ویرایش توسط sadegh1 : 10-14-2019 در ساعت 08:23 PM
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید کد ملی و شماره شخصی که یکماه از ورودش به کشور نگذشته داشته باشی وارد این سایت بشی و انلاین پرداخت کنی اون شماره باید بنام همون کد ملی باشه دوبار براش کد میره باید اونا وارد کنی تو فرایند رجیستر یکی کد تایید پرداخت گمرکی یکی هم کد ورود به سامانه همتا طرف که گوشیتو از سامانش بکشی بیرون
اگرم نداشتی باید ببری بازار بدی موبایل فروشا برات رجیستر کنن
مرسیییی
فقط سه تا سوال قبل از خرید:
1. توی این عکس جایی که علامت زدم واقعا اینجوریه یا نه فقط توی عکس به این صورته؟
2. خرید از سایتی که معرفی کردی معتبره؟ چون قیمتش که نسبت به سایتای دیگه مناسب تره منم قصد دارم 128 گیگ رو بگیرم..
3. این گوشی نسخه جهانی mi cc9 هست؟ چون مشخصاتش دقیقا مثل خودشه..
ممنون میشم به اینا هم جواب بدی
سلام دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی تاپیکشو پیدا نکردم.من میخوام هدفون بخرم ولی نمیدونم چی بخرم
یه هدفونی میخوام که زیاد گرون نباشه وای با کیفیت باشه. و اینکه من چون همش از هدفون استفاده میکنم بی سیم نباشه بهتره و اینکه صدای اهنگم بیرون نره
ممنون میشم راهنماییم کنید
مثل اینکه اوضاع بد شده اول اینکه هنوز این گوشی تو سامانه گمرک ثبت نشده و باید درخواست داد دوم اینکه نرخ رجیستر گوشی مسافری رو قراره با دلار 11 تومن حساب کنن و هزینه گمرکی هم چند برابر شده..
اون سایت که معرفی کردی توی نظراتش گفته تحویل فوری دوشنبه هفته آینده موجود میکنه من همون موقع خرید میکنم بدون رجیستر میترسم گرون تر بشه (فعلا نیازی به سیم کارت ندارم چون یه گوشی دیگه دارم)
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)