سلام
دوستان چطوری میشه ویدئو از یوتوب دانلود کرد
سلام
دوستان چطوری میشه ویدئو از یوتوب دانلود کرد
ربات دیگری که برای دانلود از یوتیوب به شما پیشنهاد میکنیم utubebot است. این ربات علاوه بر قابلیت دانلود ویدئو در تمامی کیفیتهای موجود، هم به شما اجازه میدهد که ویدئوی مورد نظرتان را به شکل صوتی یا تصویری دانلود کنید و هم این قابلیت را به شما میدهد که ویدئوهای زیر ۵۰ مگابایت را یا ازطریق فایل در تلگرام یا از طریق لینک دانلود، دانلود کنید. (ویدئوهای بالای ۵۰ مگابایت بهطور خودکار از طریق لینک دانلود، دانلود میشوند.)
برای استفاده ار ربات، ابتدا utubebot را جستوجو کنید و سپس وارد شوید.
مرحلهی اول
دکمهی استارت را بزنید و لینک ویدئوی مورد نظر خودتان را برای ربات ارسال کنید.
مرحلهی دوم
در این مرحله انتخاب کنید که میخواهید ویدئوی مورد نظرتان را به چه صورتی دانلود کنید؛ صوتی یا عادی.
مرحلهی سوم
در این مرحله کیفیت مورد نظرتان را برای دانلود انتخاب کنید.
مرحلهی چهارم
در این مرحله باید انتخاب کنید که این فایل را میخواهید از طریق تلگرام دانلود کنید یا برنامهی جانبی. برای دانلود از تلگرام گزینهی File و برای دانلود با برنامهی جانبی گزینهی Link را بزنید. توجه داشته باشید که اگر حجم فایل شما بیش از ۵۰ مگابایت باشد بهطور خودکار لینک دانلود با برنامهی جانبی برای شما فرستاده میشود.
مرحلهی پنجم
پس از کمی صبر ربات برای شما فایل یا لینک دانلود ویدئوی مورد نظرتان را ارسال میکند.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی اینو میگید شما خودم دارم ولی از کار افتاده
برنامه ی TubeMate هم برای اندروید عالیه، ولی تنها مشکلش اینه که برای دانلود حتما باید ف.ش وصل باشه اما اون ربات نه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا این ویدئو رو میخوام ببین مال تو میشه
آره برای من شد.
اینم لینکش:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)