چه قد دلم برای بچه های پیج تنگ شده...
پارسا۸ و فربد و پیمان ی عزیزی هم بود که همیشه زمان آهنگ های شادمهر نظر کارشناسی میداد اگه اشتباه نکنم اسم آی دیشcandelبود و خیلی دیگه از بچه های پیج که زمان پخش آهنگ شادمهر از دو سه روز قبل اینجا غوغا بود.واقعا قدر روزای خوبو ندونستیم الان بچه ها ۹۰ درصدشون نیستن.درسته شادمهر کاراش افت کرده ولی همیشه چالش بود تو این فروم.ی سری از بچه ها هم تو فروم teh songهم بودن.کاشکی بچه ها دوباره پیداشون بشه
من تو همه آهنگ هایی که شادمهر داد طرفدارش بودم و دفاع کردم از کارهاش ولی سر آهنگ برنده و کوه و دست من نیست و همچنین آلبوم تصویر به شدت انتقاد کردم آهان بارون دلم خواست به خاطر وجود دختره ریحانه پارسا.ولی واقعا دلتنگ اون روزای قشنگم.منم مثل مسعود همیشه منتظر ی خبری از آهنگ جدید بودم اما چون مسعود از همه میپرسید از آهنگ جدید چه خبر من دیگه نمیپرسیدم(:
آره یادش بخیر چ دورانی بود. من مطمئنم اونا نمیدونند فروم برگشته وگرنه میومدند. من خودم هم چند وقت پیش شانسی گفتم بذار ببینم میاد بالا ک یهو دیدم اومد. قبلش تا چند ماه هرچی میزدم نمیومد پیش خودم گفتم ک دیگه حتما کلا فروم برداشته شده. حتما بقیه بچه ها هم در جریان نیستند فروم برگشته
یادش بخیر یه مدت از فروم اخراج شده بودم ( اختلافات و دعواهای شدید و عجیب غریب ) رفتم ته سانگ اکانت ساختم ... فک کنم آلبوم تجربه کن بود یا تصویر دقیق یادم نیست ... یه خبری اومد گفتم فرداش بچه های همین موزیک باران که اونجا هم بودن ( نام نمیبرم ) به ادمینش گفته بودن که خبراش رو حدس میزنه و این حرفا ... ادمینش به من میگفت نوستراداموس موسیقی ... اتفاقاً ایده نام گزاری خرزوخان ( رفیق بنده ) از همونجا به ذهنم رسید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)