من واقعا یه آهنگی رو دارم ولی خب نباید لو بدم قرار بود اسفندم بیاد دقیقا ولی خب بعد اعتراضا شک کردمشاید نیاد
من واقعا یه آهنگی رو دارم ولی خب نباید لو بدم قرار بود اسفندم بیاد دقیقا ولی خب بعد اعتراضا شک کردمشاید نیاد
منفک میکنم واسمون آرزو میشه یه آهنگ با آهنگسازی خودش ببینیم
این آهنگی هم که میگم بد نیست قشنگه تقریبا ولی دیگه آهنگای خودش تکرار نمیشه
آهنگ به این صورته که قسمت اولش خوبه تقریبا ولی قسمتدوم آهنگ تکراری و البته کوتاهه که به آهنگ ضربه زد
نظر mehranدر تاریخ : بهمن ۳۰, ۱۴۰۱در دنیای رضا صادقی و بابک جهانبخش و سیروان خسروی های مبتذل عادی ساز شر تو شهاب تیام باش. دمش گرم که انقدر با احساس میخونه و کنار مردمش می ایسته. یه عمری میگفتن موزیسین لس آنجلسی مبتذل و بی عاره نسل جدیدشون نشون دادن این خبرا نیست. ممنون شهاب تیام عزیز یادمون نمیره کیا واسه مردم و داغ دلشون خوندن و کیا آهنگ عاشقانه و کنسرت میدن که شرایط رو عادی نشون بدن
به به پیمان ... چه عجب اومدی ...
درسته بعد از یکی دو هفته دوباره یه (میخواستم بگم اسپم ترسیدم ...) ولی این دلیل نمیشه که تاییدت کنم ... آماده ای ...؟
شهاب تیام رو که میشناسمش ... پتانسیلش بیشتر از این خواننده های حکومتی بود ولی رفت ... اگه نمیرفت الان از این خواننده ها حکومتی تر بود ... الانم که همرنگ جماعت شده ... یه آهنگ تو اون شرایط رو همین خواننده های حکومتی هم میتونستن ول بدن ... میگم میشناسمش که قضاوتش میکنم ...
آقا رضا مجیدی کاری به اون ی تیکه شعری که میگی بگم نداریم.
از عوامل کار بگو تا بهت ایمان بیاریم.
کنسرت عید نوروز لس آنجلسی یکی پس از دیگری داره اوکی میشه ... ( همونطور که قبلاً گفتم )
حالا نکته کجاست ...؟ در این شرایط خواننده خارج از کشور راحت و آزاد میتونه آهنگ سیاســی بده کنسرت بزاره ولی خواننده های حکومتی داخل تا کنسرت بزارن فحش میخورن و متهم میشن به عادی سازی ...
نکته اینجا جبر جغرافیایی نیست ... ( که البته اونم هست ) کلاً هنرمند اعم از خواننده بازیگر ترانه سرا آهنگساز نقاش کفاش فقط و فقط دنبال منافع خودشه ... حال منافع مالی و کاری ... همشون حزب باد هستن و چرخنده ... به غیر از چند نفر انگشت شمار که از 50 سال سال پیش خودشون رو نشون دادن ( تازه اینا هم قابل اعتماد نیستن ! ) بقیه همشون منفعت طلب هستن و هیچ چیزی براشون مهم نیست ...
نتیجه : دور تمام اینا رو خط بکشید ...
عوامل کار فقط آهنگساز رو میشناسم ولی نمیتونم بگم واقعا بنا به دلایلی
فقط اینکه جدیده آهنگساز باز هم