بعد یه نکته مهم اینجا میمونه ...
وقتی ما تو ایران کلمه پروژه میبینیم یاد دانشگاه و طرح های بزرگ و افتتاح می افتیم ... ولی در خارج به در کردن هر چیزی میگن پروژه ... به خصوص خواننده ها و هنرمندای خارج که عشق کلمه پروژه و خودبزرگ پنداری دارن ... مثالش ابی که پروژه پروژه میکرد و آخرش شد تور کنسرت پوست شیر ...
راستی چه خبر از ادمین تیلفیزیون آونگ ...؟ تیغ خرزوخان به راحتی برید ...
تا این باشه پیج رسمی رو با صفحات زرد اشتباه نگیره و عقده گشایی نکنه ...
در مورد یگانه بیشتر میتونم نظر بدم ( مطابق معمول نظر شخصی ) ... چون قبلاً یگانه گوش میکردم ...
به نظرم مخاطب آهنگ های یگانه با پیش زمینه قبلی آهنگو پلی میکنه ... یعنی میدونه با چی طرفه ... چون صدای یگانه به نظرم رنگ صدا داره و تونسته جای صداشو پیدا کنه و همینو سالها ادامه داده ... البته کم کار بودنش دلیل مهمی برای تغییر ندادن سبکشه ... اگه پر کار بود به شدت تکراری میشد و مجبور بود سبکشو عوض کنه چون این جنس صدا سریعاً در ذهن مخاطب تکراری میشه ...
در این آهنگ جدیدش هم راستش من همون اول که میگه از سکوت زیاد صدام در نمیاد فهمیدم که با چی طرفم ...! همون روند تکراری شعرهایی ها که ملودی خور نیست و با کلاچ گاز ترمز یه چیزی دراومده ...
اوج فاجعه هم اینجا بود : اصلا من بد تو خوب حالا منو بیخود بکوب !!!
احسان جان به نظرت چرا دیگه آهنگا چیز جدیدی واسه ارائه ندارند و ب تکرار افتادند...یعنی هر آهنگی میاد حداقل ده تا مشابهش تو مارکت هست...من خودم مثلاً ی آهنگ ک میاد حالا از هر خواننده ای حس میکنم تا حالا صد بار گوشش دادم و هیچ تازگی نداره واسم.... ولی ی زمانی مثلاً شادمهر ی آهنگ میداد مارکتُ منفجر میکرد ولی الان دیگه اصلا اینجور نیست نه شادمهر نه خواننده های دیگه
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 12 مهمان ها)