خورزوخان رید با پیشگوییش
بی تلبیتااااا ... پس این چیه ...؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر داشته باشین میاد ... خرزوخان با اطمینان میگه ...
بالاخره خرزوخان جواب داد ...
بازم میگه میاد ...
خودمم کنجکاو شدم ببینم بالاخره سرنوشت این آهنگ چی میشه ...هیچوقت اینقد پیگیر نبودم ...
باید اعتراف کنم که بعد از حدود بیست سال شادمهر برام به پایان رسید :))))) کسی که بود و نبود بقیه و نظر بقیه یه ورش هم نیست چرا ما باید براش حرص بخوریم و سر و دست بشکنیم واقعا ؟ ما اینجا داشتیم میمردیم از اونور دنیا تو امنیت کامل زورش اومد چنتا استوری بذاره . دوتا عکس آماده از اینور اونور کپی کرد گذاشت که پیجش نخوابه تا برا سایت شرط بندیش بد نشه :)))) تبلیغ کنسرت تو هر شرایطی . اونم یکی ندونه فکر میکنه چه کنسرتی میذاره . دیگه لب زدن و پلی بک این همه تبلیغ داره ؟ این دوتا کنسرت کاناداش حتی یک کلمه هم نخوند . حتی سلام و خداحافظی کردنش هم پلی بک بود بدبخت . جوری هم دو دستی میکروفون رو میگیره که هیشکی نبینه انگار با گاو طرفه :))))) سر اهنگ ازادی بگای سگ رفت تابلو شد :))) قسم میخورم کنسرتای بعدی دیگه خودشم نمیره . یه ویدیو از خونه ضبط میکنه اونجا رو مانیتور پخش میکنه . چرا واقعا باید برا کسی که انقدر بی تفاوت به همه چیز هست و کل زندگیش پول هست ارزش قائل شیم؟ من واقعا از همه بچه های اینجا که میگفتن شادمهر فلانه و باهاشون بحث کردم معذرت میخوام . دقیقا همون گوهی شده که میگفتید و حتی بدتر !!!!! اهنگ جدید هم پرسیدم دوباره با اسطوره موزیک ما اقای پارسیان هست :)))))))))))))) ادم خندش میگیره بابا اگه از گشنگی داری میمیری بگو پول بدیم بهت . نه کنسرتای دوزاری بذار نه سایت شرط بندی . بگو گشنم بگو بدبختم بگو اگه پول ندید هرکاری از دستم بر بیاد برا فریب و چاپیدن شما میکنم، ما خودمون پول جمع میکنیم برات گدا گشنه :))))) من به جای اون دلم میسوزه. این همه سال یک موسیقی یه کشور باشی بعد انقد راحت اعتبار و آبروی خودتو برینی توش که چی واقعا؟ خودش به این چیزا فکر میکنه از غصه نمیمیره؟ نمیدونم والا
ویرایش توسط sibiloo : 03-08-2023 در ساعت 12:54 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 24 مهمان ها)