حالا که چند ساعت گذشت باید بگم پیمان اومدی شرت ما رو گذاشتی کف دستمون و آخرش گفتی بیخیال بحث شیم و گفتی با احترام تمومش کردی ...
حالا که چند ساعت گذشت باید بگم پیمان اومدی شرت ما رو گذاشتی کف دستمون و آخرش گفتی بیخیال بحث شیم و گفتی با احترام تمومش کردی ...
شادمهر وقتشه به انگلیسی هم ی چیزی بخونه
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی یه سری حرفا رو نمیشه نگفت ...
تو این وضعیت انجمن که چار تا کاربر فعالن تحمل نظر همین چارتا کاربر نباید زیاد سخت باشه ... هر کسی میتونه نظر متفاوت داشته باشه و نظرش رو بارها تکرار کنه حتی اگه سیاه نمایی و خودنمایی به نظر بقیه بیاد انگار دکترای موسیقی داره ...!
خب معلومه هر کی بیاد نظر مخالف بگه بهش حمله میشه حتی چار نفر فعال باشن ... اما با این وضع واقعاً نمیشه ادامه داد و همین چار تا باقیمانده هم سکوت کنن تا مبادا به کسی بر نخوره ... احترام محترام که چیزی نیست جز کشک ...!
نظاره گر باشیم تا شاید بزرگ به نظر بیایم تا اینکه فعال باشیم و کوچیک ...! خلاص ...!!!
فک کنم زن گرفتم خوب شدم ...الان میگی این بحثو باز کردی تا به اینجا برسی که بگی زن داری ...
تو خودت آتیش بیار معرکه ای ...
نه بدون شوخی نمیشه دیگه با این وضعیت نظری داد و حرفی زد ... من که هر حرفی بزنم میشه سیاه نمایی خودنمایی فخرفروشی تعریف از خود و رفتار بچه گانه ... تعداد کاربر فعال اینجا به 10 نفر نمیرسه همینام اگه نظاره گر بشن که دیگه هیچی میشه انجمن ارواح ...
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 61 مهمان ها)