[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد عمري يه گوشي 4g دستم رسيده حالا 5g هم اومده كلا هميشه عقبم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
فناوری و تکنولوژی همینه در ضمن فقط تو نیستی کل جمعیت جهان الان معطلن ! تا این فناوری بیاد شرکتای مخابراتی پیاده کنن دکل بزنن کمپانی گوشی بزنن تا 2020 داستان داریم ایرانسل با اریکسون سوئد همراه اولم با نوکیا برای پیاده سازیش قرار داد بستن
چاوش سلام يه تبلت asus fonpad 7 دارم ميخوام فلش بزنم اما روش درست براش پيدا نميكنم نرم افزاري چيزي نداره؟
سلام دوست چاوشی من
یک گوشی میخام رنج قیمتش ۸۰۰ تا یک ملیونه باشه
ممنون از رهنماییت چون قبولت دارم قبلا هم تبلتی ک گفتی خریدم راضی ام
کمی دیگر صبر کن دلار داره میاد پایون mi A1 قیمتش همون حدوده منتهی الان نسخه 32 گیگ میتونی بگیری ولی اگر صبر کنی با همین پول میشه 64 گیگ گرفت
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)