با سلام
هرکس میخاد کلیپی رو توی یوتوب دانلود بکنه
به تلگرام من پیام بده تا براش لینکشو بفرستم
telegram.me/ehsan66radmanesh
با سلام
هرکس میخاد کلیپی رو توی یوتوب دانلود بکنه
به تلگرام من پیام بده تا براش لینکشو بفرستم
telegram.me/ehsan66radmanesh
سلام.یکی رو هم من معرفی می کنم سایت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لینک ویدیوی مورد نظرتون رو بالای سایت توی کادر می کپی می کنید و بعد از کلیک روی دانلود ویدیو توی صفحه بعد بخش Download this video as FLV or MP4 filesروی سایت Fullrip کلیک میکند و درنهایت در صفحه باز شده لینک های دانلود در اختیارتون قرار می گیره»در ضمن اگه میخوان ویدیوتون راحت دانلود بشه از سرعت پایین استفاده نکنید»ممنون ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از دانلود و نصب نرم افزار کافیه که لینک یوتیوب رو کپی و بعد در قسمت Paste Link پیست کنید و بعد از انتخاب کیفیت موردنظر ویدیو دانلود میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که برای دانلود هم میشه از خود سایت استفاده کرد یا نرم افزار مربوط به آن را دانلود کرد
سلام
رفقا یه سایت مستقیق کننده بفرستید فیل--تر نباشه
سلام دوستان چرا اینقد سخت میگیرد خیلی اسونه بابا اول فایل تا نقطه حذف کنید دو تا ss , تمام
اینم یک سایت خوب برای دادن لینک یوتیوب به اون و اون سایت به شما لینک مستقیم تحویلتون میده
فقط کافیه لینکتون رو تو کادر بالا بدین و enter رو بزنید
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)