صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 64

موضوع: پیشنهادی برای دانلود: موزیک ویدئو احساسی و بسیار زیبای یونانی | Peggy Zina - Mou Lipis

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sahand.M نمایش پست ها
    خواننده های ایرانی از همه جا الگو برداری می کنن فقط یونان و ترکیه نیست که...مشکلات الان موسیقی بر می گرده به داخل ایران،جایی که نصف جامعه حق خوندن ندارن و عملا رقابتی وجود نداره.
    اون که بله مشکلات موسیقی ما خیلی زیاده من فقط قضیه الگو رو گفتم صداهای خوب کم نداریم ولی به راه اشتباه کشیده میشن به سمت موزیک ترکیه و یونان و اونایی که تفکر بهتری دارن به سمت موزیک های فاخر تر و جدی تری میرن صداهای خوبی ندارن

2. 3 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    اره

شاید چون هنوز با موسیقی زیبای یونانی کامل اشنا نشده بود
    اینم ممکنه باشه
    به هر حال تو این زمینه کاور کارش درسته خیلی ماهرانه این کارُ انجام میده

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdish نمایش پست ها
    فول البومشو کسی نداره؟
    تو تورنت احتمالا باشه

4. 3 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    یونانی ها تو پاپ خیلی جلوتر از ما هستن
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها
    کلا اونا تو همه چی از ما جلو ترن.
    کاملا همین طوره موسیقی پاپ ما کجا و یونان کجا
    کلا مخزن استعدادن این یونانی ها

6. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    خواننده های ایرانی از همه جا الگو برداری می کنن فقط یونان و ترکیه نیست که...مشکلات الان موسیقی بر می گرده به داخل ایران،جایی که نصف جامعه حق خوندن ندارن و عملا رقابتی وجود نداره.
    الان بین ایرانی ها از هر دو نفر یه نفرشون خواننده ست سهند جان یعنی انتظار داری همه خواننده بشن همین طوریشم واویلاست

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    کلا این موزیک یونان و ترکیه شدن باعث موسیقی ایران
    همه از این دوتا الگوبرداری میکنن در صورتی که نه یونان و نه ترکیه تو موزیک جایگاه بالایی ندارن و الگوی خوبی نیستن باعث شده سطح موسیقی ایران پایین بیاد
    شدیدا مخالف ام اتفاقا هم ترکیه هم یونان جایگاه بالایی دارن
    بعدشم چرا ما باید اصلا از دیگران الگو بگیریم چه نیازی به این کار هست اگر از حس ابتکار و خلاقیت خودمون استفاده کنیم

والا هر جای دنیا غیر ایران بگی باید برای موسیقی از تزکیه و یونان الگو میگیریم میخندن به آدم
    کشورایی مثل اتریش امریکا انگیس فنلاند پر از بندای قوی هستن بعد ما میریم از اینا الگو میگیریم
    بحث سر سبک پاپه مصطفی جان وگرنه در سبکای دیگه حرفت درسته ممکنه اونا از ترکیه و یونان جلوتر باشن که هستن
    آمریکا و انگلیس تو سبک پاپ به جز یه مشت آهنگ خزعبل تجاری به درد نخور چه حرفی برای گفتن دارن آخه
    همش هنرشون تو ساخت موزیک ویدئو های عجق وجق پر زرق و برق با هزینه بالاست که از طریق مثلا مخاطب جذب کنن
    کافیه فقط بری یوتیوب ببینی تا چقدر کامنت از مردم کشورهای مختلف دنیا زیر ویدئو خواننده های مطرح پاپ یونان و تا حدودی ترکیه گذاشته میشه روز به روز هم بر تعدادشون داره اضافه میشه
    آیا این در مورد آثار خواننده های خودمون هم صدق میکنه و اونا تو زمینه جذب مخاطب از کشورهای دیگه موفق بودن؟
    ویرایش توسط peyman.2012 : 09-07-2018 در ساعت 03:34 AM

9. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    شدیدا مخالف ام اتفاقا هم ترکیه هم یونان جایگاه بالایی دارن
    بعدشم چرا ما باید اصلا از دیگران الگو بگیریم چه نیازی به این کار هست اگر از حس ابتکار و خلاقیت خودمون استفاده کنیم

