دعوا نکنین. اصلا آهنگ دنیا از جفت اهنگای حمید عسکری و دست من نیست شادمهر بهتر بود تو اون سبک چه زده تو فاز لیلا فروهر این دنیا
دعوا نکنین. اصلا آهنگ دنیا از جفت اهنگای حمید عسکری و دست من نیست شادمهر بهتر بود تو اون سبک چه زده تو فاز لیلا فروهر این دنیا
بیخیال من این بحثو ادامه نمیدم اونی که منطور منو فهمیده متوجه شده چی گفتم اونی هم خودشو زده به خواب هیچ جوری نمیشه بیدارش کرد ... وقتی توی این فضای به این کوچکی نمیتونی آزادانه نظرت رو حتی اگه غلط هم باشه بدی انتظاری از سطوح بالاتر جامعه نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنت حق
در یک جمله کوتاه حرف دل منو زد
یکم حرص اونایی که از این تراک آخر خوششون اومده دربیاد
اولش بگم که ناراحت و دلخور نشو ... چهار نفر دورهمیم بحث میکنیم دلسوز شادمهریم ... اگه بحث نکنیم اینجا آف میشه ...
ببین اگه کار هر خواننده دیگه بود میشه اسمشو گذاشت مقایسه ولی خواننده تقلیدی واقعاً اینطور نیست و منم قطعاً نظری نداشتم ... به خصوص حمید عسگری که قصدش اینه که خودشو همردیف شادمهر نشون بده و ذهن هوادار رو ببره تو مقایسه دو تا آهنگ ... در صورتی که عمر صدای عسگری سالهاست تموم شده ... اونم تو دوره مرگ موسیقی که ما کار خوب اصلاً نداریم ... نهایتش کارها متوسط هستن ...
حالا خواننده های تقلیدی دیگه از شادمهر رو ندیدم بیان چیزی بگن یه گوشه نشستن هر از گاهی یه چیزی ول میدن دلشون خوشه هوادار دارن ...
پیمان ...
چرا برای دفاع از عسگری میای شادمهر رو پیزوری میکنی ...؟!؟!
بارها گفتم باید دو چیز رو قبول کرد تا شرایط شادمهر رو فهمید ...
1- کلاً موسیقی در دوران مرگ بسر میبره و قطعاً شادمهر نمیتونه جدا از این بدنه باشه ...
2- شادمهر تموم شده ... دیگه بیدار نمیشه ... باید این وضعشو قبول کرد هیچ چاره ای نیست ...
پس اگه شما جای هوادارن کامران دلان باشین چی میگین (هوادار داره ؟) ... از سال 87 که فیت داد با استاد اندی در حال تدارک آلبوم 24 ساعت بوده تا امروز ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم سندش ...
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 31 مهمان ها)