یهو دیدی همین روزا یهویی اومد ...
موضوع سر اومدن و نیومدن نیست که اینجا انجمن موسیقیه زمینه اول و اصلیش هم طبعا باید موزیک باشه یه کمم درباره موسیقی صحبت کنی به کسی برنمیخوره ها ... باز الان میگی آهنگ گوش نمیکنم خب این مشکل ما نیست مشکل توعه من که گوش میکنم چون موسیقی برام مثل آب و غذا و اکسیژن و کلا یه چیز غریضی (شده) به حساب میاد .. اینو چند بار گفته باشم خوبه؟
خودت چرا دیگه تاپیک نمیزنی ...؟! یادمه قبلاً تاپیک میزدی و منشن میکردی ... میومدم نظرمو میگفتم ...
مگه من کارشناس موسیقی ام که اینقد تخصصی به موسیقی نگاه کنم ...؟ خودت دیدی هر موقع آهنگی اومد آلبومی اومد نظرمو گفتم ... تیز و تند هم بوده با کسی رودربایستی نداشتم که الکی بیام تعریف کنم از آلبوما و آهنگا ... تهشم گفتم نظر شخصی که به کسی برنخوره ... دیگه چیکار کنم ...؟ ژانگولر ... انتظار داری بیام تاپیک آموزش گیتار بزنم ...؟!
خودت تو این سالها چند بار در مورد آهنگا نظرتو گفتی ...؟ بقیه چی ...؟ این نمیشه که فقط من بیام فعالیت کنم و بقیه نگاه کنن ...
اصن بقیه چرا نمیان ...؟! چرا کسی فعالیت نداره ...؟! چرا همه میان نگاه میکنن ...؟! و صد تا چرای دیگه ...
اصن چرا انجمن اینطوری شده ...؟! چرا همه رفتن ...؟! مشکل کجاست ...؟! بارها گفتم اگه مشکل منم بدون رودربایستی آی پی من مسدود بشه میرم تا دوباره همه برگردن ... تا این حد ...! دیگه بالاتر داریم ...
باز دوباره برم سراغ فتوا ...؟
هر کس از اهالی قدیم و جدید انجمن از روی عمد نیاید و هر کس بتواند بیاید (حتی برای یک دقیقه) و نیاید ، آن شخص خسرالدنیا و الاخره است و خائن به آرمان های موزیک باران کبیر ...
خیر نخواهد دید ...
احسان جان دیگه کسی حوصله و دل و دماغ نداره مثل قبلاً بیاد نظر بده... یکیش مشکلات اقتصادی و اجتماعی میشه. در مورد این تاپیک هم میشه گفت که شادمهر همه را ناامید کرده و کسی حوصله نظر دادن در مورد آهنگ یا ویدئو نداره
من خودم فکر میکردم واسه تولدش یه آهنگ بده ولی خبری نشد الان احتمال میدم واسه ولنتاین یه آهنگ جدید بده
مشکل جای دیگه س ... ولش کن بیخیال ...
خرزو خان میگه حتی کاور آهنگ هم آماده شده ... تصمیم با خود شادمهره و مجیکش ... احتمالاً بیاد همین روزا ...
تو این اوضاع اینستاگرام آهنگ دادن ریسکه ... یه عده هم میگن چرا آهنگ سیاســی ندادی و این حرفا ... ولی شادمهر اگه بخواد کاری کنه به این حرفا کاری نداره ...
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 10 مهمان ها)