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــقی

موسیقی نمیتونه سرگرمی باشه ...؟!

در ضمن احسان جان تو آهنگ گوش بکنی یا گوش نکنی ضررش برای ما نیست از کیسه خودت رفته

درک این مساله فکر نکنم اینقدرا دشوار باشه اما حس میکنم تو یه جورایی میخوای خودت رو گول بزنی

چه فرقی مثلا برای من داره خودت از این همه آهنگ خوب و قشنگ بی بهره میشی

بگذریم ....
    آخه کدوم گول زدن ...؟! من حدود 6 سال موسیقی رو جدی دنبال کردم و به جاهای خوبی هم رسیدم ... دو ساله به حدی رسیدم که تو هیجده سالگی تدریس گیتار کردم ... ولی خب دیدم علاقه م نیست گذاشتم کنار یهو ... دیگه نرفتم سراغش ...
    به نظرم گوش ندادن به موسیقی روز دنبا ضرری نداره ... من به شدت با این حرف موافقم که میگن حتماً باید یه ساز یاد بگیری (با اینکه حرف روشنفکریه ) ولی این جمله که موسیقی روز دنیا رو گوش ندی ضرر میکنی رو درک نمیکنم ... بهره بردن از موسیقی روز دنیا رو هم همینطور ...!!!
    یاد اون دیالوگ سریال شب دهم افتادم که میگفت : اشتیاق تو جوون منو میبره به سالهای دور ...

صفحه 3972 از 4087 نخستنخست ... 2972347238723922396239703971397239733974398240224072 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 38 مهمان ها)

1. Hosein333،
  2. MaMaTiR

کلمات کلیدی این موضوع