برو بینیم باو اسی غرور مهم اینه نارحت شدی و بهت خندیدم
دعواها باحال بود میومدن تاپیک شادمهر جواب طرفو میدادن بعد طرف میرفت تاپیک چاوشی جوابشو اونجا میداد
همه دعواها هم تقصیر الی بود دیدن مخل آسایشه مدیرش کردن بیخیال شه
انجمن مافیابازی بود دیگه هرکی یه اسکواد داشت برای حمله احتمالی
یک نفرو هم هیچوقت یادم نمیره یوزرش ژاندارمری بود بچه مشهد دهن انجمنو سرویس میکرد یهو هم رفت
کلا دوران تباهی بود و مایه یاسو تاسف ولی نه به اندازه تباهی کار تو سر غرور
صدای شادمهر چقد مزخرف شده جدی
تغییر صداش طبیعی نیست فکر کنم چیزمیز مصرف میکنه
کلا موسیقی ایرانی واقعا تعطیل شده هرطرف میبینی چرتوپرته
این رادیوجوادم فقط داف میگیره پول به جیب میزنه
چقدر عجیب شده اینستا
یه پستی دیدم درمورد امو بند و ماکان بند
که طرفداراشون داشتن باهم جنگ میکردن
سر اینکه کدومشون بهتره
منم وارد بحث شدم و از امو بند دفاع کردم
این ماکان بند هیچ جوره تو کتم نمیره مخصوصا اونی که موهاش ژیگوله لاتی میخونه
من حریف هر کی بشم حریف تو یکی نمیشم ...
تازه شانس آوردین اونموقع من اسپمر نبودم وگرنه دعواها باحال تر هم میشد ...
الی بعد از ظهور سینجول در حاشیه قرار گرفت ...
کلاً دوران خوبی بود همین اسکل بازیا خیلی خوب بود ...
اینجا از ژاندرم داشتیم تا ارتشبد ...از 1361 داشتیم تا جلب 1 ... انجمن که پرید یادمه خیلیا رفتن ... بعضیا هم اومدن حاضری زدن رفتن ... بعضیا هم مثل تو یه 1 اضافه ردن به یوزر تو خفا موندن ... خوب یادمه انجمن که اومد بالا اومدم دیدم امیر تاپیک چاوشی نام نویسی میکنه ... منم اولین اسپم رو ول دادم گفتم تعداد پست : 1500 تا ... یعنی ببین فقط هزار و پونصد تا کامینگ سون زده بودم ...
نوستالژی خوبیه حتی غرور ...
صدای شادمهر عجیب شده ... کدوم خواننده رو سراغ داری ظرف 10 سال اینقد صداش عوض شده باشه ...؟! طی سه دوره صداش عوض شد که الان حسابی بم شده ... حالا کار به مواد مصرفیش نداریم ...
به نظرم رادیو جوان بهترین زمان ممکن دل از قدیمیا کند و رفت سراغ اینا ... البته که موفق هم نبود ولی وقتش بود چون نسل جدید دیگه ابی و قمیشی و معین گوش نمیده ... اصل کار درست بود و فرع کار با دختربازی به قهقرا رفت ...
شادمهر استوری و هشتگ زد ...؟ پست که نذاشته ...
چقد خوشم میاد از این کارش ... فضای مجازی و شلوغ بازی سلبریتی و کلاً ایرانو گرفته به یه ورش ... اینقد عادی شده اینکاراش که کسی اعتراضی بهش نمیکنه ... همه چی پشمشه دمش گرم واقعاً ...
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 55 مهمان ها)