سراب
ملودی و تنظیم ارکستر: محمد شمس
کلام: رضا عبداللهی
صدا: مازیار
انتشار: تابستان ۱۳۵۸
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
سراب
ملودی و تنظیم ارکستر: محمد شمس
کلام: رضا عبداللهی
صدا: مازیار
انتشار: تابستان ۱۳۵۸
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
2580, alijordan, alitak, Am!r, aras47, Arashiya66, Azita, derakht5, ENSAN, ghasemshah, jupiter1969, milad afra, mohsen63, salahsal
سلام حال شما خوبه ببخشید میشه اهنگ خانم زوشه و اهنگ بابک اشکان را از این البوم رای دانلود لینگشو بگذارید . اگر محبت کنید باتشکر خدانگهدار
2580, alijordan, alitak, Am!r, Arashiya66, Azita, derakht5, ENSAN, ghasemshah, milad afra, mohsen63, romance
«نفس» (ورژن جدید) نسخه ریل مستر
ترانه: شهیار قنبری
آهنگ و تنظیم: آندرانیک
خواننده: گوگوش
میکس و مسترینگ: ویگن داوودی
تاریخ ضبط: ۱۳۵۶
.
.
.
2580, alijordan, alitak, Am!r, aras47, Arashiya66, Azita, derakht5, Elegance, ENSAN, ghasemshah, golpanafti, jupiter1969, Mazyaram, milad afra, mohsen63, romance, SABAQOM, salahsal, Shayan13
.
.
.
روایت شهیار قنبری از ترانهی «آوار»:
فرهاد مدتی بود که ترانهی تازهای نخوانده بود. با من تماس گرفت که بروم به دیدنش. در خیابان حقوقی، با مادرش زندگی میکرد، در نزدیکی خانهی مادر من.
پشت تلفن گفت « چند کار جدید هم با خودت بیاور ». برای اولین بار بود که به خانهاش میرفتم. چند کار را برایش خواندم. هنوز یک کار دیگر مانده بود. گفتم
«این کار آخری، کار سختی است برای ترانه شدن». فرهاد گفت «بخوان». «آوار» را خواندم. بلافاصله گفت «من این را میخواهم، اگر میشود بگذار پیش من
بماند تا رویش کار بکنم». برایم جالب بود، به عکس کارهای دیگر که همیشه طول میکشید یا بدقولی میکرد و سر تمرین نمیآمد، این بار خیلی زود با من
تماس گرفت. گفت « من روی ترانه ملودی گذاشتهام، بیا گوش کن ». رفتم، زد و خواند; به زیبایی! خیلی خوشم آمد. خودش پیشنهاد داد کار را بدهیم به
آندرانیک برای تنظیم. در زمان ضبط اما باز بدقولی کرد. من و آندرانیک در استودیو منتظر بودیم و از فرهاد خبری نبود. زنگ زدیم به خانهاش. مادرش به ما گفت
«همین بیست دقیقهی پیش از خانه رفت بیرون». رفته بود حمام! من و آندرانیک سریع خودمان را به گرمابهای که نزدیک خانهشان بود رساندیم. پرسیدیم
«فرهاد کجاست؟» کسی که آنجا مسؤول بود فرهاد را میشناخت. گفت نمرهی پنج (مثلاً). من و آندرانیک هم لنگ بستیم و وارد گرمابه شدیم. فرهاد را پیدا
کردیم و بردیمش سرِ ضبط.
از کتاب «فرهاد و دوستان» /به کوشش حامد احمدی/ صفحهی ۶۵
.
.
.
.
.
.
«آوار»
خواننده و آهنگساز: فرهاد
ترانهسرا: شهیار قنبری
تنظیم: آندرانیک
موسیقی باشکوه ترانهی «آوار» را با آندرانیک عزیز در سال ۱۳۵۴ در استودیوپاپ ضبط کردیم. (عدهای این تاریخ را انکار میکنند که آن زمان حتی متولد نشده بودند.
اما تأیید نوازندگان بزرگ این اثر را چه میکنند؟)
فرهاد گاهی برای اجرای ترانهها بسیار وقت صرف میکرد. دلیلش هم این بود که وسواس زیادی داشت تا موسیقی و مفهوم شعر، ملکهی ذهنش شوند. خصوصاً
این ترانه که یکی از زیباترین و پرمفهومترین ترانههای شهیار قنبری نازنین (و بلکه تاریخ ترانهی نوین) و از برجستهترین تنطیمهای آندرانیک است.
سال ۵۵ فرهاد بالاخره ترانه را خواند اما باز هم به دلایلی مدتی طول کشید تا ترانه منتشر شود.
یکی از مهمترین دلایل پایین بودن کیفیت صدای بسیاری از آثار آن دوران که امروز در دسترس است این است که در تکثیر آثار، به دلیل دقیق نبودن دستگاههای مزبور
در بسیاری از مواقع، علاوه بر پایین آمدن کیفیت شنیداری و شفافیت خطوط مختلف ساز و آواز، موسیقی کپیهای بازار، دفرمه میشد.
این اتفاق تا حدودی برای این ترانه هم افتاده است. به عنوان نمونه، سطرِ «تو هم با من نبودی» که چند بار در ترانه تکرار میشود و در جایی باید به صورت «تو هم
مؤمن نبودی» خوانده شود برای شنوندهای که متن ترانه را نخوانده و یا کمتر شنیده است به این شکل بیمعنی شنیده میشود: «تو هم بامِن نبودی». دلیل این
اتفاق هم این است که نتی از گیتاربیس دقیقاً در زمان تلفظ هجای اولِ واژهی «مؤمن» با آن تلاقی و به اصطلاح «کراش» کرده است.
در میکس جدید تلاش کردهام که علاوه بر شفاف و استاندارد شدن صداها به حل این مشکلات هم بپردازم.
آثاری که برای شما به عنوان میکس مجدد معرفی میکنم همگی از آرشیو شخصی من از استودیوپاپ استخراج شده و هرگز در اختیار دیگران نبوده و نیست.
امیدوارم این کار را هم دوست داشته باشید.
به مناسبت سالروز درگذشت فرهاد.
ویگن داوودی
۹ شهریور ۹۸
.
.
ویرایش توسط johnny : 09-02-2019 در ساعت 01:15 PM
.
.
.
آوار
(ویرایش جدید میکس و مسترینگ)
ملودی و صدا: فرهاد
کلام: شهیار قنبری
تنظیم ارکستر: آندرانیک
ضبط: استودیوپاپ ۱۳۵۴
سال انتشار: ۱۳۵۶
میکس و مستر: ویگن داوودی ۱۳۹۸
.
.
.
ویرایش توسط johnny : 09-02-2019 در ساعت 01:14 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)