صفحه 2 از 10 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 100

موضوع: مشاوره و کمک درباره جمع آوری PC و ارتقا سخت افزاری سیستم ها

فعال
    دوستانی که قصد خرید و یا تعویض هارددیسک اینترنال (داخلی) سیستم خود را دارند، توجه به نکات زیر خالی از لطف نخواهد بود!

01. از خرید هاردهای وسترن دیجیتال سری بلو ( آبی )، به شدت خودداری فرمایید (مدتی است در بازار قطعات کامپیوتری این مسئله وجود دارد که شرکت وسترن دیجیتال هاردهای سری گرین خود را که با نارضایتی اکثر استفاده کنندگان همراه بوده را به عنوان سری بلو بفروش می رساند و فقط برچسب محصولات را عوض می کند)

02. هارد ها توسط شرکت های گوناگونی تولید می شوند که می توان به هیتاچی (در بازار ایران کم پیدا میشه)، سیگیت، وسترن دیجیتال، توشیبا و ... اشاره کرد. حال طبق تحقیقاتی، شرکت هیتاچی، رتبه ی اول و شرکت سیگیت، دومین رتبه و شرکت وسترن دیجیتال، سومین رتبه را از لحاظ کیفیت و کارایی دریافت نموده اند.

03. از خرید هارد با ظرفیت 3 ترابایت خودداری کنید(درصد خرابی بسیار بالا می باشد)

04. به دلیل کمیاب بودن هاردهای شرکت هیتاچی، توصیه می شود که از هاردهای شرکت سیگیت استفاده نمایید و خصوصا سری باراکودا (BarraCuda).

05. هاردهای سری بلک وسترن دیجیتال که متاسفانه با نویز و صدای بالایی همراه است، با 7200 دور بر دقیقه و 64 مگابایت حافظه ی بافر که پرچم دار این شرکت محسوب میشود در مقابل هاردهای سیگیت (سری باراکودا) با 5400 و 5900 دور بر دقیقه و با همان حافظه ی بافر 64 مگابایتی، سرعت Read و Write بسیار کمتری دارند! علت آن هم به کار بردن

تکنولوژی روز در هارد های سیگیت می باشد ( علت برتری هاردهای سیگیت نسبت به وسترن دیجیتال حتی با بالاترین محصولش! )
    تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن

2. 6 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام
    اگه میشه یه راهنمایی هم درباره ی هارد اکسترنال بکنید
    ادم میخواد بخره نمیدونه adata یا wd یا sp بخره

4. کاربر مقابل از علی فرخی نمین عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلام داداش یه سوالی داشتم یه مشکلی برا سیستمم پیش اومده بود چند ماه پیش رو سیستمم یه ویندوز 64 زدم الان چند ماه سیستمم رو روشن میکنم عشقی استارت میخوره روشن میشه ولی دیر بوق میزنه یدفه 15.10.20 مادربرد میاد بالا بنظرت سیستم دچار مشکل شده

مادربرد: p5kpl se
    سی پی یو: e5500 اینتل
    رم: 4

الان ویندوز 32 زدم که 3.50 از رم ویندوز میشناسه مابقی رم الاف

مرسی داش

6. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alirahmani136 نمایش پست ها
    سلام داداش یه سوالی داشتم یه مشکلی برا سیستمم پیش اومده بود چند ماه پیش رو سیستمم یه ویندوز 64 زدم الان چند ماه سیستمم رو روشن میکنم عشقی استارت میخوره روشن میشه ولی دیر بوق میزنه یدفه 15.10.20 مادربرد میاد بالا بنظرت سیستم دچار مشکل شده

مرسی داش
    سلام دوست عزیزم.

شما باید از ویندوز با معماری 32 بیتی استفاده کنید نه 64 بیتی!

معماری 32 بیتی حداکثر می تواند تا 4 گیگابایت از حافظه ی رم سیستم رو شناسایی کنه و معماری 64 بیتی می تواند بالای 4 گیگابایت رو شناسایی کنه.

از اونجا که حافظه کل رم سیستم شما 4 گیگابایت می باشد باید معماری 32 بیتی استفاده بشه؛ 64 بیتی هیچ کاربرد و مزیتی در کار شما نداره و سیستم رو دچار اختلال میکنه!

و اما راجبِ اون موضوع که گفتید داخل سیستم فقط 3.5 گیگابایت شناسایی شده، باید به این نکته توجه کنی که مقداری از حافظه ی رم برای گرافیک مورد استفاده قرار میگیره البته برای سیستم هایی که گرافیک مجزا ندارند و از گرافیک مجتمع خودِ سی پی یو استفاده می کنند!

امیدوارم تونسته باشم به نحوِ احسن، کمکتون کرده باشم

8. 3 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

مرسی داش
    اما درباره ی مشکلتون که متاسفانه توجه نکرده بودم، که از این بابت عذر میخوام؛ باید بایوس مادربورد به آخرین نسخه ی منتشر شده از شرکت سازنده دانلود و آپدیت بشه.

بعد از این کار، یکبار بایوس رو ریست کنید!

به طورِ حتم، مشکل برطرف میشه.

10. 3 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سلام بایوس مادر بورد رو از کجا بفهمیم چه شرکتی و تو حالت عادی نیاز به اپدیت داره مرسی از راهنماییت .

12. کاربر مقابل از ghasemshah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemshah نمایش پست ها
    سلام بایوس مادر بورد رو از کجا بفهمیم چه شرکتی و تو حالت عادی نیاز به اپدیت داره مرسی از راهنماییت .
    سلام دوست عزیز.

ببینید بایوس در واقع قبل از بالا آمدن ویندوز میاد قطعاتی نظیر رم و سی پی یو و ... رو چک میکنه اگه مشکلی نباشه اجازه ی بالا آمدن ویندوز رو میده (همون صدایی که به گوش میرسه در ابتدا)

حالا اگه در همین قسمت، دیدید یک سری مشکلاتی نظیر خطای رم داد، باید آپدیت بشه.

برای آپدیت بایوس باید به سایت سازنده مادربورد برید و از اونجا مدل مین بورد رو سرچ کنید و در قسمتِ ساپورت باید درایورهارو بزنید.

اول باید بدونید که ورژن بایوس مادربوردتون چیه در حالِ حاضر، تا بعد که رفتید به سایت، ببینید نسخه ای که آخرین بار منتشر شده از نسخه ی فعلیتون، جدیدتره یا همونه! (به طورِ حتم جدیدتره)

آموزش دانستن ورژن بایوس و دیگر ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

14. 2 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KamkarDel نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم.

شما باید از ویندوز با معماری 32 بیتی استفاده کنید نه 64 بیتی!

معماری 32 بیتی حداکثر می تواند تا 4 گیگابایت از حافظه ی رم سیستم رو شناسایی کنه و معماری 64 بیتی می تواند بالای 4 گیگابایت رو شناسایی کنه.

از اونجا که حافظه کل رم سیستم شما 4 گیگابایت می باشد باید معماری 32 بیتی استفاده بشه؛ 64 بیتی هیچ کاربرد و مزیتی در کار شما نداره و سیستم رو دچار اختلال میکنه!

و اما راجبِ اون موضوع که گفتید داخل سیستم فقط 3.5 گیگابایت شناسایی شده، باید به این نکته توجه کنی که مقداری از حافظه ی رم برای گرافیک مورد استفاده قرار میگیره البته برای سیستم هایی که گرافیک مجزا ندارند و از گرافیک مجتمع خودِ سی پی یو استفاده می کنند!

امیدوارم تونسته باشم به نحوِ احسن، کمکتون کرده باشم
    سلام ممنون دقیقا همون چیزی که فکر میکردم به سیستم فشار اومده

اما درباره ی مشکلتون که متاسفانه توجه نکرده بودم، که از این بابت عذر میخوام؛ باید بایوس مادربورد به آخرین نسخه ی منتشر شده از شرکت سازنده دانلود و آپدیت بشه.

بعد از این کار، یکبار بایوس رو ریست کنید!

به طورِ حتم، مشکل برطرف میشه.
    سیستم رو بردم نشون دادم منتهی میگن سیستمت قدیمی اگر مشکلی برا مادربرد پیش بیاد به ما مربوط نیست چندین بار خودم خواستم آبدیت کنم بعد یخورده که فکر کردم گفتم بیخیال شاید ریسک باشه اینکارو نکردم خیلیام گفتن ابدیت کردن چیزی رو درست نمیکنه خلاصه الان 10 ماه همینجور دارم استفاده میکنم خودت که میدونی الان وضع خرید سیستم چطوری کورای تری شده 1 میلیون من هم بیکار چیکار میتونم بکنم بگذیریم داش شما چی میگی چند درصد ممکنه آبدیت کنم جواب بده؟

ممنون از جوابت
    ویرایش توسط alirahmani136 : 09-10-2018 در ساعت 11:30 PM

16. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    سیستم رو بردم نشون دادم منتهی میگن سیستمت قدیمی اگر مشکلی برا مادربرد پیش بیاد به ما مربوط نیست چندین بار خودم خواستم آبدیت کنم بعد یخورده که فکر کردم گفتم بیخیال شاید ریسک باشه اینکارو نکردم خیلیام گفتن ابدیت کردن چیزی رو درست نمیکنه خلاصه الان 10 ماه همینجور دارم استفاده میکنم خودت که میدونی الان وضع خرید سیستم چطوری کورای تری شده 1 میلیون من هم بیکار چیکار میتونم بکنم بگذیریم داش شما چی میگی چند درصد ممکنه آبدیت کنم جواب بده؟

ممنون از جوابت
    درسته آپدیت کردن بایوس، کار ریسک داری هست ولی نه اونقدرم زیاد. مثلا اگه یوقت در حین کار برق بره، کار خراب میشه!

من خودم دو بار آپدیت های بایوس مادربورد رو به مرور انتشار، استفاده کردم تا مشکلم حل شد (یکیش این بود که یکی از اسلات های رم رو شناسایی نمی کرد، یکی دیگه این بود که تو حالت سلیپ، فن ها روشن میموند که عملا نباید میموند) تا این که الان به پایداری رسیده خداروشکر.

شما هم ببین اگه شرایط محیاست که انجام بده. داخل سایت هم که نگاه کردم آخرین آپدیت سال 2010 بوده ولی من خودم بایوس سیستم های قدیمی تر از اینو هم دیدم که آپدیت کردن و میکنن.

به احتمال 90 درصد درست بشه.

ولی شما حالا بایوس رو یک ریست بکنید تا تغییری میکنه یا نه.

زنده باشی

18. 2 کاربر مقابل از KamkarDel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    درسته آپدیت کردن بایوس، کار ریسک داری هست ولی نه اونقدرم زیاد. مثلا اگه یوقت در حین کار برق بره، کار خراب میشه!

من خودم دو بار آپدیت های بایوس مادربورد رو به مرور انتشار، استفاده کردم تا مشکلم حل شد (یکیش این بود که یکی از اسلات های رم رو شناسایی نمی کرد، یکی دیگه این بود که تو حالت سلیپ، فن ها روشن میموند که عملا نباید میموند) تا این که الان به پایداری رسیده خداروشکر.

شما هم ببین اگه شرایط محیاست که انجام بده. داخل سایت هم که نگاه کردم آخرین آپدیت سال 2010 بوده ولی من خودم بایوس سیستم های قدیمی تر از اینو هم دیدم که آپدیت کردن و میکنن.

به احتمال 90 درصد درست بشه.

ولی شما حالا بایوس رو یک ریست بکنید تا تغییری میکنه یا نه.

زنده باشی
    داش صحبت کردم فردا گفت بیار ببینم چشه ممنون بابت جوابت

20. کاربر مقابل از alirahmani136 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 10 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)