واقعا آهنگ از جایی به دستم رسید ولی حتی واسه خونوادم هم نفرستادم که لو نره چون به نظر تنظیم نهاییه شاید مستر بخواد فقط
واقعا آهنگ از جایی به دستم رسید ولی حتی واسه خونوادم هم نفرستادم که لو نره چون به نظر تنظیم نهاییه شاید مستر بخواد فقط
هدف از پیام دادنم هم اینه که مدت هاست تو این کانال هستم و سر میزنم از سال ها پیش،میخواستم بگم منتظر آهنگ خاص نباشین
به مناسبت آغاز ماه مِبارک رمضون ...
به لیست سیاه فرستاده بودمت ظاهرا متوجه نشدی ... چقدرم حسابی برام مهمه که تو حرفامو تایید کنی یا نکنی (((: تو برای خودت خوش باش...اگر نخوام کسی برام پشت پرده و افشاگری و این داستان های خواننده ها را شرح نده کیو باید ببینم. همه چی مشخص و واضحه اونایی که عادی سازی کردن را همه دیدن اونایی هم که به فکر مردم بودن را هم دیدیم. وقتی مردم عادی پشت هم دیگه نیستن از خواننده چه انتظاری میره نمونش خود تو کلا انگار نه انگار با هم همه یه جاییم ولی فرق تو اینجاست که فضای ولایت زده جمهوری ولایت ذهنت را طلسم کرده. مغزت توسط عیادی ولایت و ولایت معاشان قفل شده نتیجه ش تو هپروت سیر میکنی
ویرایش توسط peyman.2012 : 02-24-2023 در ساعت 06:23 AM
واو ... کار اخر احمد سعیدی چقدر زیبا و دلنشین بود.. آهنگسازی و تنظیمش حساب شده و متفکرانه بود
ویرایش توسط peyman.2012 : 02-24-2023 در ساعت 05:59 AM
عاشقتم ...
به خاطر همین طلسم و قفل از انفورماتیک برام اخطاریه جدی اومده ... اونم روز جمعه ساعت 9 صبح که از خوابت زدی برای کار ... اونم بعد از 12 سال کار بی منت و مهاجرت به شهرستان ... خلاصه اگه دیدی فردا پس فردا ما رو کردن تو گونی بدان و آگاه باش که طلسم و قفل جواب داده ... حُلالم کن ...
تیزر کنسرت استانبول شادمهر همون اولش فک کردم میگه شیرین شد ایام ماه مبارک رمضان امسال ...
به شدت منتظر تیزر کنسرت عید فطر هستم ...
ها ها .. بیخود نیست میگن بدرفتاری و کم توجهی نتیجه عکس میده و باعث علاقه مندی و جذب طرف مقابل میشه ((: عن فور ماتیک دیگه کجاست باز؟ سلام گرم ما رو هم بهشون برسون از طرف من بگو روز عنتقام سخت نزدیکه ((: کار بی منت دیگه چه صیغه ایست؟ خب پولش رو مگه نگرفتی دیگه بامنت بی منت نداره درضمن هر وقت الیاس و عمیر رفتن تو گونی نوبت بقیه هم میشه فعلا جای نگرانی نیست این روزا فعلا مردم دارن عفو میخورن میان بیرون چون آیت الله بایدن برای امضای برجام کوفتی این شرط رو تعیین کرده هرچند درخواب دیده پنبه دانه :دی
پیمان تو مبارزه تهاجمی هستی ... صبر نداری ... از اونا هستی که میخوای سریع کارو تموم کنی ... تمام نشانه های سقوط وجود داره فقط باید زمان بدی ... نباید عجله کنی ... نظر من اینه یه بازه زمانی طلایی وجود داره که میتونه معادلات رو بهم بزنه ...
حالا تو هی بزن صحرای کربلا ... صبر کن بابا جان آرام ... از ما دهه شصتی ها گذشته ، جوونی ما دود شد رفت پس بشین و تماشا کن حالشو ببر بابا چرا خودتو ناراحت میکنی ...
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)