صفحه 11 از 318 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 101 به 110 از 3180

موضوع: <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>

حرفه ای
    رسمى : تمرينات فصل جدید دقیقا 46 روز دیگه زير نظر لوئیز انريكه شروع ميشود که البته بازيكنان حاظر در جام جهانى شركت نخواهند كرد
    اسپورت : انريكه هنوز به دنبال مهاجم شماره ٩ است،
    اسپورت : ماركينيوس منتظر جواب پاريس است
    اوير دروازبان سوم بارسا : هنوز هيچ اتفاقى به طور رسمى اعلام نشده اما خوشحال ميشم اگه به سوسيداد برم.
    El esportiu: ابراهیم آفلاى به صورت بازيكن آزاد باشگاه را ترك ميكند با اينكه تا سال ٢٠١٥ قرارداد دارد
    موندو : ماثيو از انريكه درخواست كرده كه بايد اول بارسا به والنسيا پيشنهاد دهد تا او بتواد با باشگاهش گفتگو كند.
    موندو : باشگاه بارسلونا ميخواهد مبلغ ١٥ مليون يورو بابت هافبك ميانى اتلتيك بلبائو ( هیرو ) بپردازد،قيمت فسخ قراردادش ٣٦مليون يوروست
    سايت فوتبال دايركت : بعد از به توافق سیتی با بن عطيه،سیتی موافقت خودشو با تمام خواسته هاى اث رم اعلام کرده
    داوید دخیا : با فابرگاس صحبت میکنم تا او را به منچستر بیارم
    بارسا رقابت سختى دارد با آرسنال وپاريس و موناكو و ليورپول براى بخدمت گرفتن ماركوس روخو مدافع تيم لیسبون آغاز کرده
    موندو : بارسا دفاع سويا فدريكو فازيو را زير نظر دارد
    زوبى زارتا :استعدادیابهای ما در باشگاه ١٧٣٤٠بازيكن رو زیر نظر دارن
    آ اس : منچستر يونايتد خيلى نزديك شده به خريد مدافع اتلتيكو مادرید ميراندا به قيمت ٣٠ مليون يورو در حالى كه بارسا فقط ٢٠ مليون را بابت اين بازيكن ميدهد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    باران باز رید....نمیتونن یه سایتو نیگه دارن انرژی هسته ای هم میخوان
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    به گزارش یک منبع آگاه ایوان راکیتیچ بازیکن سویا هنوز قراردادش را تمدید نکرده است . راکیتیچ میداند که باشگاه های زیادی علاقه مند به او هستند . در صورتی که ایوان راکیتیچ قرارداد خود را تمدید نکند این بازیکن از ژانویه ی سال آینده بازیکن آزاد به حساب می آید

و خودش میتواند مستقیما با باشگاه مورد نظرش مذاکره کند . گفته میشود باشگاه سویا علاقه مند به کریستین تیو است و این احتمال وجود دارد که باشگاه بارسلونا در عوض گرفتن راکیتیچ از سویا , تیو را به این باشگاه بدهد

حرفه ای
    شباهت یک هوادار رئال به لیونل مسی ، بازیکن آرژانتینی سوژه شبکه های اجتماعی شده است .

در حقیقت شخصی که شباهت زیادی به این بازیکن دارد ، با پیراهن در استادیوم لوز لیسبون در شنبه گذشته حضور یافت . این عکس بازخورد جالبی در شبکه های اجتماعی داشت .

7. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghavam نمایش پست ها
    به گزارش یک منبع آگاه ایوان راکیتیچ بازیکن سویا هنوز قراردادش را تمدید نکرده است . راکیتیچ میداند که باشگاه های زیادی علاقه مند به او هستند . در صورتی که ایوان راکیتیچ قرارداد خود را تمدید نکند این بازیکن از ژانویه ی سال آینده بازیکن آزاد به حساب می آید

و خودش میتواند مستقیما با باشگاه مورد نظرش مذاکره کند . گفته میشود باشگاه سویا علاقه مند به کریستین تیو است و این احتمال وجود دارد که باشگاه بارسلونا در عوض گرفتن راکیتیچ از سویا , تیو را به این باشگاه بدهد
    اینم پرید

توافق ستاره سويا با اتلتيکو مادريد

روزنامه‌ي مارکا از توافق ايوان راکيتيچ با آتلتيکو مادريد براي پيوستن به اين تيم خبر داد.

ايوان راکيتيچ اين فصل در تيم سويا عملکرد بسيار خوبي به نمايش گذاشت و موفق شد همراه اين تيم به قهرماني در ليگ اروپا برسد. عملکرد خوب او باعث شد تا اتحاديه فوتبال اسپانيا او را در تيم منتخب ليگا قرار دهد و تيم هاي بزرگ فوتبال جهان نيز تمايل خودشان را به جذب اين ستاره کروات اعلام کنند.

به گزارش ايسنا، روزنامه‌ي مارکاي اسپانيا مدعي شد باشگاه آتلتيکومادريد با ايوان راکيتيچ به توافق رسيده است و اين بازيکن کروات فصل آينده را در تيم مادريدي سپري خواهد کرد.

خوزه کاسترو، رئيس باشگاه سويا، اعلام کرده است که باشگاه به راحتي اجازه جدايي به اين هافبک نخواهد داد.

باشگاه رئال مادريد نيز پيش از اين تمايل خودشان را به جذب اين بازيکن اعلام کردند.

9. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    تمايل رئيس بارسلونا به جذب کوکه

آبي و اناري‌پوشان کاتالونيا هافبک اسپانيايي اتلتيکو مادريد را زير نظر گرفته‌اند و بعيد نيست که در آينده‌اي نه چندان دور براي جذب وي به قهرمان جديد لاليگا پيشنهاد بدهند.

خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا با اعتراف به اينکه کوکه، هافبک 22 ساله تيم فوتبال اتلتيکو مادريد که در فصل اخير براي روخي بلانکو خوش درخشيد، توجه او و همکارانش را جلب کرده است، شايعات مطرح شده در خصوص جدايي ژاوي هرناندس و خاوير ماسچرانو از جمع کاتالان‌ها را تکذيب کرد.

بارتومئو در گفت‌وگو با نشريه موندو دپورتيوو در خصوص کوکه که يکي از عوامل اصلي قهرماني اتلتيکو مادريد در فصل اخير لاليگا و همچنين فيناليست شدن اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا بوده، اظهار داشت: کوکه قطعاً يک بازيکن جذاب با عملکردي تماشايي است. او فصل درخشاني را پشت سر گذاشت و از آن دسته بازيکناني است که هر تيمي مي‌خواهد نظيرش را داشته باشد با اين حال مطئنم که اتلتيکو او را پس از فصل فوق‌العاده‌اي که پشت سر گذاشت به آساني از دست نخواهد داد.

علاقه بارتومئو به جذب کوکه در حالي است که اين هافبک اسپانيايي تا پايان فصل 2018-2017 با اتلتيکو مادريد قرارداد دارد.

بارتومئو در خصوص اخباري که درباره تمايل باشگاه بارسلونا براي فروش خاوير ماسچرانو و ژاوي وجود دارد نيز تصريح کرد: ماسچرانو جزو مهره‌هاي کليدي بارسلونا است و به حرفه خود در نيوکمپ ادامه خواهد داد. ژاوي هم تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد و اين بدان معناست که او 2 سال ديگر در کنار ما خواهد بود. علاوه بر اين سرمربي تيم (لوئيس انريکه) روي ژاوي حساب مي‌کند. او 16 سال است که در بارسلونا توپ مي‌زند.

در اين بين نشريه مارکا امروز با انتشار مطلبي خبر از پيشنهاد 60 ميليون يورويي بارسا براي جذب کوکه داد.

11. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    رسمی
    کارلس پویول به عنوان دستیار زوبی زارتا در باشگاه مشغول به کار میشود

حرفه ای
    بر طبق گزارشات رسانه های خارجی آندرو فونتاس بازیکن آکادمی بارسلونا که در سال 2011 با حقوقی یک میلیون یوروی و قراردادی سه ساله به سلتاویگو رفت حال قصد بازگشتن به نیوکمپ را ندارد .

این درحالی است که قرارداد فونتاس با سلتا ویگو 30 می به پایان میرسد . این مدافع 24 ساله ی اسپانیایی فصل گذشته در سلتاویگو در 34 بازی به میدان رفت .

حرفه ای
    باشگاه فوتبال بارسلونا قصد خرید مدافع آرژانتینی تیم سویا را دارد.

به گزارش الکره ، روزنامه موندو دپورتیووی اسپانیا نوشت باشگاه بارسلونا که از خرید مارکینیوس مدافع برزیلی پاری سن ژرمن منصرف شده است به دنبال امضای قرارداد با فدریکو فازیو مدافع 27 ساله از سویا خواهد بود.

آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم بارسلونا قصد جلب رضایت باشگاه سویا را با پیشنهاد قابل توجه 10 میلیون یورو دارد.این در حالیست که مذاکرات وی با مسئولان پاری سن ژرمن در مورد مارکینیوس به علت درخواست مبلغ بالا از طرف پاریسی بی نتیجه ماند.
    فازیو که زمستان گذشته به سویا پیوست ، تا ژوئن 2018 با این باشگاه قرارداد دارد.

15. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    کوکه هافبک اتلتیکو مادرید افتخار می کند که بارسلونا به دنبال اوست اما می گوید که در تیمش خوشحال است.
    به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، این هافبک 21 سال یکی از بهترین بازیکن های تیم دیو سیمئونه بود و در رسیدن آن ها به فینال لیگ قهرمانان نقش فراوانی داشت.

جوزپ بارتمئو مدیر باشگاه بارسلونا مصاحبه کرده و گفته او یکی از طرفداران بازی کوکه است، این هافبک مدت هاست مورد نظر منچستر یونایتد هم می باشد، اما او گفته فعلا به فکر جام جهانی می باشد.
    او به مارکا می گوید: " من افتخار می کنم و بسیار خوشحالم که مورد توجه باشگاه های بزرگ قرار گرفته ام، اما من یک قرارداد بلند مدت دارم و در این تیم خوشحال هستم.
    در حال حاضر من خودم را بازیکن اتلتیکو مادرید می دانم و فعلا به فکر جام جهانی و حال هستم، نه آینده.
    من صبح امروز بلند شدم و چند تن از دوستانم با من تماس گرفتند و گفتند اسمت در لیست مربی برای تیم ملی می باشد، من فکر نمی کنم چیزی بهتر از این باشد.
    ما یک فصل جذاب و دیدنی را پشت سر گذاشتیم و باشگاه های بزرگی به دنبال بازیکنان تیم آمده اند. میگل آنخل مدیر ورزشی تیم گفت در حال حاضر نیازی به فروش بازیکنان نداریم.
    آن ها می خواهند این تیم را حفظ کنند و یک پروژه زیبا را بسازند."

17. کاربر مقابل از Ghavam عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 11 از 318 نخستنخست ... 9101112132161111 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)