ولی تنها شاعری که کاراش رو موزیک های شادمهر می نشست واقعا مونا برزویی بود.
ولی تنها شاعری که کاراش رو موزیک های شادمهر می نشست واقعا مونا برزویی بود.
اینو ندیده بودم ...
دورهی شادمهر با شاهکار بینش پژوه یک روز قبل از مهاجرت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اولش که میگه جام محکم بشه بهت میگم چیکارا میشه کرد چون دارن تو تورنتو یه تلویزیون میزنن از اینجا ساپورت میشه ...
در یک کلام : گولش هم زدن یا بهتره بگیم خرش کردن با این حرفا ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بخام آهنگ حمید عسکری رو با دست من نیست شادمهر مقایسه کنم آهنگ حمید عسکری به مراتب قشنگتر بود
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)