[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز سلام
وقت بخیر
قصد خرید نوکیاX6 پلاس دارم، از اون جایی که این مدل فقط در چین عرضه میشه، پیشنهاد میکنی از طریق سایتهای فروش محصولات چینی خرید کنم؟
به عنوان مثال سایت بست چاینا معتبره؟ میشه روش حساب کرد؟
ویرایش توسط Shayesteh : 08-02-2018 در ساعت 07:17 PM
اولا اینکه حتما رام گلوبال داشته باشه بخر رام چین هزار و یک مشکل که مهم ترینش گوگل سرویس نداره
دوما اینکه اگر اینا بیان ایران با قیمت بهتری میخری با گارانتی 18 ماهه از بست چاینا موقعی خرید بهینه اس که اون گوشی نیاد ایران !
در کل توصیه نمیکنم با این قیمتای نجومی ارز ازاد از بست چاینا بخری اونم برندی مث نوکیا گرچه شرایط پیچیده ای شده ممکنه فردا با همین قیمتم گیرت نیاد نمیدونم واقن فردا چی انتظار بازار موبایلو میکشه
تو الان تصمیم قطعیتو گرفتی نوکیا بگیری ؟ چقد میخوای هزینه کنی منم ببینم میتونم بت پیشنهاد بهتری بدم
ممنون از راهنماییت عزیز
آره از نوکیا راضی ام، چند ماهی هم نوکیا 5 داشتم
مبلغی هم که میخوام خرید کنم تا سه تومنه
خب نسخه جهانیش بنام 6.1 پلاس بزودی عرضه میشه بهتره صبر کنی اونو بگیری
بست چاینا هم کارش درسته
دوستان سایتی هست که الان گوشی بتونیم بگیریم ازش و مطمعن باشه ؟ دیجی و یکی دوتا سایت ک میدونستم نابود شدن هیچی ندارن
و اینکه تا مثلا 800 تا یه تومن چه گوشی ای الان قابل تحمل تره و میشه گرفت ؟
ممنون میشم جواب بدید
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)