شدیدا مخالف ام اتفاقا هم ترکیه هم یونان جایگاه بالایی دارن
بعدشم چرا ما باید اصلا از دیگران الگو بگیریم چه نیازی به این کار هست اگر از حس ابتکار و خلاقیت خودمون استفاده کنیم
بحث سر سبک پاپه مصطفی جان وگرنه در سبکای دیگه حرفت درسته ممکنه اونا از ترکیه و یونان جلوتر باشن که هستن
آمریکا و انگلیس تو سبک پاپ به جز یه مشت آهنگ خزعبل تجاری به درد نخور چه حرفی برای گفتن دارن آخه
همش هنرشون تو ساخت موزیک ویدئو های عجق وجق پر زرق و برق با هزینه بالاست که از طریق مثلا مخاطب جذب کنن
کافیه فقط بری یوتیوب ببینی تا چقدر کامنت از مردم کشورهای مختلف دنیا زیر ویدئو خواننده های مطرح پاپ یونان و تا حدودی ترکیه گذاشته میشه روز به روز هم بر تعدادشون داره اضافه میشه
آیا این در مورد آثار خواننده های خودمون هم صدق میکنه و اونا تو زمینه جذب مخاطب از کشورهای دیگه موفق بودن؟
ویرایش توسط peyman.2012 : 09-07-2018 در ساعت 03:34 AM
اول اینکه کل دنیا موزیکش افت کرده چون جنبه تجاری به هنری غلبه کرده و منم منظورم این آشغالایی که مثل قارچ رشد کردن نیست من نمیگم از اونا الگوبرداری کنیم یا کاورشون کنیم میگم حافظه ی شنیداری خوب اگه داشته باشن میتونن خلاق باشن
تو هین سبک پاپ به لحاظ جذب مخاطب که میگی بک استریت بویز و وست لایف یا همین ادل بیشترین موفقیت هارو داشتن قبلتر از اینا هم که امثال مایکل جکسون بودن که بقیه به گرد پاشونم نمیرسن
الانم خیلیا رفتن سراغ تلفیق پاپ با سبکای دیگه به همون دلیلی که گفتم خلاقیت تو پاپ ته کشیده مثل کاری که بند ایمیجین دراگونز انجام میده
یونان و ترکیه نمیگم بده کاراشون اتفاقا به لحاظ حسی به ما نزدیکن ولی چیزی که من شنیدم ذهناشون خیلی محدوده و از یه فضاهای خاصی فراتر نمیره
در کل فکر میکنم تعریف ما از خوب بودن و خلاقیت متفاوته
این کار فولک پاپ رو تا انتها گوش کنید اگه نشنیدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اینکه چرا کار خواننده های ما شنیده نمیشه یکی از دلایل عمدش اینه که تریبونی نداریم که صدامونو به گوش همه دنیا برسونیم
درسته ولی چند سالیه میشه که خواننده درست و حسابی که موسیقی قوی هم برای ارائه داشته باشه از این کشورها ظهور نکرده.ادل هم فقط صداش خوبه والِا از نظر موسیقی چندان کاراش جالب نیستن(نظر شخصی). مایکل هم که هیچ شکی در استعداد و خلاق بودن کارهاش وجود نداره در کل یک شخص استثنایی بود
همین طوره که میگی به قول یکی از دوستان در تاپیک محسن مدتهاست کفگیر سبک پاپ و ملودی سازی تو این سبک موسیقی در دنیا به ته دیگ خورده ولی خب زمانی که بعضی آهنگای پاپ یونان را میبینم به این نتیجه میرسم که این مساله حداقل در حال حاضر در مورد یونانی ها صدق نمیکنه و اونها کماکان دارن کارهای قوی ای را تو سبک پاپ به بازار ارائه میدن که تونسته علاوه بر مردم خودشون در کشورهای دیگه هم شنونده
داشته باشه
قشنگ بود مخصوصا آخراش. ممنونم
آره شوخی کردم سهند جان
حق با توئه البته این که میگی خواننده های زن بیشتر طرفدار دارن یکی از علتاش کاملا واضحه عمدتا به خاطر خود شخص خواننده و قیافه و تیپِ که بیشتر طرفدار جذب میکنن نه هنرشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)