اهم اخبار منتشر شده از سوی خرزوخان در سال 1401 :
1- انتشار موزیک ویدئو ... ( در حالی که همه مسخره میکردن میگفتن شادمهر و موزیک ویدئو ؟ امکان نداره ... کاری هم به کیفیت موزیک ویدئو و اینکه باطل ماطل بود و اینا نداریم ، اصل خبر درست بود ...)
2- خبر شروع دوباره شادمهر و آهنگ جدید در دی ماه ... ( در حالی که همه سرها تو گوشی بود انقلاب موبایلی و کسی جرات بیان همچین حرفی رو نداشت ... و دیدیم که شادمهر بعد از انتشار خبر در این تاپیک مجبور شد علنی کنه ... )
با توجه به اینکه 6 ماه از سال عملاً خبری نبود همین دو خبر نشان از نفوذ و قدرت خرزوخان در عالم بشریت داره ... ایمان بیاورید تا رست گار شوید ...
من اصلا به بحثهاتون کاری ندارم اما فثط با تو عشقم وارث معروف رابطه حس خوبیه گمت کردم سینگلهایی بودن که بعد از البوم طرفدار و قبل از آلبوم تحربه کن اومدن آلبوم تجربه کن آذر ۹۵ و تصویر اسفند ۹۶ اومدن ... و اما در رابطه با صدای شادمهر ... این مدل جدید خوندن شادمهر تقریبا از آهنگ دست من نیست و چرا تو جنگی راه افتاد که فک کنم مثلا میخواد مث سبکهای داخلیا مث آرش و مسیح و علی یاسینی و لین جفنگ خونا صداشو کلفت و لاتی کنه و گرنه تو کارایی مث بی احساس و خواب خوش و میترسم و ... این مدلی تو مخی نمیخوند این نوع خوندنش به نظرم عمدیه انگار چون صدا در عرض یکی دو سال اینطوری نمیشه ضمن اینکه نوع ملودیهایی که انتخاب میکنه صداشو میکشونه اون سمت که سلیقه ی من اصلا نیست این مدل خوندن صدا با اون لطافت رو تیدیل کرده به یه صدای بم و به دردنخور ... راجب کنسرتهاشم که بهتره بحث نکنیم چند سالی میشه که کاملا یه نمایش مضحک و دروغه و وکالهای ضبط شده رو به خورد مخاطب میده و یه عده نمیخوان متوجه بشن چون دوست ندارن اون بتی که ازش ساختن رو به هیچ دلیلی شکسته ببینن ولی باید واقعیتها رو پذیرفت خودم در کنار شادمهر طرفدار ابی هم هستم و با وجود کارنامه ی سرتاسر درخشانش باید بگم با این صدای فعلیش که حتی یه در صد از صدای اصلیشم نمونده گند زده به تمام اعتبارش و فقط شده یه قلک برای پول جمع کردن مهشید ای کاش بعد از البوم جان جوانی کلا میداشت کنار کار اخرش صداش نکشید بتونه ملودی پسر بابک بیات و شعر سنگین ایرج جنتی عطایی رو بخونه حالا شادمهر اوضاعش از ابی هم بدتره چون ابی توی ۵۰ سالگی البوم ستاره های سربی رو داد بیرون و شادمهر تو اوج سن پختگی پشت سر هم کار چرت میده بیرون با صدای لاتی طور ... ببخشید سرتونو درد اوردم مدتها بود حوصله نداشتم کامنت بدم فقط اومدم نطراتمو بدم البته من نه میخوام کسی رو قانع کنم و نه توقع دارم کسی تاییدم کنه فقط و فقط نظر شخصی من بود روز خوش
آقا مخلصیم دلمون تنگ شده بود این چند ماه ...
فقط با تو عشقم وارث معروف رابطه حس خوبیه گمت کردم و این سینگلها چون ویدئو داشتن انتشارشون زیاد طول میکشید وگرنه وکال تمام این آهنگا مربوط به همون سالهای 94 و 95 بود مثل فقط با تو عشقم و داستاناش ... اون سالها خیلی سینگل ضبط شد . پخش نشد ... از این بین فقط ویدئوی وارث زیاد طول نکشید ...
