صفحه 3981 از 4087 نخستنخست ... 2981348138813931397139793980398139823983399140314081 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,801 به 39,810 از 40861

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

چطوری میلاد؟

این آهنگ جمشیدو میدونی کی ساخته؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

من امروز کامل گوش کردم با توجه به ملودی استرینگ کیبورد با گفتم حدس زدم خب این باید به احتمال 90 درصد تنظیم امیر بدخش باشه گفتم یه کمم احتمال داره مجید رضازاده تنظیم کرده باشه بر طبق اون آهنگایی که موزیک شون با این شباهت داره

اومم تو صفحه جمشید میبینم نوشته ترانه و ملودی و تنظیم همه از بابک مافی

الحق دمش گرم خیلی خیلی خوب تنظیم و ملودی را در آورده درجه یک و عالی

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    پس اگه شما جای هوادارن کامران دلان باشین چی میگین (هوادار داره ؟) ... از سال 87 که فیت داد با استاد اندی در حال تدارک آلبوم 24 ساعت بوده تا امروز ...

اینم سندش ...

حیفِ کامران دلان

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

چطوری میلاد؟

این آهنگ جمشیدو میدونی کی ساخته؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

من امروز کامل گوش کردم با توجه به ملودی استرینگ کیبورد با گفتم حدس زدم خب این باید به احتمال 90 درصد تنظیم امیر بدخش باشه گفتم یه کمم احتمال داره مجید رضازاده تنظیم کرده باشه بر طبق اون آهنگایی که موزیک شون با این شباهت داره

اومم تو صفحه جمشید میبینم نوشته ترانه و ملودی و تنظیم همه از بابک مافی

الحق دمش گرم خیلی خیلی خوب تنظیم و ملودی را در آورده درجه یک و عالی
    سلام
    ترانه رو نمی دونم کی گفته ولی بابک مافی نگفته هر چند به اسم خودش نوشته قبلا هم از این حرکات زده بود خودش گفته بود که ترانه سرای یه سری از کاراش دوست نداره اسمش پای کار باشه ، بابک مافی موزیسین خوبی ست در کل ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

نیمه فعال

پدر و دختری

شادمهر قشنگ داره از الان از دخترش یه هنرمند میسازه و مشخصه ملینا هم تو خونش هست هم مینوازه و هم حتی داره خوندن یاد میگیره

5. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها

پدر و دختری

شادمهر قشنگ داره از الان از دخترش یه هنرمند میسازه و مشخصه ملینا هم تو خونش هست هم مینوازه و هم حتی داره خوندن یاد میگیره
    کاش یه کم وقتش را واسه خودش میذاشت یه آهنگ و تنظیم میزد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    این جا نه مال منه نه مال بابای من فعلا چند وقته کس دیگه صاحاب شده و همه کارشه پس من کاره ای نیستم که به تو یا دیگران بگم نظر بدین یا ندین

همه آزادن بدون توهین نظرشون رو بگن حتی بعضی وقتا با توهین هم نظر رو میدن

نظر دادن یک چیزه فتوا دادن و مانور دادن الکی روی یک نظر یک چیز دیگه

ببین مثال میزنم از اینستاگرام

من تو موضوع ماشین ماشین های فرانسوی را با اطلاعاتی که دارم حسابی قبولشون دارم و جدا از این طرفدار طراحی و مسایل کلی شون هستم

حالا با توجه علاقه به بحث ماشین وقتی به صفحات خودرویی سر میزنم میام میبینم طرف از ماشین فرانسوی هیچ اطلاعاتی نداره و به جز 206 ساخت ایران یا 405 و پرشیا تجربه و شناخت دیگه ای از ماشین فرانسوی وارداتی نداره و مثل من کلی صفحات خودرویی را که سر میزنه همین طوری کیلویی و از یک کنار کامنت میذاره که آقا ماشین فرانسه آشغاله و زباله ست و به درد نمیخوره. حالا یک بار 2 بار 3 بار 5 بار نه 20 بار میبینی در یک ماه کامنت یک اکانت خاص رو میبینی که مرتب کارش شده همین و ول کن هم نیست خب الان من باید چه کار کنم بگم نظر مخالف را باید بهش احترام گذاشت؟؟؟

هر چیزی یک اندازه ای داره وقتی آدم میخواد نظر بده یک بارم که بگی حرفت رو دیگران میبنن لازم نیست که 20 باز بیای تکرارش کنی و چپ و راست نظرت رو فرو کنی تو چشم مردم

وقتی اینطوری میشه دیگه اون نظر از حالت معمولی خارج میشه و جنبه خودنمایی و عصبی کردن دیگران رو به خودش میگیره که باعث میشه من نوعی یا یکی دیگه بیاد جواب طرف رو بده و گاها دعوا بشه چرا چون طرف هدفش اصلا همینه که حساسیت علاقه مندان به فلان موضوع را به خودش جلب کنه

حالا حکایت تو هم شده این مساله به نوعی

احسان جان دوست عزیزم لازم نیست 20 دفعه بیای بگی موسیقی تمام شده و در دوران مرگ به سر میبره چون وقتی مثال نقض براش فراوونه و این همه کار خوب داره تو دنیا منتشر میشه و سالهای اخیر هم منتشر شده دیگه منی که مرتب دارم میگردم و اونا رو به چشم میبینم برام این ادعا یه حرف پوچ و توخالی محسوب میشه

نتیجه اش اینه که هی بحث بی مورد و بی فایده که آخرشم به دلخوری هر دو ما منجر میشه

بیخیال این بحث بشیم

با احترام .
    من ی چیز میگم تو حرفات سرتاسر تناقض...اگر احسان تاکید میکنه بر تموم شدن موسیقی(من شناختی ازش ندارم) وشما هم میگید فتوا میده جنابعالی هم با دادن نظر مخالف هر سری چیزی از فراتر از فتوا داری میدی..یعنی اگر اون فتوا میده شما دست اونم از پشت بستی!!!به قول خودت یکبار مخالفت دوبار مخالفت سه بار مخالفت...
    اینطور که من حدس میزنم انگار ازجمله تموم شدن موسیقی عصبی میشی؟؟؟؟تا حالا پیش خودت فکر کردی نظر مخالف دادن شما هم مممکنه باعث عصبی کردن کسی بشه؟(من عصبی شدن قبول ندارم) بعد تو اول صحبت هات میگی هرکس میتونه هرچیزی بگه خودنمایی وعصبی چرا؟؟ه

ببین ختم کلام شنونده باید عاقل باشه...اون سری همبهت گفتم طرف فرق پرتقال تامسون و فسا و دزفول نمیدونه ولی میاد میگه فلان پرتقال بهتر..یا پسته رفنسجان با سیرجان مقایسه کردن..ولی شنونده باید عاقل باشه

بعد مگر خود جنابعالی نیگفتی قیاس موسیقی با خیلی چیزها درست نیست؟؟پس الان چی شد؟؟ماشین فرانسوی اومد وسط؟؟؟؟بهت میگم شما به نظرم مانور میدی رو حرفایی کسی که داره عقیده اش میگه..یعنی داری رو عقیده ایشون مانور میدی درصورتی که به نظرم درست نیست
    ویرایش توسط edvin242 : 07-23-2022 در ساعت 01:11 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    100 درصد ...
    حوصله میخواد همین نظر دادن تو این وضعیت ... آخرشم میشه خودنمایی ...
    بزرگوار من نه تو رو میشناسم نه میدونم کی هستی..حرفات با ذهن خودم با شرایط که میبنم میسنجم .میدونی که تایید کردم و مخالفت هم کردم..اصلا بحث خودنمایی نیست..مگر هرکس قرار حرفی بزنه و تاکید کنه حتی غلط میشه خودنمایی؟؟؟؟چیزی که فکر میکنی درسته وبهش عقیده داری بگو شنونده باید خودش بسنجه که بدونه احسان .حسن.تقی.نقی.درست میگه یا نه.....خدا حفظ کنه بچت

9. کاربر مقابل از edvin242 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    بزرگوار من نه تو رو میشناسم نه میدونم کی هستی..حرفات با ذهن خودم با شرایط که میبنم میسنجم .میدونی که تایید کردم و مخالفت هم کردم..اصلا بحث خودنمایی نیست..مگر هرکس قرار حرفی بزنه و تاکید کنه حتی غلط میشه خودنمایی؟؟؟؟چیزی که فکر میکنی درسته وبهش عقیده داری بگو شنونده باید خودش بسنجه که بدونه احسان .حسن.تقی.نقی.درست میگه یا نه.....خدا حفظ کنه بچت

ادوین این همه گفت که فقط اسم احسانو با نقی و تقی هم رده کنه

11. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها

ادوین این همه گفت که فقط اسم احسانو با نقی و تقی هم رده کنه

نیمه فعال
    اقا یچی بگم و برم
    تقدیر واقعا هیولاست
    واقعا هیولاست
    واقعا شاهکاره
    بعد از مدت‌ها الان پلی کردمش دیدم ای وای ای وای :))))
    شروع پارت دو اهنگ...
    نیاز به هیچ حرفی نیست برای تمجید از این اهنگ

صدق الله علی العظیم
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

صفحه 3981 از 4087 نخستنخست ... 2981348138813931397139793980398139823983399140314081 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 80 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع