صفحه 4004 از 4087 نخستنخست ... 300435043904395439944002400340044005400640144054 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,031 به 40,040 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab1 نمایش پست ها
    مگه عین تو بیکارم بگردم چیزی پیدا کنمتا ابد این لکه ننگ تو زندگیته اسی غرور
    جدی کاروزندگی نداری همش اینجایی قبل موزیک باران چکار میکردی
    بعد اون قضیه غرور مخصوصا هرکی جات بود کلا نت رو میزاشت کنار
    باز خوبه موقع انتشار آلبوم تصویر حیا کردی چیزی از بهترین ترک نگفتی
    نمیخوام و نمیخواستم جوابتو بدم که جو مثل گذشته ها بهم بریزه ولی بزار اینطوری جوابتو بدم تموم شه خلاص ...
    سالهای 89 و 90 یعنی سالهای اوج انجمن رو که یادته ...؟ دیگه هر کی یادش نباشه من یادمه (با اینکه اسپمر نبودم ) دقیقاً همین اسپم ها و همین حملات بود و مسخره بازیا ... نبود ...؟ شبهایی که مورتوض رگباری بن میکرد و سارا دم صبح با خاک انداز جمعتون میکرد ... یادتونه لشکرکشی چاوشی و شادمهر رو ...؟ اونموقع چند سالتون بود ...؟ 20 ؟ حالا چند سالتونه ؟ 30 ؟ بیشتر ...؟ در مورد خودت میگم چه تغییری کردی ...؟ این اسپم نشون میده دقیقاً همون آدما هستین ... تفکر دقیقاً همونه چون اصلاح پذیر نیست ... مخ هم که جا خورده نمیشه انداخت تقصیرش ... شاید بقیه هم همین تفکر رو داشته باشن ولی بیان نمیکنن ...
    این تفکر ختم میشه به لمپنیسم ... خلاص ... ادامه نمیدم ...

نیمه فعال
    همه این آهنگارو آهنگساز باطل شادمهر ساخته نگو!!

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حالا شاید با ی آلبوم بزرگ برگرده، مثل داریوش مثلاً!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نمیخوام و نمیخواستم جوابتو بدم که جو مثل گذشته ها بهم بریزه ولی بزار اینطوری جوابتو بدم تموم شه خلاص ...
    سالهای 89 و 90 یعنی سالهای اوج انجمن رو که یادته ...؟ دیگه هر کی یادش نباشه من یادمه (با اینکه اسپمر نبودم ) دقیقاً همین اسپم ها و همین حملات بود و مسخره بازیا ... نبود ...؟ شبهایی که مورتوض رگباری بن میکرد و سارا دم صبح با خاک انداز جمعتون میکرد ... یادتونه لشکرکشی چاوشی و شادمهر رو ...؟ اونموقع چند سالتون بود ...؟ 20 ؟ حالا چند سالتونه ؟ 30 ؟ بیشتر ...؟ در مورد خودت میگم چه تغییری کردی ...؟ این اسپم نشون میده دقیقاً همون آدما هستین ... تفکر دقیقاً همونه چون اصلاح پذیر نیست ... مخ هم که جا خورده نمیشه انداخت تقصیرش ... شاید بقیه هم همین تفکر رو داشته باشن ولی بیان نمیکنن ...
    این تفکر ختم میشه به لمپنیسم ... خلاص ... ادامه نمیدم ...
    چرا نارحت شدی حالا برو غرور گوش کن اروم شی
    اره تو یکی که اسپمر نبودیو نیستی از تعداد پستات و ماهیتش مشخصه هر تاپیکی میری 500تا پست فقط مال خودته مخصوصا تاپیک چاوش
    ببین سر یک غرور به کجا رسوندی واقعا پستت چه ربطی به داستان داشت
    باهات شوخی کردم
    اگه نارحتی که عذر نمیخوام بهتر
    این فروم و کلا فروم بازی اون موقع ها به همون کل کلا شوخیا و این حرفا زنده بود میگفتیم میخندیدیم نمکشم بن شدن و بعضی وقتا دعوا بود
    این چیزهاس که فروم را زنده نگه میداشت ( امام ره )

دیشب هم منتظر بودم بهترین ترک آلبوم تجربه کن منتشر بشه ولی اجرا نکرد غرور

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    همه این آهنگارو آهنگساز باطل شادمهر ساخته نگو!!

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    پس چی فکر کردی
    اوایل مقلد پاشایی بود چندتا اهنگ خوند میخواست جاشو مثلا پر کنه
    بعد رفت تیم جهانی تا بیشتر گند بزنن به موسیقی
    احتمالا بازم با شادمهر کار کرده یک اثر فاخر دیگه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab1 نمایش پست ها
    چرا نارحت شدی حالا برو غرور گوش کن اروم شی
    اره تو یکی که اسپمر نبودیو نیستی از تعداد پستات و ماهیتش مشخصه هر تاپیکی میری 500تا پست فقط مال خودته مخصوصا تاپیک چاوش
    ببین سر یک غرور به کجا رسوندی واقعا پستت چه ربطی به داستان داشت
    باهات شوخی کردم
    اگه نارحتی که عذر نمیخوام بهتر
    این فروم و کلا فروم بازی اون موقع ها به همون کل کلا شوخیا و این حرفا زنده بود میگفتیم میخندیدیم نمکشم بن شدن و بعضی وقتا دعوا بود
    این چیزهاس که فروم را زنده نگه میداشت ( امام ره )

دیشب هم منتظر بودم بهترین ترک آلبوم تجربه کن منتشر بشه ولی اجرا نکرد غرور
    از شوخی ناراحت نمیشم ... خودم سردمدار شوخی بودم و هستم مشکلی هم ندارم ولی اسپم تو جوری بود که انگار نون زندگی من افتاده دست تو ... خط قرمز منه ...
    اون سالها فقط و فقط کامینگ سون میزدم حتی یه دونه اسپم از من نبود ... حالا بله ...
    بعضی وقتا ...؟ چاوشی و شادمهر یه مدت هر شب دعوا بود ... اون سالها تا جایی که یادمه قوانین عجیب هم حکمفرما بود هر کسی رو تو جمع راه نمیدادن ... کاربر جدید که باید رسماً بیخیال میشد ... یکی هم مثل من یه بار اومدم سر آلبوم طرفدار یه چی گفتم با اردنگی انداختنم بیرون ... سرها همه باد داشت ...

فوق حرفه ای
    با اینکه شیش و هشت خوشم نمیاد ولی شادمهره دیگه ... ببین سنج و دمام طور چه تنظیمی زده ... کر رو ببین چه بجا و تمیز ... زمان خودش هیت بود ...

9. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    با اینکه شیش و هشت خوشم نمیاد ولی شادمهره دیگه ... ببین سنج و دمام طور چه تنظیمی زده ... کر رو ببین چه بجا و تمیز ... زمان خودش هیت بود ...

شیش و هشتای آلبوم آدم و حوا بی نظیرن

11. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

واقعا جزو یاران حقیقی پاکسیما هستی

13. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

ی چی بگم بخندیم... من همیشه فکر میکردم میگه باکِ جای دل تو سینت انگار که سنگ و سربه

15. کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4004 از 4087 نخستنخست ... 300435043904395439944002400340044005400640144054 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 163 مهمان ها)

1. MaMaTiR

کلمات کلیدی این موضوع