ببین مدل خوندش و لحن شادمهر رو بزاریم کنار ... حتماً ملودی ساز براش اتود میزنه ... ولی در اینکه صدای شادمهر افتضاح شده هیچ شکی نیست ... وقتی خواننده ای صداشو از دست بده میره سراغ افکت و زیر صدا ... چند تا وکال میگیره میندازه رو هم تا تنالیته صداش بالا بره ... چرا شادمهر از تریبل استفاده میکنه ...؟ وقتی صدا نداشته باشی میری سراغ اینجور تکنولوژی ها و خواننده ی استودیویی میشی ... وقت کنسرت که میشه کاسه چه کنم چه کنم دستت میگیری و پدال تیونر رو تا ته فشار میدی شاید فرجی بشه ...
نباید به آهنگای استودیوی شادمهر توجهی کرد و ملاک قرار داد ...
ابی و آلبوم ستاره های سربی ... یادش بخیر ابی پرستان ... خودم دیوانه این آلبوم شده بودم و به نظرم بهترین آلبوم تاریخه ... ابی که خب بازیچه زنش شد و خودشو نابود کرد ... ولی حداقل با صدایی که خروسک گرفته هم لایو میخونه ... حتی دیدیم چه جنجالی به پا شد سر لایو خوندش ...
ملاک خواننده بودن تو این دوره زمونه شده لایو خوندن و ملت خیلی حساس شده به این مسئله ... پول بلیط میده صدای خواننده مورد علاقشو لایو بشنوه نه اینکه پلی بک ...
من خودم مشکلی با پلی بک ندارم ...
نه اتفاقاً خیلی خوبه بحث راه بیفته در مورد موسیقی و نظرات هم متفاوته ...
احسان جان بله اون زمان بین هر سینگل یه سالی فاصله بود سر فقط با تو عشقم که همه رو کچل کرد تا بیاد بیرون ولی زمان انتشار رسمی اون کارها قبل از تجربه کن بود و طبیعتا وکالهای اون کارها هم برمیگرده به همون سال ۹۲ ۹۳ و اینا چون بعدش شادمهر سال ۹۴ داشت آلبوم تجربه کن رو جمع میکرد و اینکه کلا صداش حتی تو سینگلهای اولیه ی بعد از البوم تصویر هم انقد بد نشده بود شما بی احساس رو گوش کن یا دور شدی .... دقیقا توی سه چهار کار اخیرش این قضیه مشهود شده خلاصه که نمیدونم چیه ولی هر چی هست اصلا خوشم نمیاد از این مدل خوندنش صدا انقد کلفت و بم شده یادت میره این آدم چقد صدای لطیف و محزونی داشت راجب ابی هم که گفتنیها رو گفتی زنش بدبختش کرد و فقط ابی الان اسم بزرگش به جا مونده نباید به اینجا میرسید که رسید و مهشید ول کن هم نیست حتی ممکنه از جنازه ی ابی هم پول در بیاره خلاصه مخلصیم
در پلی بک بودن کنسرت انپلاگد و کنسرت هاش تا همین پارسال که شکی نیست ولی از وقتی کامنتای پیجش انتقاد پلی بک بودن کنسرتاش زیاد شد الان چند ماهه پلی بک رو کمتر کرده
دوباره میگم برین اجراهای اخرین کنسرتش در ونکوور ببینین پلی بک داره ولی خیلی کمتر شده
همین دیگه ... بت به همین هوادار زنده س پس دیگه مثل قبل بلاک نمیکنه با هوادار کنار میاد ... تغییر رویه اجباری داده ... شاید در آینده جواب دایرکت ها رو هم بده ... پلی بک رو هم به زور تمام تکنولوژی ها کمتر کرده تا هوادار ناراضی تر نشه ...
به زیر صدای کنسرت ونکور توجه کن ... انگار داره روی یه صدای بم میخونه ... خیلی پیچیده س ... هر کسی اینکارو براش کرده خیلی حرفه ای و تمیز کار کرده ... به هر حال پای بت در میان است و کلیه تکنولوژیها به کار گرفته میشه از سرتاسر دنیا ...
انگار خبری از آهنگ نشد دیگه فکر کنم رفت واسه شب عید
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)