[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
سلام چاوش جان اول يه تشكر ويژه بكنم از شما به خاطر معرفي و راهنمايي خوبت براي گوشي شيائومي؛ واقعا گوشيه فوق العاده اي هست خيلي راضي ام ازش دمت گرم
فقط يه مشكل كوچيكي دارم وقتي اندرويدش 6 بود مثلا تلگرام كه باز بود قسمت نوتيفيكيشن گوشي پياما رو نشون ميده درسته؟ بعد وقتي از قسمت فهرست برنامه هاي در حال جرا يا همون task manager ميبندمش اون پياما در نوتيفيكيشن باقي ميمونه ولي امروز صبح كه به اندرويد 7 ارتقا دادم كامل بسته ميشه اميدوارم متوجه منظورم شده باشي راه حلي ميشناسي براي رفعش؟
اندروید هفتم براش اومد ؟!
حتمن خودت تو این مدت کوتاه فهمیدی ستینگ نسبتا پیشرفته ای داره شیائومی یکم بگرد شاید تنظیمات مربوط به نوتیفیشن پیدا کردی من چیزی الان به ذهنم نمیاد کلا این چیزا ادم باید خودش با گوشی ور بره دیدی نشدم باس صبر کنی تا اپدیت بیاد معمولا تو اپدیتی یه نواقصی هس به هر حال یه نسخه کلا رفتی بالا کلی تغییرات بهمراه داره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طريق اين سايت درستش كردم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط يه مشكلي كه هست البته مهم نيست ولي گفتم شايد راه حلي بشناسي مثلا من تقويم باد صبا نصب كردم در ساير گوشي ها تاريخ رو به صورت عدد در قسمت نوتيفيكشن بار نشون ميداد ولي الان فقط آيكن برنامه رو نشون ميده راهي براش هست به نظرت؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)