بحث سر سبک پاپه مصطفی جان وگرنه در سبکای دیگه حرفت درسته ممکنه اونا از ترکیه و یونان جلوتر باشن که هستن
    آمریکا و انگلیس تو سبک پاپ به جز یه مشت آهنگ خزعبل تجاری به درد نخور چه حرفی برای گفتن دارن آخه
    همش هنرشون تو ساخت موزیک ویدئو های عجق وجق پر زرق و برق با هزینه بالاست که از طریق مثلا مخاطب جذب کنن
    کافیه فقط بری یوتیوب ببینی تا چقدر کامنت از مردم کشورهای مختلف دنیا زیر ویدئو خواننده های مطرح پاپ یونان و تا حدودی ترکیه گذاشته میشه روز به روز هم بر تعدادشون داره اضافه میشه
    آیا این در مورد آثار خواننده های خودمون هم صدق میکنه و اونا تو زمینه جذب مخاطب از کشورهای دیگه موفق بودن؟
    اول اینکه کل دنیا موزیکش افت کرده چون جنبه تجاری به هنری غلبه کرده و منم منظورم این آشغالایی که مثل قارچ رشد کردن نیست من نمیگم از اونا الگوبرداری کنیم یا کاورشون کنیم میگم حافظه ی شنیداری خوب اگه داشته باشن میتونن خلاق باشن
    تو هین سبک پاپ به لحاظ جذب مخاطب که میگی بک استریت بویز و وست لایف یا همین ادل بیشترین موفقیت هارو داشتن قبلتر از اینا هم که امثال مایکل جکسون بودن که بقیه به گرد پاشونم نمیرسن
    الانم خیلیا رفتن سراغ تلفیق پاپ با سبکای دیگه به همون دلیلی که گفتم خلاقیت تو پاپ ته کشیده مثل کاری که بند ایمیجین دراگونز انجام میده
    یونان و ترکیه نمیگم بده کاراشون اتفاقا به لحاظ حسی به ما نزدیکن ولی چیزی که من شنیدم ذهناشون خیلی محدوده و از یه فضاهای خاصی فراتر نمیره
    در کل فکر میکنم تعریف ما از خوب بودن و خلاقیت متفاوته

11. 2 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    این کار فولک پاپ رو تا انتها گوش کنید اگه نشنیدید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

13. 2 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    در مورد اینکه چرا کار خواننده های ما شنیده نمیشه یکی از دلایل عمدش اینه که تریبونی نداریم که صدامونو به گوش همه دنیا برسونیم

15. 2 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    الان بین ایرانی ها از هر دو نفر یه نفرشون خواننده ست سهند جان یعنی انتظار داری همه خواننده بشن همین طوریشم واویلاست
    حتما شوخی می کنی پیمان وگرنه منظور من مشخصه...الان تو همه جای دنیا خواننده های زن بیشتر طرفدار دارن. اینجا ولی زن ها حق ورود به عرصه ی خوانندگی حداقل از نوع مجازش ندارن.

17. 2 کاربر مقابل از Sahand.M عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اول اینکه کل دنیا موزیکش افت کرده چون جنبه تجاری به هنری غلبه کرده و منم منظورم این آشغالایی که مثل قارچ رشد کردن نیست من نمیگم از اونا الگوبرداری کنیم یا کاورشون کنیم میگم حافظه ی شنیداری خوب اگه داشته باشن میتونن خلاق باشن
    تو هین سبک پاپ به لحاظ جذب مخاطب که میگی بک استریت بویز و وست لایف یا همین ادل بیشترین موفقیت هارو داشتن قبلتر از اینا هم که امثال مایکل جکسون بودن که بقیه به گرد پاشونم نمیرسن
    الانم خیلیا رفتن سراغ تلفیق پاپ با سبکای دیگه به همون دلیلی که گفتم خلاقیت تو پاپ ته کشیده مثل کاری که بند ایمیجین دراگونز انجام میده
    یونان و ترکیه نمیگم بده کاراشون اتفاقا به لحاظ حسی به ما نزدیکن ولی چیزی که من شنیدم ذهناشون خیلی محدوده و از یه فضاهای خاصی فراتر نمیره
    در کل فکر میکنم تعریف ما از خوب بودن و خلاقیت متفاوته
    درسته ولی چند سالیه میشه که خواننده درست و حسابی که موسیقی قوی هم برای ارائه داشته باشه از این کشورها ظهور نکرده.ادل هم فقط صداش خوبه والِا از نظر موسیقی چندان کاراش جالب نیستن(نظر شخصی). مایکل هم که هیچ شکی در استعداد و خلاق بودن کارهاش وجود نداره در کل یک شخص استثنایی بود
    همین طوره که میگی به قول یکی از دوستان در تاپیک محسن مدتهاست کفگیر سبک پاپ و ملودی سازی تو این سبک موسیقی در دنیا به ته دیگ خورده ولی خب زمانی که بعضی آهنگای پاپ یونان را میبینم به این نتیجه میرسم که این مساله حداقل در حال حاضر در مورد یونانی ها صدق نمیکنه و اونها کماکان دارن کارهای قوی ای را تو سبک پاپ به بازار ارائه میدن که تونسته علاوه بر مردم خودشون در کشورهای دیگه هم شنونده
    داشته باشه

این کار فولک پاپ رو تا انتها گوش کنید اگه نشنیدید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    قشنگ بود مخصوصا آخراش. ممنونم

حتما شوخی می کنی پیمان وگرنه منظور من مشخصه...الان تو همه جای دنیا خواننده های زن بیشتر طرفدار دارن. اینجا ولی زن ها حق ورود به عرصه ی خوانندگی حداقل از نوع مجازش ندارن.
    آره شوخی کردم سهند جان
    حق با توئه البته این که میگی خواننده های زن بیشتر طرفدار دارن یکی از علتاش کاملا واضحه عمدتا به خاطر خود شخص خواننده و قیافه و تیپِ که بیشتر طرفدار جذب میکنن نه هنرشون

19. 3 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 4567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)