صفحه 79 از 79 نخستنخست ... 2969777879
نمایش نتایج: از 781 به 788 از 788

موضوع: جلد کاست و صفحه های قدیمی مربوط به سالهای دهه ی 50

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 19 کاربر مقابل از zpouya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 24 کاربر مقابل از zpouya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. 13 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    باور کنید جرات به اشتراک گذاشتن هیچ چیزی رو ندارم. هر جا فعالیت داشتم کلا از صفحه روزگار محو شد. دوس ندارم این تایپیک هم بره دنبال بقیه...
    ویرایش توسط zpouya : 12-13-2019 در ساعت 07:40 PM

8. 5 کاربر مقابل از zpouya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط zpouya نمایش پست ها
    باور کنید جرات به اشتراک گذاشتن هیچ چیزی رو ندارم. هر جا فعالیت داشتم کلا از صفحه روزگار محو شد. دوس ندارم این تایپیک هم بره دنبال بقیه...

هر چند من در اون بخش فعلیت نداشتم
    فقط این دم اخری چند تا کاور کامل CD به همراه باقی مخلفاتش گذاشته بودم که اون هم برای اولین با ر بود که در موزیک باران ارائه می شد
    اما مهمتر از اون حداقل مدیر سایت هم یه توضیحی بابت این کار به کسی نداد وجالب تر از اون کسی هم اعتراض نکرد

10. 2 کاربر مقابل از mohammad1772 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1772 نمایش پست ها
    هر چند من در اون بخش فعلیت نداشتم
    فقط این دم اخری چند تا کاور کامل CD به همراه باقی مخلفاتش گذاشته بودم که اون هم برای اولین با ر بود که در موزیک باران ارائه می شد
    اما مهمتر از اون حداقل مدیر سایت هم یه توضیحی بابت این کار به کسی نداد وجالب تر از اون کسی هم اعتراض نکرد
    دوست عزیز علتش اینه که این کاورها و آلبوم ها
    جزو آرشیو سایته برای تهیه اینا هزینه زیادی شده
    به خاطر همین آپلود آلبوم و کاور ایرانی تو انجمن ممنوعه.

12. 7 کاربر مقابل از Hosseiin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    سلام . خسته نباشید . از قرار معلوم تاپیک کاور کاست جمع شد . من تازه یه چند تا کاور خوب و دبش پیدا کرده بودم . حالا کی و کجا بشه به اشتراک گذاشت نمیدونم . موفق باشید

14. 3 کاربر مقابل از faramarzyahyaei عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    جالبتر اینکه بعد اینهمه سال عضویت در اینجا تنزل هم پیدا کردیم از کاربر نیمه فعال شدیم کابر جدید . با تشکر از مدیریت سایت

16. 2 کاربر مقابل از faramarzyahyaei عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 79 از 79 نخستنخست ... 2969777879

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)