نوشته اصلی توسط masoud741 سلام احسان جان چقدر دلم تنگ شده بود واسه فروم... دقیقا با حرفت موافقم.آزادی فوق العاده بود و هنوزم تازگی داره در نوع خودش سلام مسعود جان ... منم دلم تنگ شده بود برات ...
masoud741
نوشته اصلی توسط masoud741 سلام احسان جان چقدر دلم تنگ شده بود واسه فروم... دقیقا با حرفت موافقم.آزادی فوق العاده بود و هنوزم تازگی داره در نوع خودش نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلام مسعود جان ... منم دلم تنگ شده بود برات ... یکم خودتو تحویل بگیرمسعود میگه فروم این میگه منم
ehsan1361
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یکم خودتو تحویل بگیرمسعود میگه فروم این میگه منم باز شروع شد ... اشتباه دیدم ... ولی اشتباه نکردم ... در شرایط فعلی فروم یعنی من و من هم یعنی فروم ... البته تو هم به عنوان نخودی حضور داری ...
MaMaTiR, masoud741
کی رو میگه ...؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باز شروع شد ... اشتباه دیدم ... ولی اشتباه نکردم ... در شرایط فعلی فروم یعنی من و من هم یعنی فروم ... البته تو هم به عنوان نخودی حضور داری ... تحویل بگیر نخود نخود هرکی رود خانه خود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کی رو میگه ...؟ چند سویه حتما یغما
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلام مسعود جان ...منم دلم تنگ شده بود برات ... فدات
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چند سویه حتما یغما نه بابا، یغما که خانه ترانه هم نمیره و اصلا هم سکوت نکرده که هیچ، تازه این اتفاقا باعث شد برگرده اینستا روزبه بمانی رو میگن
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
ehsan1361, MaMaTiR
نوشته اصلی توسط me16 نه بابا، یغما که خانه ترانه هم نمیره و اصلا هم سکوت نکرده که هیچ، تازه این اتفاقا باعث شد برگرده اینستا روزبه بمانی رو میگن اره روزبه رو یادم رفت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن