صفحه 4072 از 4087 نخستنخست ... 30723572397240224062407040714072407340744082 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,711 به 40,720 از 40867

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    حالا تحلیل همین یک دقیقه وایرال شده ...
    خب اولش مجری حکومتی علی ضیا از کلمه سرق بزرگ تعجب میکنه و چشاش مثل بازیگرای سریال جومونگ از حدقه میزنه بیرون انگار که از قبل هماهنگ نبوده مثلاً ...
    بعدش که میگه دوستام زنگ زدن تبریک گفتن و من گفتم این آلبوم به من چه ارتباطی داره ...!!! آلبوم مهستی منتشر شده و رفیقات فهمیدن شعرای تو بوده ؟! از کجا فهمیدن ...؟! اونموقع مثل الان نبوده که کاور آلبوم بیاد رو اینترنت و نام ترانه سرا زده شده باشه ... شب آلبوم اومده و صبح فهمیدن ترانه ها مال تو بوده ...؟!
    و در آخر که نام شادمهر عقیلی رو میاره ببینین چه لذتی میبره ...

فوق حرفه ای
    تو همین الان اسم شادمهر رو میاری خر کیف میشی اونوقت 20 سال پیش اسمت رفته تو آلبوم مهستی بال در نیاوردی ...؟!
    بعد هم مجری حکومتی میگه آهان اون آلبوم که شادمهر ساختن ...!!! مثلاً نمیدونسته ...

فوق حرفه ای
    حالا اینهمه نوشتم ولی قصدم طرفداری از شادمهر و مهستی نبودا ...
    من کلاً به گذشته و اون دوران و نوستالژیهاش حساسم ... اگه کسی بخواد واقعیت ها رو جوری دیگه بگه و نشون بده عصبانی میشم ... واسه همین وقت گذاشتم براش ...
    نمیدونم در مورد موسیقی هم اینطوریه چون خودم دست کوچکی بر آتش داشتم ...
    هیچ احدی حق نداره دوره طلایی رو با این حرفا زیر سوال ببره ...

فعال
    احسان جان حتی فیلم های خارجی خوب هم نهایتا تا سال ۲۰۲۰ بوده بعد اون اصلا قابل مقایسه نیست با قبل ۲۰۲۰
    این دوره موسیقی هم که گفتی قبلا چقدر نو ستالژی بوده
    به نظر من رفته رفته داره کیفیت کارا میاد پائین تا اینکه بره بالا

دلیلشو نمیدونم ؟

5. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    احسان جان حتی فیلم های خارجی خوب هم نهایتا تا سال ۲۰۲۰ بوده بعد اون اصلا قابل مقایسه نیست با قبل ۲۰۲۰
    این دوره موسیقی هم که گفتی قبلا چقدر نو ستالژی بوده
    به نظر من رفته رفته داره کیفیت کارا میاد پائین تا اینکه بره بالا

دلیلشو نمیدونم ؟
    این یه بحث جداگونه س که بارها در موردش گفته شده ... اما اگه بخوایم ربطش بدیم به صحبت های حیدرزاده از همین حرفاش میشه فهمید در گذشته چی بودیم و حالا چی شدیم ... اونموقع نه منم منم ی در کار بود نه ادعایی نه پول آنچنانی ... همه با هم کار میکردن ... اون دوره کار کردن با خواننده های بزرگ افتخاری دست نیافتنی بود چه برسه به اینکه طرف بگه سرقت بزرگ صورت گرفته ...
    اونموقع همه به فکر کار کردن بودن نه اینکه اسم کسی اول بیاد یا دوم ... تمام مشکلات از جایی شروع شد همه رفتن تو لاک خودشون و ارتباط با بقیه قطع شد ...همه با پرستیژ شدن و صاحب اسم و برند ... دیگه خبری از زنگ زدن به هم که فلان آهنگو ساختم بیا بخون یا فلان شعر رو دارم نیست ...
    یکی از دلایل اصلی پاینن بودن کیفیت کارا به خاطر اشباع شدن موسیقیه ... ایده جدیدی وجود نداره و هر چی بوده عرضه شده چیز جدیدی وجود نداره نه ترانه نه ملودی نه تنظینم و نه جنس صدای جدید ... هر آهنگی رو گوش میدی برات آشناست انگار قبلاً شنیدی ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    این یه بحث جداگونه س که بارها در موردش گفته شده ... اما اگه بخوایم ربطش بدیم به صحبت های حیدرزاده از همین حرفاش میشه فهمید در گذشته چی بودیم و حالا چی شدیم ... اونموقع نه منم منم ی در کار بود نه ادعایی نه پول آنچنانی ... همه با هم کار میکردن ... اون دوره کار کردن با خواننده های بزرگ افتخاری دست نیافتنی بود چه برسه به اینکه طرف بگه سرقت بزرگ صورت گرفته ...
    اونموقع همه به فکر کار کردن بودن نه اینکه اسم کسی اول بیاد یا دوم ... تمام مشکلات از جایی شروع شد همه رفتن تو لاک خودشون و ارتباط با بقیه قطع شد ...همه با پرستیژ شدن و صاحب اسم و برند ... دیگه خبری از زنگ زدن به هم که فلان آهنگو ساختم بیا بخون یا فلان شعر رو دارم نیست ...
    یکی از دلایل اصلی پاینن بودن کیفیت کارا به خاطر اشباع شدن موسیقیه ... ایده جدیدی وجود نداره و هر چی بوده عرضه شده چیز جدیدی وجود نداره نه ترانه نه ملودی نه تنظینم و نه جنس صدای جدید ... هر آهنگی رو گوش میدی برات آشناست انگار قبلاً شنیدی ...
    من تو اهنگ های آذربایجان و یونانی شاهد این همه تکرار نیستم
    هر چند اونا هم کاراشون تکراریه الان
    ولی چند تا کار قوی هم میاد ولی تو ایران فعلا هیچ اتفاق خاصی نمیوفته

8. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بعد الان چه سرقتی از خانم حیدر زاده شده
    اینا که اسمشو زدن
    منظورش چیه

10. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    بعد الان چه سرقتی از خانم حیدر زاده شده
    اینا که اسمشو زدن
    منظورش چیه
    میگه بدون اجازه بوده ... البته چند تا آهنگ دیگه از منصور و سیاوش شمس هم نام برد که بدون اجازه ازش پخش شده ... ولی در مورد شادمهر گفت سرقت بزرگ ...
    حالا سوال بزرگ اینجاست این سرقت چجوری انجام شده ...؟! چجوری میشه 5 تا ترانه به سرقت بره ...؟! اون زمان مثل الان که به جز ایمیل چیز دیگه ای نبود ... دیگه شادمهر هم نیومده تو اتاقت دزدی کنه ... اینجا دو احتمال میشه وجود داشته باشه ... اینکه خودش برای شادمهر فرستاده یا رفیقاش کش رفتن و به دست شادمهر رسوندن ... خب با این حرفایی که زد احتمال رفیقاش رو خودش خط زد ... پس نتیجه اینکه خودش رسونده دست شادمهر ... و احتمال اینکه مثل همیشه شادمهر کم و زیادش کرده برای مهستی و بهش چیزی نگفته چون اصن دسترسی نداشته بهش به جز تلفن ... تصور اینکه شادمهر به کسی تلفن بزنه اجازه بگیره از محالات غیرممکن بوده ...
    پس نتیجه اینکه سرقت بزرگ رو برای وایرال شدن حرفاش گفته ... مجری حکومتی هم در انتخاب کلمه سرقت از نوع بزرگش دست داشته تا برنامش دیده بشه ...
    نتیجه نهایی : اجازه نگرفتن یعنی سرقت بزرگ ...!!!

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یعنی ببین یه دقیقه حرف زد اینهمه نکته از توش در اومد ...
    تازه میمیک صورتش بعد از نام بردن شادمهر و اینکه بار اوله اسمشو میگم هم نکات زیادی داره ...

14. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    میگه بدون اجازه بوده ... البته چند تا آهنگ دیگه از منصور و سیاوش شمس هم نام برد که بدون اجازه ازش پخش شده ... ولی در مورد شادمهر گفت سرقت بزرگ ...
    حالا سوال بزرگ اینجاست این سرقت چجوری انجام شده ...؟! چجوری میشه 5 تا ترانه به سرقت بره ...؟! اون زمان مثل الان که به جز ایمیل چیز دیگه ای نبود ... دیگه شادمهر هم نیومده تو اتاقت دزدی کنه ... اینجا دو احتمال میشه وجود داشته باشه ... اینکه خودش برای شادمهر فرستاده یا رفیقاش کش رفتن و به دست شادمهر رسوندن ... خب با این حرفایی که زد احتمال رفیقاش رو خودش خط زد ... پس نتیجه اینکه خودش رسونده دست شادمهر ... و احتمال اینکه مثل همیشه شادمهر کم و زیادش کرده برای مهستی و بهش چیزی نگفته چون اصن دسترسی نداشته بهش به جز تلفن ... تصور اینکه شادمهر به کسی تلفن بزنه اجازه بگیره از محالات غیرممکن بوده ...
    پس نتیجه اینکه سرقت بزرگ رو برای وایرال شدن حرفاش گفته ... مجری حکومتی هم در انتخاب کلمه سرقت از نوع بزرگش دست داشته تا برنامش دیده بشه ...
    نتیجه نهایی : اجازه نگرفتن یعنی سرقت بزرگ ...!!!
    غیر ممکن سرقت باشه
    فقط شادمهر شاید اینکارو کرده باشه یه جاهایی از شعر رو عوض کرده باشه که رو ملودی بشینه کار زیباتر شه

16. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4072 از 4087 نخستنخست ... 30723572397240224062407040714072407340744082 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع