[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت قبل نیما جان اومد اعلام کرد از یکی از آهنگای بهنام بانی خیلی خوشش اومده حالا منم به نوبه خود میخوام اعلام کنم از این آهنگ حمید هیراد خیلی خوشم اومده
هیچی دوباره فرصت حمله پیدا کردی ...
پیمان منم چند سال پیش عین خودت بودم زودجوش و زودرنج و تحمل نظر مخالف برام سخت بود ... (البته خیک ادعا هم بودم ...) الان بهتر شدم (بهتره بگم خیلی بهتر شدم ...)
نمیخوام مثل روانشناسا تز بدم که فلان کارو بکن تا مسلط باشی به خودت چون بی فایدس ... برا من که به طرز معجزه آسایی خوب شد و الان کمتر جوش میارم و عصبی میشم شایدم به خاطر سندو سال باشه ...
همش نگاه از بالا داری به من و بقیه بابا بیا پایین
به جان خودم حس میکنم وقتی بقیه میان پست های من و تو رو میخونن اصلا سر در نمیارن بحث سر چیه
خودتم متوجه نمیشی چی داری میگی اصن
من چند بار باید بگم اینجا فروم موسیقیه و ما هم داریم راجع به موسیقی نظر میدیم تو هم برو وقت بذار یه خورده با فرصت و تامل بیشتر موزیکای ایرونی و خارجی رو دقیق گوش کن بیا نظر بده وقتی نمیخوای خودت موزیک گوش بدی دیگی بحث کردن نداره هرچی هم تف بدی ارزشی نداره چون نظراتی که میگی آبگوشتی و آبدوع خیاریه به قول معروف هر کی تو رو نشناسه فکر میکنه دکترای موسیقی داری برو بابا دلت خوشه
بحث نظر موافق و مخالف نیس که
موضوع اینه که اثری از منطق در حرفهای تو دیده نمیشه و همش منم منم میکنی و میخوای به زور حرفهای الکی و بچه گونت رو به خورد من و دیگران بدی
واقعا آدم تو سن بالای سی سال بعیده اینطوری بچه گانه نظر بده آدم در موردت نا امید میشه حسابی
من کلا به کاری به سلیقه موسیقیایی تو یا دیگران ندارم چون نقش و اهمیتی تو سلیقه خودم یکی نداره
میخوام ببینم چرا اینقدر بحث الکی میکنی که موزیک دنیا خراب شده و مرده و فلان و بهمان
بابا بیست سال پیشش هم همین بوده به 50 سال قبل کاری ندارم و خبرم ندارم اون زمان چه خبر بوده ولی 20 سال پیش هم همین بود که الان هست تا ابد که نمیشه موسیقی روی یک جریان ثابت و تکراری جلو بره بالاخره یک جا همه چی به تکرار و پایان میرسه مگه چه قدر میشه ملودی و نت جدید تو موزیک ساخت
اگه تموم شد منم یه واکنشی نشون بدم ...
واکنش من :
و اینکه من شکر بخورم دیگه نظر بدم و بحث کنم ... (البته اینو هزار بار گفتم و باز هم نظر دادم بحث کردم ...)
این جا نه مال منه نه مال بابای من فعلا چند وقته کس دیگه صاحاب شده و همه کارشه پس من کاره ای نیستم که به تو یا دیگران بگم نظر بدین یا ندین
همه آزادن بدون توهین نظرشون رو بگن حتی بعضی وقتا با توهین هم نظر رو میدن
نظر دادن یک چیزه فتوا دادن و مانور دادن الکی روی یک نظر یک چیز دیگه
ببین مثال میزنم از اینستاگرام
من تو موضوع ماشین ماشین های فرانسوی را با اطلاعاتی که دارم حسابی قبولشون دارم و جدا از این طرفدار طراحی و مسایل کلی شون هستم
حالا با توجه علاقه به بحث ماشین وقتی به صفحات خودرویی سر میزنم میام میبینم طرف از ماشین فرانسوی هیچ اطلاعاتی نداره و به جز 206 ساخت ایران یا 405 و پرشیا تجربه و شناخت دیگه ای از ماشین فرانسوی وارداتی نداره و مثل من کلی صفحات خودرویی را که سر میزنه همین طوری کیلویی و از یک کنار کامنت میذاره که آقا ماشین فرانسه آشغاله و زباله ست و به درد نمیخوره. حالا یک بار 2 بار 3 بار 5 بار نه 20 بار میبینی در یک ماه کامنت یک اکانت خاص رو میبینی که مرتب کارش شده همین و ول کن هم نیست خب الان من باید چه کار کنم بگم نظر مخالف را باید بهش احترام گذاشت؟؟؟
هر چیزی یک اندازه ای داره وقتی آدم میخواد نظر بده یک بارم که بگی حرفت رو دیگران میبنن لازم نیست که 20 باز بیای تکرارش کنی و چپ و راست نظرت رو فرو کنی تو چشم مردم
وقتی اینطوری میشه دیگه اون نظر از حالت معمولی خارج میشه و جنبه خودنمایی و عصبی کردن دیگران رو به خودش میگیره که باعث میشه من نوعی یا یکی دیگه بیاد جواب طرف رو بده و گاها دعوا بشه چرا چون طرف هدفش اصلا همینه که حساسیت علاقه مندان به فلان موضوع را به خودش جلب کنه
حالا حکایت تو هم شده این مساله به نوعی
احسان جان دوست عزیزم لازم نیست 20 دفعه بیای بگی موسیقی تمام شده و در دوران مرگ به سر میبره چون وقتی مثال نقض براش فراوونه و این همه کار خوب داره تو دنیا منتشر میشه و سالهای اخیر هم منتشر شده دیگه منی که مرتب دارم میگردم و اونا رو به چشم میبینم برام این ادعا یه حرف پوچ و توخالی محسوب میشه
نتیجه اش اینه که هی بحث بی مورد و بی فایده که آخرشم به دلخوری هر دو ما منجر میشه
بیخیال این بحث بشیم
با احترام .
ویرایش توسط peyman.2012 : 07-16-2022 در ساعت 12:35 PM
من دیگه نه نظر میدم نه بحثی میکنم نه هر چیز دیگه ...
فقط برای بار 21 نظرمو تکرار میکنم : موسیقی تمام شده و در دوران مرگ بسر میبره ...
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)