سلام به نظرتون honor 8 خوبه ؟ اگه تو این رنج قیمت گوشیه دیگه ای هست معرفی کنید .ممنون
سلام به نظرتون honor 8 خوبه ؟ اگه تو این رنج قیمت گوشیه دیگه ای هست معرفی کنید .ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا چاووش گوشیمو فروختم به یکی از آشناها الان پولی بین 1200000 تا 1700000 دارم بنظرتون چی بخرم؟ نمیدونم این redmi note 5 pro کی میاد وگرنه وایمیسادم اونو میخریدم
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگ تمام میشود!!!
ممنون و مچکر از راهنماییتون
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگ تمام میشود!!!
واقعا رابط کاربری به نظرم عامل تعیین کننده ای نباید باشه بیشتر کیفیت ساخت و فیس گوشی که باس بش توجه بشه البته از نظر ظاهری میگم سخت افزار جای خود
من خودم برای همین رابط کاربری دیگه واقعا از یه سری گوشیا خسته میشم میزنم یه برند دیگه ادم نباید خودشو محدود کنه اینهمه برند خوب داریم
البته همه این چیزایی که گفتم غیر ایفون و ios هستش که واقعا گرافیک و امکانات اپل یه دنیای دیگس حالا بماند ارزش خرید با اون پول رو نداره تو ایران واقعا کارایی نداره ادم اعصابش خورد میشه من 4s 5s 6 داشتم بعد دیگه بوسیدم گذاشتم کنار ، البته اون موقه مثل الان اینقد بازار اپ داغ نبود اذیت زیادی نبود الان اینهمه اپ کاربردی اومده بخوای اپل داشته باشی مصیبته اینا رو گرفتن اپدیت کردن استفاده کردن و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)