سامی بیگی ، شادمهر رُ چلنج کرد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که به دلیل ساند چک و اجراش جوابی نداد
.
.
.
اما
آرش هم ، شادمهر و ابی رُ چلنج کرد .
I’m doing the ALS Ice Bucket Challenge
I’m nominating: Ebi T-Pain Basshunter and SHADMEHR AGHILI
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
Shadmehr Aghili
این هم لینک آرشیو کامل آهنگ، آلبوم و موزیک ویدئوهای شادمهر عقیلی دوست داشتنی در Bia2، که میدونیم بی صبرانه منتظر ارائه کار جدیدش هستید! از همهٔ طرفدارهای شادمهر درخواست میکنیم این لینک رو به اشتراک بگذارند که دیگر دوستان هم بتونن از این آرشیو کامل استفاده کنند.
لینک: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
گفتم: خوب فرض کنیم که تا آخر عمر مصاحبه نکنی و حرف نزنی. فرض کن همه ناگفته ها تا ابد «تائید نشده» بمونن و کسی اصل ماجرا رو نفهمه. که چی؟ لامصب چه اتفاقی قراره بیفته؟
گفت: بعضی چیزا تا ابد باید تو دل من بمونن. هیشکی نباید بفهمه من چی کشیدم. چیا سرم اومده. من باید به آدمها شادی و نشاط بدم، نه غم و غصه...
بعد «سلفی» گرفتیم و من موندم و حرفایی که هرگز نباید منتشر بشن
حیف!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)