نگران نیما شدم .... بعد از شهریور ماه دیگه ندیدمش اینجا آنلاین بشه .. اگر پیاممو میبینی یه خیر از خودت بده نیما جان از نگرانی در بیایم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نگران احسان شدم از دو روز پیش تا الان اینجا ندیدمش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اگه زنده ای با کد مورس بهم خبر بده
سلام پیمان @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان. خوبی؟خیلی مخلصیم.والا از همون شهریور که یه مدت انجمن و سایت به فنا رفت. یه چند باری چک کردم دیدم سایت بالا نمیاد دیگه کلا بیخیال شدم تا همین یکی دو روز پیش شانسی با ویپی ان زدم دیدم اومد:) معلومه دل به دل راه داره.راستش با این وضعیتی که توی این سه چهار ماه پیش اومد هیچ دل و دماغی برامون نمونده. دیگه حتی موزیک هم خیلی وقته گوش ندادم :/ اما خوشحالم از اینکه باز هم شما ها هستید و این دورهمی هنوز هم پابرجاست هرچند کم و پراکنده ❤️امیدوارم حال همگی خوب باشه ؛)
احسان کاربر همیشه در صحنه باران به حساب میاد اگر چند ساعت در شبانه روز آنلاین نشه آدم نگران میشه خو ... والا ... سلام. چطوری نیما جان؟ ممنونم ازت ما بیشتر داداش خوشحالمون کردی با پیامت به همچنین ❤️❤️ همین طوره حق با توعه معلوم نیست چجوری نفس میکشیم و زنده ایم. برای بعضیا که از قبلم اوضاع خوبی نداشتن دیگه شرایط غیرقابل تحمل شده و هیچ در کل چیزی برای از دست دادن نداریم. نمیدونم چه کار باید کرد .. اوضاع ایرانمون جوری شده که هر روز داریم کمتر میشیم و آدم از روزای بعدش خبر نداره جدا . بازم میگم خیلی خوشحالم که اتفاق بدی برات نیافتاده و امیدوارم حداقل از من نوعی شرایطت تا حدودی بهتر باشه .. قربانت دوست من
یادمه میگفتی خرضوخان گفته آهنگ جدید به زودی...
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)