سلام ممنون و سپاس از اهنگ های زیبای که گذاشتید اکه میشه برادر جان که اولین بار اجراع کرد رو اکه دارید بزارید ممنون
سلام ممنون و سپاس از اهنگ های زیبای که گذاشتید اکه میشه برادر جان که اولین بار اجراع کرد رو اکه دارید بزارید ممنون
سلام دعوت و من با کیفیت عالی تو ارشیوم داشتم اپلود میکنم میدم خدمتتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش - لالا میگم برات خوابت نمیاد / پالایش شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش - طلایه دار / پالایش شده
داریوش - بن بست - نسخه پیانو / پالایش شده
آقا ابراهیم درود بر شما و سال 1402 همگی بخیر برکت وسلامتی
توی گلها گل روتو دوست دارم آقا ابراهیم عزیز .
ابراهیم جان ترانه سراب مازیار که اولش دکلمه داره میبخواستم بدونم اون خانومه کیه که صدای دلنشینی هم داره
ممنونم اگر اطّلاع داشتی اعلام بفرمایید . این هم جداشده اون دکلمه
ویرایش توسط ENSAN : 04-15-2023 در ساعت 10:23 AM
احسان جان اون خانومه فرانک هاشمی اسمش است
البوم دعوت انوش با کیفیت عالی خدمت دوستان عزیز[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)